Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

@mrlee pardon kardes?

-

Ya yapilanlara tumuyle baktiginda elbette sacma duruyor bircok hamle ona kimsenin itirazi yok zaten ama evet Melo gitmeden Selcuklarin Sabrilerin sozlesmesi iyilestirilmisti diye hatirliyorum.

Melo ozelinde bakarsak hakkini vererek oynadi, parasini aldi zamani gelince ayrildi ben boyle goruyorum, kaldi ki kendisi de gitmek istedi. Ama zaten iyice dususteydi, son zamanlari kotuydu vs.

Bugun aynisini Sneijder icin soylemek mumkun. Cok top kaybediyor ve gitgide gucsuzlesiyor bu adam daha saglam basiyordu yere, simdi arkasini donukken cok top kaybediyor.

Dun ozellikle ikinci yari sahada Sneijder, Selcuk, ileride Bruma varken takim inanilmaz dustu tek basina Tolga geldi geriye ki sari karti ondan gordu zaten inanilmaz efor sarfetti adam.

Guntekin komediydi ama Ridvan guzel ozetledi olayi. INANILMAZ bir Besiktas baskisi, lol ok vardi evet de JOR maalesef goz gore gore verdi ama ben eminim hatasindan ders almistir. Anadolu takimi hocasi taktigidir illa gol yedikten sonra akillanmak biz akillanana kadar 2 gol oldu zaten ki iyi hoca olmak icin oyunu erkenden okuyacaksin. Ridvan iyi yorumladi soyle bi bakiverdim.

Bize bir tane daha boyle adam geldigi zaman yukunu kaldirabiliriz Sneijder in, su an Selcukun ne orta sahayi rahatlatma ne pas alisverisine ortak olma ne de cikip top isteme gibi bir olayi da kalmadi. En azindan 2-3 sene once oyunda baya aktif ve bu isleri cok iyi yapiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi elinde bi sneijder bi selçuk var. akıllı olan sneijder odaklı kadro kurmak. biz selçuk küsmemesi üzerine kadro kuruyoruz.

sneijder inter'de şl alırken bu kadar koşmamıştır herhalde. şuan sanki sneijder değil de başka bir topçu gibi geliyor bize. dün golünü atsa kral olurdu tabi yine.fakat eleştiriliyor. nedense bi allah'ın kulu da çıkıp selçuk'a laf edemiyor.
selçuk'un yapması gerekeni sneijder yapıyor. bu adam hem geriye gelip pas dağıtacak. hem ileri gidecek gol atacak asist yapacak. zor yani.

maçta selçuk burak'tan öğrendiği c.ronaldo çalımını atacak diye bi ara gol yiyorduk aklınızda kaldıysa pozisyon sdfs.

kankası de jong gelince sneijder gol atmaya başlar. tolga garibimin de üstüne çok yük biniyor. melo 30 metre ayağa pas atardı. selçuk ve sabri bu takımda 11 oynadığı sürece gs şampiyon olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben normalde Riekerink'e karşı nötrdüm ama son birkaç gündür Twitter'daki dallama Hamzacılar fazla gereksiz konuşmaya başladığından adamı savunmaya geçtim. Hamza olsa 2-0'dan maç vermezdi diyen mi ararsın, Beşiktaş'ı Vodafone'da ilk Hamza yenecek diyen mi... Kimisi de devre arası Terim gelecek diyor. Sonumuz hayrolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...