sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Sevmeyen var mı? Uyuyordum uyandım şimdi acaba ayran sevmiyorum ben ya diye cümle kuran birisi var mıdır diye merak ettim. Bence yoktur.
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Ben kutu ayran sevmiyorum. Yemek borumda katılaşıyo gibi hissediyoeum. Eğer yutabilirsem de midemden sürekli geri kaçmaya çalışıyo. Ama ekşi yoğurttan yapılmış köpüklü ayranı on litre içerim
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Ama sadece acık aytan sevmiyom. kutu içerim ama
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Bir eker ayran mesela, nasıl sevilmez ya.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Ekşi yoğurttan yapılma köpüklü yayık ayran oluyor herhalde. 10 litreye ben de varım.
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 çocukken izmir-seferihisar yolunda (eski yol) bi tane yayık ayran içtiğimiz köy evi gibi bişi vardı hiç unutmam ne müthiş bişeydi o yav
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Annemin kendi yaptığı yoğurtla yaptığım ayrandan kamuonla içerim öyle iyi. Hazır ayranlar ayran değiller ama tad olarak içine kattıkları kimyasallar yalancı da olsa hoş hissettirebiliyor. Özellikle halk arasında bilinen adıyla çin tuzu bunun başlıca sebeplerinden.
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sipeyskeyk said: Bir eker ayran mesela, nasıl sevilmez ya. balıkesir civarından geçersen mutlaka özerhisar iç.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 benim oğlum sevmiyor, her ayran yapıp ister misin dediğimde, yok içmem büyüyünce içicem söz diyor, tam bir lavuk
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Köpüklü ayrana köpüraün diye soda koyuyolar biliyonuz dimi
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Ayran sevmeyen bileklerini kessin dikey olarak.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 dreagloth said: benim oğlum sevmiyor, her ayran yapıp ister misin dediğimde, yok içmem büyüyünce içicem söz diyor, tam bir lavuk kutu ayran içir abi, pipet takıp. öyle içer büyük ihtimal
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Valvyn said: Köpüklü ayrana köpüraün diye soda koyuyolar biliyonuz dimi Evde bi litrelik kavanozun yarısına kadar ayran yapıp sertçe çalkaladığında köpürüyo. Dışarıdaki çoğu ayranda buram buram karbonat tadı alıyorum o çok sıkıntı
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 dreagloth said: benim oğlum sevmiyor, her ayran yapıp ister misin dediğimde, yok içmem büyüyünce içicem söz diyor, tam bir lavuk sen neden dövmüyorsun abi bu çocuğu? forge him with hatred. bu kadar fanteziyi neden okuduk abi çocuklarımıza uygulayamayacaksak.
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 sipeyskeyk said: Sevmeyen var mı? Uyuyordum uyandım şimdi acaba ayran sevmiyorum ben ya diye cümle kuran birisi var mıdır diye merak ettim. Bence yoktur. neredesin sen lan değişik?
Öne çıkan mesajlar