Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Editor said: Jaegerjaquez said: biri şu editöre bişi yazsın dikkat çekmek için bi taraflarını yırttı adam sen ne sanıyorsun *aa cevap vermediler du birdaha yaziyim bişiler* mi diyip yazıyorum tekrar ? Yoksa hep kişilere cevap mı yazmışım ? tartışmak, forum filan bunların anlamlarınıda bilmiyorsundur şimdi meh... Ne dikkat çekicem lan! KİME LAF ETTİĞİNE DİKKAT ET!! xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 fotodaki dolap duzenlemesi gayet militarist ben sebze haric herseyi gelisiguzel dolduruyorum her urune secme ve secilme hakkı veriyorum İŞTE İLERİ DEMOKRASİ BU ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Grego said: buzdolabını çekip fotoğrafını koyacağımız başlık bu mu şimdi. hatta koyayım ; abi dikkat et bu çilekler ayaklanıp isyan çıkarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 kapak kapanınca içerde çilekler domatesler ile vs atacak, kazanan dolabı ele geçirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 lan muz buz dolabına konmaz kararır hemen bunu da mı biz öğretelim hiç mi sabah kadın programlarına çıkan adamları izlemiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 http://i.hizliresim.com/bbjBOG.jpg öğrencilik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 O mayonez ketçap ekmek arası ne gider biliyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 viskiyi ne zamana saklıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Valvyn said: O mayonez ketçap ekmek arası ne gider biliyon mu ketçap mayonez pahalı, margarin + konserve salçayla yiyordum ama tat salça baya kötüymüş. @Fistan life in color veya finallerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Grego said: buzdolabını çekip fotoğrafını koyacağımız başlık bu mu şimdi. hatta koyayım ; Olm nasıl bi bekar buzdolabı nizamı bu, hannibalda var anca böylesi. Buzluğu açsa stajer kızın mızrağa saplanmış sotelik böbrekleriyle dövdürdüğü arızalı herifin calfından but falan vardır bunun. Onları da böyle etiketlemiştir tiril tiril.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 meyve 2 gün durmuyor bende o yüzden soğuk kalması tercihen. ayrıca etiket konusunu hiç açmayalım, evdeki herşeyi basit bir tag le sallantı kartına boğmamak için zor tutuyorum. çok leş bir akım başlattım sanırım, hayırlısı. evet, dolapları alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Bi Gregonun dolaba bakıyorum, bi kendi dolabıma bakıyorum.. Abavv pasaklı Vi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 off bayagi fakirlik akmis konudan tencere var bazi resimlerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 kirmizi tuborg bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Yemek yapmayı bilmiyorsun galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 yapmıyorum diyelim ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Sana demedim ya, senko denilen şahısa söylemiştim :) Tencere=Fakir diye bir denklem kurmuş delüzyonel kafasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 hayret vifor bu sefer failfish demedin şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 şimdi size soğuk soğuk hasseröder bierkasten şov yapardım ama hem üşeniyorum hem de hevesiniz kırılmasın dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 axedice said: Grego said: buzdolabını çekip fotoğrafını koyacağımız başlık bu mu şimdi. hatta koyayım ; Olm nasıl bi bekar buzdolabı nizamı bu, hannibalda var anca böylesi. Buzluğu açsa stajer kızın mızrağa saplanmış sotelik böbrekleriyle dövdürdüğü arızalı herifin calfından but falan vardır bunun. Onları da böyle etiketlemiştir tiril tiril.. ı ıh, adam yumurtaları dizmemiş bi kere. tespitin geçersiz. yumurta dizmemek nedir abi, kafayı yerim heralde yumurtalık boşken poşetle rafa yumurta koysam sdfsdf ayrıca sütü de ayranın yanına rafa koymalıymış biraları da yan yatırırdım şahsen, gazoz gibi dizmiş ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 yan yatırınca sıkıntı. dolabın kapağını sert kapatırsa o sarsıntı yüzünden yuvarlanıp kapağı bi daha açınca yere düşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 yo tam tersi kapak sana bakıyo olacak bu dik haliyle önden 1-2 aldın mı her seferinde daha derine elini sokman lazım falan yan yan dizildiğinde her dolabı açtığında aynı miktar efor sarfedersin ayrıca cam rafla teması ne kadar çoksa o kadar daha soğuk olur + her bir bira dolabın arka duvarından da tabanından olmak koşuluyla daha çok soğuk alır vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ViForVictory said: abicim üzme canını gerçek dolap bu grego minimalist çalışmış 3 tane çilekle karın mı doyar lan şimdi bizim evde dolapta torbada yarım karpuz var 3 tencere yemek var dolapğ öyle olacak çilek ne ya bak kapakta kavanozda anne reçeli yada salçası bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 İçecek ve kavanozların en alt rafta olmasıyla da 9.5/10. Biraların dolabın en altındaki sebzelerin altında olması gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar