Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 denmiştir ama ofisten karı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 tukenmislik sendromu benzeri bisi olabilir bu isle degilde genel olarak hayatla alakali bir sorun olabilir, cogumuz iste buluyoruz kendimizi ama orasida bitince mahfoluyoruz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 İş yerleri öyle sözleşme yapamıyor diye hatırlıyorum daha doğrusu sen imza atsan bile geçerliliği yok istediğin zaman ayrılabiliyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Isini bitir, bu arada is bul, iyi ayril, onundeki maclara bak. Duzgun patron zaten sen bir oneriyle geldigin zaman o onerinin niye business aspect yuzunden yapilamayacagini anlatir. Sende onun business aspectine gelistirebiliyorsan karsi arguman gelistirirsin. Ayrica "adamin hakki her seyi en ince detayina kadar inceleyebilir, her konuda karar verebilir" kafasi direk esnaf mentalitesidir. Hic kimse her konuda uzman olamaz. Bazi konulari delege edip genel olarak kontrol etmek her zaman icin daha avantajlidir. Pek sevmem kendisi ama Steve Jobs'un bir lafi var “it doesn’t make sense to hire smart people and tell them what to do; we hire smart people so they can tell us what to do.” Real men get the shit done filan da cok sacma sapan yaklasimlar. Ozellikle soz konusu insan gibi cok degiskenli bir varliksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 baska ise gecse nolcak ordan da sikilacak ki? hobini isin haline getirirsen olacagi bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 insan her zaman muthis performansta calisamaz, bu cok normal genelde is yerlerini kurarken duzenlerken bu mantikta kuruyorsun. Aslinda millet nefret eder ama ek mesailer, veya cok kisa zamanla buyuk isleri yetistirme baskasi bu motivasyon kaybini engeller. Arkadaslar oyun indir isyerinde oyna falan demislerde bu pek cozum degil, birde bahar yorgunlugu diye birsey var, bir cok insani etkiliyor mevsimsel normaldir. Isyerinden patronundan memnunsan kendini ulasilmasi zor hedefler ver gunluk, bunlari yapmaya calisirken duzene gireceksindir. Oyle isten cik baska ise gir falan cozum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 abi bu da patron, baska birisi yazmisti (isine geliyorsa qanqaa) tarzinda bisiler. o da patron. calisan olarak ikisinden birisini secme firsatim olsa arada para farki 10-15% olsa bile bunu secerim ben hacit. en azindan yaptigin isten keyif alirsin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Suark said: baska ise gecse nolcak ordan da sikilacak ki? hobini isin haline getirirsen olacagi bu yani sikinti su bence de. baslarda yazmis zaten zaten yapacagim seyi yapiyorum, ustune para aliyorum diye. kendi istedigi vakitte, kendi istedigi sekilde, kendi istedigi kadar yaparken bi anda isin icine patronun istekleri, calisma saatleri, sorumluluk girince isler degismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sözleşmendeki cezai şart hukuken geçerli değil. ha bunu iddia etmek için çok uğraşırsın o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Marty said: Suark said: baska ise gecse nolcak ordan da sikilacak ki? hobini isin haline getirirsen olacagi bu yani sikinti su bence de. baslarda yazmis zaten zaten yapacagim seyi yapiyorum, ustune para aliyorum diye. kendi istedigi vakitte, kendi istedigi sekilde, kendi istedigi kadar yaparken bi anda isin icine patronun istekleri, calisma saatleri, sorumluluk girince isler degismis. Daha önce freelancer olarak çalıştım ama 5 yıldır zaten mesaili, patronlu çalışıyorum. İlk defa mesai, patron görmüyorum sanırım yanlış ifade ettim kendimi. ginaly said: sözleşmendeki cezai şart hukuken geçerli değil. ha bunu iddia etmek için çok uğraşırsın o ayrı. Konu iş mahkemesine uzarsa ceza alacağımı sanmıyorum ama onun uğraşı, stresi yerine 2,5 ay dişimi sıkmak terazide daha ağır basıyor şimdilik. Zaten spora olan karşıtlığı ile kanımın ısındığı dasaaa'yı niyeyse daha da sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Ben is degistirsende bisi degismeyecegini dusunuyorum zaten X plazasindan Y plazasina gecmek Z sektorunde beyaz yaka olmaktan F sektorune gecmek arasinda bi fark yok. Kendini motive edemedigin surece, calisan olarka ayni modda kalicaksin bi sure sonra. Ben isim geregi 6 senede 6 sirket degistirdim 4 ulke bisurude sehir degistirdim. Degismeyle bisi olmuo ne zaman ki karsiligini aliosun VEYA degecek bi challenge cikiyor veya yaptigin fiziksel biseyle ovunebiliosun o zaman oluyor bu is. Onun disinda fasa fiso. Birde kontrata falan cok takilma kendini cok sikma, patronla konusur anlasirsin. Almanya degil tr burasi sonucta. bide matamanin dedigi bahar vakti geldi, icin sIKIsiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 boztu said: Zaten spora olan karşıtlığı ile kanımın ısındığı dasaaa'yı niyeyse daha da sevdim. abi ben ufak ufak spora baslayacagim yalniz. onceden kosuyordum, simdi kamp hayati. oturuyorum pc basinda. ya da kampta yatiyorum. kalaninda yemek yiyorum. kilo alacagim cok. goldbaren'i gececegim diye cok korkuyorum. onun icin spor yapmam sart. (yoksa damarlarim tikanarak, tum vucudumu sel altindaki ankara gibi yag basacak. lombur lombur olacagim.) ama yine de beni sev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 beni geçemezsin ya. ben valentino rossi isem sen kenan sofuoğlusun gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 oo ben de niki laudayim o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 olm spor genele bir baslik acip gobek cevremizin kac cm oldugunu koyalim en cok olan kazansin. before after fotolari falan da olsun. cok iyi fikir bak bu. gundelik yemek listeleri falan hatta. daha da motive oldum simdi. iki kek gomeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sen banlı değilmisin spordan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ben mi? bakayim bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Dragonfire said: sen banlı değilmisin spordan? degilmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 o zaman kulubunu devr al bence. boş kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 bingildak said: özellikle yazılımcıların şu gevşekliğinden o kadar gına geldi ki. ıslak odunla dövmek gerekiyor. adamların kabaca 80% ınde profesyonellikten ve etikten gıdım yok. cebine 2 kuruş para geçmesin yani hemen başı götü gevşemeye durduğu yerde duramama olayı başlıyor. bir bakıyorsun adam ailevi sorunlarım var deyip deniz şeridine gitmiş falan. sözüm meclisten dışarı tabii ki. yazılımcılardna bağımsız bütün beyaz yakalarda böyle bu. işin %80'ini 20si yapıyor paretosu geçerli fazlaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Asıl var ya patronları ıslak sopayla dövmek gerek. Az gözlülüklerinden, ahlaksızlıklarından, vicdansızlıklarından, cimriliklerinden, şişkin ego ve çokbilmişliklerinden o kadar gına geldi ki. Adamların %80'i purosunu içip göt büyütüyor, altında 3 kuruşa çalıştırdıklarının sırtından kazandığı ile keyif çatıp, üstüne birde bedaya mesai yaptırıp, ezip hor görüyor. Cebine 2 milyon kuruş para geçmesin hemen dünyaları kendileri yaratmışcasına ego patlaması başlıyor, geleni geçeni kalaylıyor. Bir bakıyorsun söz konusu tasaruf olduğunda ilk kırpılan ya çalışan maaşları oluyor yada işten çıkarmalar başlıyor, ama kendi keyiflerinden ödün verme yok. Bu kadar vahşi kapitalist olmak tam anlamıyla yozlaşmışlık, sözüm meclisten dışarı tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 sen nasıl para kazanmak için çalışıyorsan o da para kazanmak için çalışıyor. Sen orda işi ögrenip, öyle olmayan bir yere geçemiyorsan sorun sende oluyor patronda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 patron; sömürsün, hakkını vermesin, mobing yapsın, ezsin, hor görsün, aşağılasın, posta koysun, rüşvet versin, rüşvet yesin, vergi kaçırsın, zam yapmasın, mesai yaptırıp ücretini vermesin, sigortanı asgariden yapsın vb... Patrona tek laf yok, ama bu şartlara rağmen iş değiştirmedik diye kabahat bizde. Böyle patron "sevicileri" oldukça bu patronlar bu milletin daha çok a.qlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 sen bunların farkında olduğun halde iş değiştiremiyorsan, sorun sendedir. iş bul değiştir, göbeğin orda kesilmedi, değiştirmiyorsan bıdı bıdı yapmaya hakkın yok, kimse seni zorla çalıştırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 İşte sınıf ve toplum bilinci olmayan tipik bir "göbeğini kaşıyan adam" örneği. Benim çalıştığım işyerinin şartları çok iyi fakat benim bu kötü şartlarda çalışmıyor oluşum, çalışan ve çalışmak mecburiyetinde olanlar için tepkisiz kalmama neden olmamalı, aksi çok bencilce bir davranış olurdu. Bu zihniyetin diğer örnekleri; gece yolda evine giderken tecavüze uğrayan kadına, "gece o vakitte ne işin vardı sokakta" şeklinde suçlamada bulunanlardır, yakın akrabalardır bu zihniyetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar