Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

bu yüzden galatasaray'daki kötü gidişat için ünal aysal'ı suçlayanlar komik geliyor.

ulan 500bin euro için melo'yu gönderdin. onun yerine jem karacan'a bilol'e falan para dağıttın. gittin bi de diarra'ya gömdün parayı sdfs

galatasaray'da para her zaman olur da mal adam sayısı bitmez. çok var.
Sosyal ağlarda paylaş

Umut'a takım bul ordan aldıgın paranın ustunu galatasarayda aldıgına tamamlayalım denmis. Kayserispordan gelen 800klık teklifi reddetmis. İste bu is ahlakı olmaması boyle bisey. Maas ı yuzunden gitmeyen sporcuları hadi anlıyoruz cunku maasında dusus istemiyorlar. Senin maasında dusus olmayacak ve kenarda yatmak yerine top oynarak oynayarak aynı parayı kazanacaksın. Git ve topunu oyna arkadas. Yarın obur gun galatasarayda calısma fırsatın olsa sunları yaptıgın icin calısamazsın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Umut'a takım bul ordan aldıgın paranın ustunu galatasarayda aldıgına tamamlayalım denmis. Kayserispordan gelen 800klık teklifi reddetmis. İste bu is ahlakı olmaması boyle bisey. Maas ı yuzunden gitmeyen sporcuları hadi anlıyoruz cunku maasında dusus istemiyorlar. Senin maasında dusus olmayacak ve kenarda yatmak yerine top oynarak oynayarak aynı parayı kazanacaksın. Git ve topunu oyna arkadas. Yarın obur gun galatasarayda calısma fırsatın olsa sunları yaptıgın icin calısamazsın yani.

Adami istanbuldan kayseriye gondermeye calisiyosun.

Salak mi oglum bu adamlar. Istanbulda da 1.5m alacak kayseride de. Kayaeride 2 almadan niye dusunsun ki gitmeyi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir cok sporcu ailelerinden uzak yasıyolar yıllarca. Ayrıca kayserispor transfer etmek istiyorsa 1 senelik dusunmediklerine de eminim en az 2-3 senedir. Hem bu sene paranı alacaksın hem de yeni takımın hazır olacak. Madem paragoz bu kadar 2 sene daha 800k almayı neden reddetsinki. Oturdugum yerden bu kadar kazanıyım da sonrasına bakarız yea demek tam bir turkluk iste.

İş ahlakı. Burda da olmadıgı icin cok sıkıntı yok.

Bir de bu herif futbolu bıraktıktan sonra calısmayacak mı hic? Antrenor? TD? Spor yazarı? Yorumcusu? Olmak gibi bir hedefi yok mu? Neden gelecekte icinde calısabilecegin ya da orayla baglarının iyi olmasının sana zarardan coook daha fazla kazanc getirecegi yerlerle aranı iyi tutmayasınki? Sonra bu herifler salak mı. Salak iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Is ahlaki ile alakasi yok istanbuldan kalkip kayseriye gitmeyi umut gibi bir vizyonsuz bile reddetmiş.

Kayseri abi.. cok afedersin kayseri ya...

Senin maasina zam yapsalar git kayseride yasa deseler gider misin ki bu adama bok atiyorsun ?

Bak kayseri sdfsfs kayseri ya...

Is hukukunda normal bir isciyi bile hadi seni kayserideki fabrikaya yolluyorum deddiginde adamin gitmiyorum deme hakki var. Futbolcunun bi zahmet olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim bir tanıdık gittiydi, memnundu en son. Bilgisayar sektöründeydi, devlete geçti orada IT'ci oldu. İş koşulları da güzeldi gerçi, onun da etkisi var.

Bir de bu Umut İstanbul öncesi de Trabzon'da yaşıyordu, unutmamak lazım. Gören de adamın kütüğü Mecidiyeköy de Anadolu şehri beğenmiyor sanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Senin maasina zam yapsalar git kayseride yasa deseler gider misin ki bu adama bok atiyorsun ?

B

zerre kadar dusunmem giderim..

adam bildigin topcu..zaten gunu bilmem kac saati idmanda tesiste bilemem nerede..gorup gorebilecegi ayni sey oyuncu direktor top...

oradan eve gelecek evler zaten sehirden bagimsiz ya site icinde vs vs..onun da istanbul la alakasi yok..ayni evi kayseride de bulursun 3 asagi 5 yukari..

arada tek yaptiklari ferrarileri ile haftasonu belki 2-3 yerde boy gosterip yemek yiyip gec kalmadan eve donmek..onu da 1-2 sene yapmasalar cok da uzulmezler..

elemanlarin genelde cok antik kuntini yok..istanbulun sanatidir bilemem nesidir beslenecek degiller..

ha cocuklarin okulu demistir..simdi kim tasinacak demistir. burada nasilsa yattigim yerden parasini aliyorum kimse de birsey sormuyor..oraya gitsem kayseri bana parayi vermezse zor alirim demistir...oledir..
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul takımları geçti abi artık. kasımpaşa'dır, başakşehir'dir böyle çöpleri almazlar hayatta. biz iki yıldır pektemek'i veremiyoruz ki bu adamdan 5-6 yaş küçük yaşı ve net daha iyi. o nedenle az ve öz transfer yapmalı üç büyükler artık. yılda beyaz yakalının 6 gün 10'ar saatten çalışıp 10-15 yılda biriktirdiği parayı alan futbolcu gidip kayseri'de, karabük'te felan yaşamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gelecek sadece para degilki. Torunun torununa yeticek parayı bundan 5 sene once de biriktirmistir zaten. Dunyanın parasına sahip olsan GS, BJK, FB nın TD si olmak istemez misin ilerde bir spor insanı olarak? Bu baglantıları niye yakasınki.

Ha eger oyle dusunuyorsa 30 uma kadar calıstım kazandım bir daha evden cıkmam takılırım diyosa zaten bir anlamı yok yani konustuklarımızın tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi niye gidesin, versinler daha fazla para belki dusunursunuz.

Ayni parayi alacaksan istanbul disindaki bi sehire gitmek salakliktir

Orta gelirli insan için öyle değil o. Kayseri'de aynı gelirle İstanbul'un yarısından az giderle yaşıyor. 4000 maaş alıp 2500'ünü kiradır mutfak masrafıdır faturalardır aidattır sabit harcayan adamsan mesela, her ay 1000-1500 ekstra para kalıyor cebine demek, Maaşının üçte biri kadar ekstra para giriyor cebine her ay.

Ha 2 milyon euro para alıyorsan zaten kaale alınacak fark değil o.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Gelecek sadece para degilki. Torunun torununa yeticek parayı bundan 5 sene once de biriktirmistir zaten. Dunyanın parasına sahip olsan GS, BJK, FB nın TD si olmak istemez misin ilerde bir spor insanı olarak? Bu baglantıları niye yakasınki.

Ha eger oyle dusunuyorsa 30 uma kadar calıstım kazandım bir daha evden cıkmam takılırım diyosa zaten bir anlamı yok yani konustuklarımızın tabiki.

Her futbolcu t.d. olacak diye bir şey yok ki. Hadi oldu diyelim 10 sene sonra kimse hatırlamaz bunu, deşmez. Ha deşti diyelim, tek takım GS de değil. Umut da Fatih Terim gibi GS'nin bayrak oyuncusu olmadığına göre diğer büyükleri de çalıştırır kabiliyeti yeterse. Veya uğraşmaz, gider bir spor programında yorumcu olup alır parayı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiyedeki spor dunyasınında %25 ini (FB+BJK+GS+Digerleri diye boldum) kendine kapatmayı (riske atmayı) acıklamaz abi bu. Bana mantıklı gelmiyor. Suan olan hersey 10 sene sonra da hatırlanır 20 sene sonra da sosyal medya ve internet saolsun. Spor yorumcusu olunca da icerden baglantıların olsun istersin yoneticilerden, antrenorlerden, oyunculardan.
Sosyal ağlarda paylaş

10 sene sonra GS'nin başına teknik direktör olursa, ki hiç sanmıyorum, bu olayı hatırlayıp veya internetten araştırıp "zamanında böyle satmıştı reröre" diyen ufak bir taraftar grubu çıkar, pek de sallanmaz, anlaşılacağı varsa yine anlaşılıar adamla, atar imzayı. 6 ay sonra da istifa etmem diye tutturur, göndermek için tazminatını öderiz yine :D
Sosyal ağlarda paylaş

Fubol hayatınızın son 1-2 yılında yattığınız yerden İstanbul da 6 milyon lira alacaksınız. Yine aynı parayı Karabük veya Adana da almayı kabul eder misniz ? Hem de sürekli kümeye oynama baskısı altında sıkıntı stres içinde.

Genç oyuncu olsa eyvallah dersin gidersin. Sonuçta daha futboldan uzun süre para kazanacaksın.

Umut yerinde olsam bende gitmezdim. Tarık 3 sene para kazanır sonra ptt 2.lig de takılır. Olcan zaten gidecekmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...