Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

http://www.ntvspor.net/futbol/gordugunuz-turk-telekom-arena-nin-tapusudur-58d63cff4ccc9b5708dc52b2

sıyın cımhırbısknm

Özbek, "Bu genel kurula yetişmesi için büyük çaba sarf ettim. Büyük mutluluk yaşıyorum. Stadın bize ait olduğunun tescilidir bu tapu. Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan, Sayın Maliye Bakanı, Sayın Gençlik ve Spor Bakanı ile görüşmeler yaptım. Yaklaşık 6-7 ay ziyaretlerde ve isteklerde bulundum. Kabul ettiler. Hepsine buradan Galatasaray namına teşekkür ediyorum." şeklinde görüşlerini aktardı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nin taşınması konusuyla ilgili olarak ise Özbek, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin inşa edileceği yerin arazi tahsisinin alındığını duyurarak, "Benim en değer verdiğim projelerimizden biri bu. Türk Telekom Arena'ya 8 dakika mesafede, orman içi muhteşem bir araziyi Milli Emlak'tan alıyoruz. Bu konuda taleplerimin hiçbiri geri çevrilmedi. Bu araziyi bize veriyorlar." ifadelerini kullandı.

Kulübün 300 milyon lira seviyesindeki vergi cezasının, uzlaşma yoluna gidilerek, 72 ay vadeyle 27,4 milyon liraya çekildiğini anlatan Özbek

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

http://www.ntvspor.net/futbol/gordugunuz-turk-telekom-arena-nin-tapusudur-58d63cff4ccc9b5708dc52b2

sıyın cımhırbısknm

Özbek, "Bu genel kurula yetişmesi için büyük çaba sarf ettim. Büyük mutluluk yaşıyorum. Stadın bize ait olduğunun tescilidir bu tapu. Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan, Sayın Maliye Bakanı, Sayın Gençlik ve Spor Bakanı ile görüşmeler yaptım. Yaklaşık 6-7 ay ziyaretlerde ve isteklerde bulundum. Kabul ettiler. Hepsine buradan Galatasaray namına teşekkür ediyorum." şeklinde görüşlerini aktardı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nin taşınması konusuyla ilgili olarak ise Özbek, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin inşa edileceği yerin arazi tahsisinin alındığını duyurarak, "Benim en değer verdiğim projelerimizden biri bu. Türk Telekom Arena'ya 8 dakika mesafede, orman içi muhteşem bir araziyi Milli Emlak'tan alıyoruz. Bu konuda taleplerimin hiçbiri geri çevrilmedi. Bu araziyi bize veriyorlar." ifadelerini kullandı.

Kulübün 300 milyon lira seviyesindeki vergi cezasının, uzlaşma yoluna gidilerek, 72 ay vadeyle 27,4 milyon liraya çekildiğini anlatan Özbek

abi şu yalnız uefa fifa'ya falan şikayet edilmeli ya. haksız rekabet resmen, hayır bizi bilmiyorum vergileri nasıl ödüyoruz da, galatasaray resmen bug abuse, fener de tıkır tıkır ödüyo diye biliyorum. adamlar (haklı olarak) ağlıyodu her daim bu konuda ve dönüp dönüp vergi affı alıyolar.
Mesaj tarihi:
GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Mali Genel Kurulu’nda Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesinin reddedilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Bakan Kılıç, "Galatasaray yönetim kurulu ivedi şekilde alınmış olan bu kararı düzeltmelidir. Çünkü ülkemize, milletimize ihanet edenlerin ülkemizin köklü kurumlarında ve kulüplerinde işi yoktur" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/hukumetten-galatasaraya-uyari-40407181?utm_source=t.co&utm_medium=post&utm_campaign=hukumetten-galatasaraya-uyari-40407181&utm_term=post
Mesaj tarihi:
valequenta said:

Kral Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüpten çıkarılma talebi reddedildi. Baya sevindim şu duruşu başka kulüp de gösteremezdi söyle bir dönemde.

Bu kararın üzerine paylaşmak gerekir

https://youtu.be/PmQPT34_8MA

Bakalım "şu duruşu" vergi affı ve spor bakanının konuşmasından sonra da koruyabilecek misiniz...
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

valequenta said:

Kral Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüpten çıkarılma talebi reddedildi. Baya sevindim şu duruşu başka kulüp de gösteremezdi söyle bir dönemde.

Bu kararın üzerine paylaşmak gerekir

https://youtu.be/PmQPT34_8MA

Bakalım "şu duruşu" vergi affı ve spor bakanının konuşmasından sonra da koruyabilecek misiniz...

o oylama verildi bitti bile. diktatorlukle yonetilen bir ulkede sen yekeyeke olarak da boyun egmege mahkumsun, GS kulubu de, GS kulubunun boyun egmege zorunlu kalacagi bir ulkede zaten diger kulupler de pasa pasa boyun egecekler. disiplin kurulu degistirebilir karari zaten, benim icin onemli olan o oylamada genel gorusun bu insanlarin sporcu kimlikleriyle Galatasaray'in onemli bir parcasi oldugunun kabul gorulmesidir. Yoksa hakan fetocuyse, tayyip de fetocu, aziz de fetocu, fikret zaten bastan fetocu olur. klasik muhabbet iste baydim su paradoxu duymaktan ve soz etmekten.

yonetim zaten kukla yonetim. yukarida adam gitmis dursun ozbekin sozlerini alintilamis, cumhurbaskanini yaliyor demis filan. asdhfjas. biz Galatasaraylilar olarak bu Dursun Ozbek'e buyuk baskan demiyoruz sizin Fikret Orman'a buyuk baskan dediginiz gibi. Arada fark var. Biz geziye destek veren, internet yasaklarina karsi gelen, Berkin Elvan'in cenazesine celenk gonderen Unal Aysal'i destekleyen taraftarlariz. gecin bu bos laflari. kendiniz yazip kendiniz inaniyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Yahu oylama verildi bitti diyosun sonra vergi affına girmek için 6 7 ay nasıl kapıda yatıldığı çıkıyor, sonra kalkıp diktatör falan. Gitmeyin kapıya, dilenmeyin, ödeyin borcunuzu en azından, Fenerbahçe'nin ödediği verginin 3'te 1'ini ödememek için kırk takla atıp sonra "duruş" muhabeti yapmayın bari be.
Mesaj tarihi:
yekeyeke fenerbahceliydin sanirim emin degilim de. fenerbahceyi ornek gosterme allasen. bu sezon superlige yeni cikmasi gereken takimdan bahsediyoruz. 10x vergi odese yeridir fb.
Mesaj tarihi:
Konumuz gs nin vergisini ödememek için nasıl kapılarda yattığı. Sonra taraftarının "duruş" konusu yaptığı. Ama tabi kendi rezilliği yüzüne vurulunca onunla ilgili konuşamayıp laf değiştirmeye çalışma çabanı takdirle karşılıyorum :D. 3x vergi ödemişiz 7x daha veririz susarsın.
Mesaj tarihi:
yoo ben dursun ozbekle ilgili cevabimi verdim yukarda, onunla ilgili konusmadigim yok. GS ile ilgili de dedim diktatorluk oldugu yerde herkes boyun egecek diye. sen de cevap verdin hatta. 15 dk icinde unutuyorsan yapabilecek bir seyim yok malesef.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Beşiktaş boyun eğince "yalaka" gs boyun eğince "ölködö döktötörlök vör"

ya kendini çok yalnız hissedersen atla otobüse gel ankara'ya. içeriz muhabbet ederiz. hadi valeq trollüyor, ama sende baya büyük bi disorder var çözemedim. içten söylüyorum bunu bak, bazen yazdıklarını okuduğumda üzülüyorum lan bildiğin.
Mesaj tarihi:
Laraken said:

applev0dka said:

Beşiktaş boyun eğince "yalaka" gs boyun eğince "ölködö döktötörlök vör"

ya kendini çok yalnız hissedersen atla otobüse gel ankara'ya. içeriz muhabbet ederiz. hadi valeq trollüyor, ama sende baya büyük bi disorder var çözemedim. içten söylüyorum bunu bak, bazen yazdıklarını okuduğumda üzülüyorum lan bildiğin.

lel ankara serious ? sdaf

büyük iki yüzlülük ya ne trollü yapma allasen bu kadar toz pembe bakma herşeye abi.

Stad açılışında fikret orman konuşunca "Beşiktaş hükümet yalakası" olur, "stadı da tayip hediye etti Beşiktaş'a" olur.

Kongre'de dursun özbek konuşunca "Ülkede diktatörlük var yapcak bişey yok gs boyun eğdi işte" denilir.

bir tarafta dursun özbek yalaka, diğer tarafta Beşiktaş ??

Fikret orman'ın sözlerini desteklemeyen tonla insan varken, o açılışın "protokol" gereği öyle resimlerle olması gerektiğini adınız gibi bilirken Beşiktaş'a sallıyordunuz fikret orman'a değil.

şimdi gs'ye değil dursun özbek'e mi sallanacak ?

Zaten ortada bir tartışma da yok, bişey yazıyoruz direk kişisel saldırıyorsunuz ne haliniz varsa görün
Mesaj tarihi:
ilk nerde siyaset üzerinden saldırınız bi düşün. hani saraya çıktılar şampiyon oldular falan var ya? o zaman saldıranlar o stada kendi resmini astıklarında "hehe oluyor öyle" diye miyavladılar.

sizin iki yüzlülüğünüzün başlangıcı bu.
Mesaj tarihi:
lig devam ederken tüm takımı toplayıp saraya çıkmak ile.

ülkede yapılan protokol açılışlarında bir prosedür olarak türk bayrağı, Atatürk resmi ve devlet liderinin resminin koyulmasını kıyaslayanlar ile tartışacak bir şeyim yok.

vergi pankartınızı alıp toki arena'nın girişine asın manidar olur.

iyi forumlar
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...