Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 BabacumMostors said: kurucu 3 lüden benim tanıdığım kişinin gözümü boyama gibi bir ihtiyacı yok hani gözümü boyamasının ona bir faydası olmaz, neyse bir sonraki karşılaşmamda sorarım (ki ben daha sonra meal box fikrini rafa kaldırdığım için konusunu hiç açmamıştım) keza durum hiç o dönem konuştuğumuz şekilde değil hatta ortada kötü bir sunum olduğu ortada ben olsam twitterda olumlu yazanlara karşı direk kurumsal iletişim kanallarından durumu izah edip memnuniyetsizliğimi dile getirirdim, madem elinde yapıcı eleştiri için bu kadar malzeme var kullan bari babacum biz senle tanıştık mı acaba hiç ya. merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yok ama evet tahmin ettiğin kişiyi kuzenim vasıtasıyla tanıyorum sdf onun salonda çalışmıştın bir dönem değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 goldbären said: mcdomals yerim israyile para veririm daha iyi ! ya sen evde yemek yapsana! şekeri de kes, şişman yemeği yeme pırıl pırıl ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 babuc şöyle yemek tarifi konusu açsana bize nası yemek yaparız bi öğret pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 abi ben de bilmiyorum, giriyoruz mutfağa uyduruyoruz ama en son sefa sandalı mı ne bir şey yaptık o güzeldi, kapağı boyuna ikiye bölüyorsun, çok öldürmeden haşlıyorsun sonra ortasını alıp peynirle dolduruyorsun, karşagil değil de beyazpeynir ve türevi doldurursan otlu motlu güzel oluyor üstüne sos da yapabilirsin yanına da pilav ve yoğurtla servis edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 içinde et yok ya sağlıklı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Peynir yerine soğanla salçayla kıyma kavur onu koy. Üstüne de kaşar rendele o zaman. Şişman yemeği oldu yine bak :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 BabacumMostors said: ama en son sefa sandalı mı ne bir şey yaptık o güzeldi, kapağı boyuna ikiye bölüyorsun, n mm kabak mis..sefa sandalindan cikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 deadwollun dediği gibi de oaliblir, biraz kabak dolmasını andırır ama sunumu deişik olur en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 mealbox iflas erteleme isticekmiş yemeksepetinden çıkmak yaramamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 lan gecen soyledim rezaletti ya midem bulandi ki herseyi yerim normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 goldbären said: mealbox iflas erteleme isticekmiş yemeksepetinden çıkmak yaramamış kaynak ver de okuyalım pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 kıçım ::):):):):):)):))):))):) sizin gibiler varken batar mı bu admalar ya plazacı nasıl da balkondan atladı geldi heeheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Bu kadar aptal varken bu firma batar mı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 senin ne alıp veremediğin var adamla? ingilizce mi bilmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 geçen yemek söyledim güzeldi. batması kötü olur arada söylüyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 hastane yemeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 BATMASIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar