Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayran

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben kutu ayran sevmiyorum. Yemek borumda katılaşıyo gibi hissediyoeum. Eğer yutabilirsem de midemden sürekli geri kaçmaya çalışıyo. Ama ekşi yoğurttan yapılmış köpüklü ayranı on litre içerim
Mesaj tarihi:
çocukken izmir-seferihisar yolunda (eski yol) bi tane yayık ayran içtiğimiz köy evi gibi bişi vardı hiç unutmam ne müthiş bişeydi o yav
Mesaj tarihi:
Annemin kendi yaptığı yoğurtla yaptığım ayrandan kamuonla içerim öyle iyi.
Hazır ayranlar ayran değiller ama tad olarak içine kattıkları kimyasallar yalancı da olsa hoş hissettirebiliyor. Özellikle halk arasında bilinen adıyla çin tuzu bunun başlıca sebeplerinden.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

benim oğlum sevmiyor, her ayran yapıp ister misin dediğimde, yok içmem büyüyünce içicem söz diyor, tam bir lavuk

kutu ayran içir abi, pipet takıp. öyle içer büyük ihtimal
Mesaj tarihi:
Valvyn said:

Köpüklü ayrana köpüraün diye soda koyuyolar biliyonuz dimi

Evde bi litrelik kavanozun yarısına kadar ayran yapıp sertçe çalkaladığında köpürüyo. Dışarıdaki çoğu ayranda buram buram karbonat tadı alıyorum o çok sıkıntı
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

benim oğlum sevmiyor, her ayran yapıp ister misin dediğimde, yok içmem büyüyünce içicem söz diyor, tam bir lavuk

sen neden dövmüyorsun abi bu çocuğu? forge him with hatred.

bu kadar fanteziyi neden okuduk abi çocuklarımıza uygulayamayacaksak.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Sevmeyen var mı? Uyuyordum uyandım şimdi acaba ayran sevmiyorum ben ya diye cümle kuran birisi var mıdır diye merak ettim. Bence yoktur.

neredesin sen lan değişik?
  • Yeni Oluştur...