Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes sizin olsun , carlsbergler benim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

Promenader said:

http://i.hizliresim.com/bbjBOG.jpg

öğrencilik :(

muz kararırmış falan neyse de viski dolaba konmaz asıl ya sabri bey napıyosunuz? :(

haydaa bilmiyordum onu :( çıkarayım madem.
Mesaj tarihi:
Fıçısına göre pus oluşabilir, tadında/aromasında hafif bi eksilme olur. Donmadıkça bi sıkıntı yok aslında, tercih meselesi, soğuk suyla ya da buzla içiyorsan koyulabilir dolaba.
Mesaj tarihi:
Ya ben viskiyi buzsuz susuz falan içmeyi seviyorum, oda sıcaklığında biliyorum da yazın antalyada oda sıcaklığı 40 derece emenike, alkol ağzımda buharlaşıyor. Bunun bi normali yok mu fizikteki gibi oda sıcaklığı diyince belli bi derecesi falan ?
Mesaj tarihi:
ne goreceksin ..2 tane buro tipi ufak..2 cift kapili bildigin mutfak .1 soklayici ugur derin dondurucu..4 -30 luk endustriel 1 camekanli su koyduklari cinsten 4 endsutri tipi camekanli buyuk arti 10 mt2 de soguk oda depo var..
Mesaj tarihi:
dana22 said:

ne goreceksin ..2 tane buro tipi ufak..2 cift kapili bildigin mutfak .1 soklayici ugur derin dondurucu..4 -30 luk endustriel 1 camekanli su koyduklari cinsten 4 endsutri tipi camekanli buyuk arti 10 mt2 de soguk oda depo var..

i m definitely touching myself tonight.
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Ya ben viskiyi buzsuz susuz falan içmeyi seviyorum, oda sıcaklığında biliyorum da yazın antalyada oda sıcaklığı 40 derece emenike, alkol ağzımda buharlaşıyor. Bunun bi normali yok mu fizikteki gibi oda sıcaklığı diyince belli bi derecesi falan ?

erzuruma taşın. kesin çözüm.
  • Yeni Oluştur...