Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mimar için laptop

calimero

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Şimdi bizim kuzen mimarlığa geçiş yaptı yazı boş geçirmeyeyim programları öğreneyim diyor, bunun için de bir laptop alacak.

laptopun tıkır tıkır çalıştırmasını istediği programlar:

Autocad
Rhino
Allplan
3ds max
Sketcup

Bi el atın, el atmazsak monster alacakmış çevresindekiler monster öneriyormuş ahanda şunu:

Monster Abra a7 (ekstra olarak 8gb ram ve ssd)

şimdiden dankeschön :)
Sosyal ağlarda paylaş

alsın monster ya. iyi onlar. yat tasarımcısı arkadaşım kullanıyor canavar gibi. upgrade de edebiliyorsun falan. sadece taşıması inceden zor diğerlerine göre.

allplan hiç duymadım da orada kasacak iki program var o da rhino ile 3dsmax. iyi bir işlemcisi olduktan sonra sıkıntı yaşamaz.

bir de bir mesleki gıcık eleştiri ekleyeyim, mimarsa şu autocad illetinden kurtulsun ya.
adam gibi bi program öğrensin archicad olur revit olur. ilet ona bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

alsın monster ya. iyi onlar. yat tasarımcısı arkadaşım kullanıyor canavar gibi. upgrade de edebiliyorsun falan. sadece taşıması inceden zor diğerlerine göre.

allplan hiç duymadım da orada kasacak iki program var o da rhino ile 3dsmax. iyi bir işlemcisi olduktan sonra sıkıntı yaşamaz.

bir de bir mesleki gıcık eleştiri ekleyeyim, mimarsa şu autocad illetinden kurtulsun ya.
adam gibi bi program öğrensin archicad olur revit olur. ilet ona bunu.

Pencereyi kapiyi nasil cizip revize edicek sonra asfsfs
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

cok kastim soylemeyeyim diye de..erkek olup da cocuk mimar oldu okulu bitiriyor diye alinan laptoplarin hicbirinin cpu suna render olsun hesap olsun program 1 2 gunden fazla degmemistir..

abi dotayi mobayi calistirsin cs yi zaten calistirir. o kadari yeter..

abi yok 2. sınıf falan daha geçiş yaptı bölüme hakkat de yazın program falan öğrenmek için alıyo. oyunla falan arası yok yani pek, olsa söylerdim ben :)

bingildak said:

mimara oyun makinesi almak neyin kafası lan. bu adam taşımayacak mı o aleti. incecik, cpu kuvvetli rami iyi ssdsi olan bir şey al geç işte.

işte ben de aynısını düşündüm ve dedim de burda bile millet monster al geç demiş.taşınma olayı da derslere götürecek ve evde çalışacak işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
kendimden biliorm,

min req
işlemci : i7
grafik : 960m
ram : 16gb
ssd : 400gb
ekran : en küçüğü, ama evde 24" sağlam bişi hatta wide bişi

p.s: yalnız, programları öğrenmek için böyle bişiye para harcamasın, önce gitsin ucuz bişide öğrensin 2. el mesela, sonra gitsin sağlam bişi alsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...