µh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 insanlardaki gibi hayvanlarda da bir test yok mudur gebe olup olmadığını anlamaya yarayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 kadıköy moda tarafındaysan vetline iyi. kadıköy anadolu'nun karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Maşallah, anne şaşkın görünüyor ama çok tatlılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 DoGMeaT said: Masticore said: Cok tatlıymış , pincher kırmasımıydı anne.q evet pincher kırması :) pic. isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 hic update yapmamisim lan utanayim asdf bu eleman buyudu dunyanin en salak karakterli kopeklerinden biri oldu , annesinin yanindan hic ayrilmadigi icin anakuzusu kaldi, adini da supriz koyduk cunku ilk postta belirttigim gibi kendisi bi supriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 lan öldü möldü yazdın diye gerile gerile geldim şu post'a. hef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Sana bazı sorular hazırladım. Alıntılayarak cevap yazarsan sevinirim unutmayayım. 1. Çiftleşmeden nasıl doğurdu? Ya da çiftleşti haberiniz mi yoktu? Bu kısmı aşırı merak ettim. Sokakta koklaşırken tek bi damlayla falan mı hamile kaldı nedir kırma mı? 2. Tek yavru doğuran köpek ilk kez duyuyorum. Veteriner normal dedi mi bunun için? 3. Tuvalet başta olmakla beraber eğitim ve komutlarını normalden hızlı öğrendi mi? Annesi de öğrenmesine yardımcı oldu mu? 4. Anne kaç yaşındaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 1. soru için merakını gidereyim abi çiftleşmeden doğurmuş aynen. kendi üretmiş içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 2. sorunun cevabını da verdim aslında ama yine yazayım, kendi ürettiği için 1 tane yavru işte anca. anne de 95li diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 (düzenlendi) voyiküç kek yiyip yazmış belli gece gece Ocak 24, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 7 saat önce, Voys dedi ki: Sana bazı sorular hazırladım. Alıntılayarak cevap yazarsan sevinirim unutmayayım. 1. Çiftleşmeden nasıl doğurdu? Ya da çiftleşti haberiniz mi yoktu? Bu kısmı aşırı merak ettim. Sokakta koklaşırken tek bi damlayla falan mı hamile kaldı nedir kırma mı? 2. Tek yavru doğuran köpek ilk kez duyuyorum. Veteriner normal dedi mi bunun için? 3. Tuvalet başta olmakla beraber eğitim ve komutlarını normalden hızlı öğrendi mi? Annesi de öğrenmesine yardımcı oldu mu? 4. Anne kaç yaşındaydı? 1. Ciftlestigini ben bilmiyordum , daha once ciftlestigi halde dogurmadigi da olmustu. Bu cocuk bir gunah gecesinin meyvesi, baba kim pek bilmiyoruz , suphelendigimiz insanlar var onlar da sahiplenmedi. Hic takmadilar merak etmediler , cocuk pic kaldi. 2. Veterinere gore , kopek dogumlarinin sadece %10 boyle tek bebek oluyormus, ama ben Suprizi taniyorum , hayatimda yemek yemeyi, bok yemeyi, corap yemeyi,cop yemeyi,kusmuk yemeyi bu kadar cok seven bi hayvan gormedim,bayilana kadar yemek yiyo, bu kesin kardeslerini yemistir anne karninda orospu. 3. Hayir normalden yavas ogrendi cunku laf soylediginde ,arsizca anasinin ardina saklanip ordan havliyordu , inanilmaz simarik ve igrenc karakterli bi cocuktu , hala simarik. Annesi de duygusal kopek , biz cocuga bagirip cagirdigimizda agliyor araya giriyor fln, egitemedik dogru duzgun. Hatalar yaptik. Neyse ogrendi illa ogreniyor ama uzun surdu. 4.Anne sanirim 8 yasindaydi,yahut 9,bana geldigi yasi tam bilmiyoruz cunku,ama gec yasta bi gebelikti,dogumdan sonra emzirme fln bitince kisirlastirdik zaten ikisini de,bi daha ugrasamam yavruyla fln. Cok stres. Hem heryerde kopek var. Ama simdi uzuluyorum biraz,pezevenklerin genleri cok komik cunku,karakterler komedi.Lusi dunyanin en iyi kopegi,legacy si bir nesil daha devam etmeyi hakederdi edemiyecek ne yapalim kismet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 22 saat önce, Laraken dedi ki: 1. soru için merakını gidereyim abi çiftleşmeden doğurmuş aynen. kendi üretmiş içinde. abi çiftleştiğini ben de biliyorum tabi ki, pes. muallakta kalmış merak etmiştim. geldi aradığım cevap zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 21 saat önce, Black-ice dedi ki: voyiküç kek yiyip yazmış belli gece gece olsa da yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar