Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 allah bizede uzatmanın uzatmasında gol atmak nasip eder inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Basaksehir normaldi de surda kaybedilen puan fenere cok pahaliya mal olur. Ne gs ne bizim kendi sahamizda su kayseriye puan vermesi cok olasi durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Fenerbahçe'den ayrılan Portekizli teknik adamın yaşadığı her şeyi UEFA’ya rapor ettiği ve “Orayı terk edebilirsin” desteğini aldıktan sonra İstanbul’dan ayrıldığı ortaya çıktı. Vitor Pereira, F.Bahçe'de kendisine yapıldığını iddia ettiği mobbing uygulamalarını UEFA'ya henüz daha Türkiye'deyken bildirmeye başladı. UEFA da Pereira'nın başvurusunu ciddiye alarak Portekizli teknik direktör ve hukukçularını bu konuda yönlendirdi. Bunun üzerine Pereira, Samandıra'da yaşadıklarını ve tüm gelişmeleri günü gününe UEFA'ya rapor etti. Son olarak UEFA'nın 'Artık orayı terk edebilirsin' şeklindeki desteğini aldığı için sessiz sedasız Türkiye'den ayrıldığı ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 QTM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Zaaaa şu takıma nası puan kaybetti Fener. Cidden zaaaa. Kayseri buysa küme düşer çok net. Bu takıma kendi evinde 10 kişide olsa puan vermek şampiyon olacak takımın işi değil. Şahsen haftaya Kayseriyle oynayacağımız için mutluyum ben. Beleş 3 puan gibi duruyor. Ayrıca arkada kalmasın. Adam nası haklı belirsiz. fenn said: Hem Avrupa hem de Ligi beceremeyecek türk takımları galiba. Gs yoksa Avrupa yok ! Gs yoksa Milli takım yok !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Fener size bi 6 tane sikistirsin yine de aziz bi 10 sene daha kalsin takimin basinda, siz de toparlayamayin ustune. Win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 vitor nasilsa uefa da alacaklara haciz koydurup o paralari alacak..kacari yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Bir yerden destek almasına, yap denmesine gerek yok ki Pereira için destanlaştırmayı ne seviyor bizim medya. Tek taraflı sözleşmesi fesh edildi, çıkıp dava açsa zaten her şekilde hakkını alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 simdi haberler falan tam yalan. cunku adam uefaya sikayet etmis olamaz, sikayet edecegi kurum fifa. ikincisi adam 2 gun isinin basinda degildi (sebeplerini tartismiyorum). haliyle fenerbahce icin hakli sozlesme fesih gerekcesi dogdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Bana da o kısım sacma geliyor Zaten senin muhtemelen mahkemelik bir durumun olacakken karsiya hakli fesihe yol acacak bir harekette bulunmazsin azcik aklin varsa. Ki o gun haber cikti yonetimden iki kişi hocayla görüşmek için tesislerde suan görüşüyor diye sonra 2 saat sonra pereira portekize gitmiş haberi yapti ayni kaynaklar. Ya basta yanlis bilgi aldılar ya fenerin açıklamada bi terslik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 fizban said: simdi haberler falan tam yalan. cunku adam uefaya sikayet etmis olamaz, sikayet edecegi kurum fifa. ikincisi adam 2 gun isinin basinda degildi (sebeplerini tartismiyorum). haliyle fenerbahce icin hakli sozlesme fesih gerekcesi dogdu. iki günde haklı fesih oluyor mu? saçmaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ahah aziz adamın peşine mafya takmış fb'nin savunması 2 gün üstüste işe ssk raporu almadan geldi, üçüncü gün mesaiyi 15 dakikayı geciktirdi 08.16 itibariyle kovduk mu olacak? avrupa standartlarında idman yaptırmadı daha az saçma bir suçlama olur oradan yürüsünler bence. sonuç belli işte 10m'a yakın takacaklar cezayı birkaç seneye, aziz göze almıştır onu merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 http://iskanunu.com/4857-sayili-is-kanunu/245-4857-sayili-is-kanunu-maddeli-metin#27 İşçinin işverenden izin almaksızın veya haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına iki işgünü veya bir ay içinde iki defa herhangi bir tatil gününden sonraki iş günü, yahut bir ayda üç işgünü işine devam etmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 evet kardesim pesine mafya takmis. hatta oturdugu evin orada sel yaptirip migrostan donmesini de imkansiz hale getirmis, bakin delil de var: http://im.htspor.com/2015/09/12/ver1442130640/1127660_620x410.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Sanırım futbolcu ve teknik adamların mevcut is kanununda yeri olmadığını ve ozel is sözleşmeleri ile çalıştığını biliyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 neye gore, kime gore? ozel is sozlesmesi yapsan dahi iscisi oluyorsun o sirketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ayrıca bu adam salak değildir, kovulmaya çalışıldığı ortamda eminim avukatına, menajerine danışarak bir şeyler yapmıştır. onca direnip, bi anda yetheeerr diye krize girip portekiz'e gitti ve fb'ye gün mü doğdu yani? bence de bilgilendirmelerde vs. hata var. en kötü anlaşmasını yapar yine parasını alır giderdi. gidip gitmediği bile bilinmiyor aslında portekiz'e temelde sadece duyumlar, haberler üzerinden gidiyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ya adam eminim danismistir, bir plan yapmistir. ama iki comarin karsilasmasini izliyoruz sonucta, nolacagi hic belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 AHAAH iş kanunu linki? fifa'ya atsan keşke bunu. çakma burjuva beyaz yakanın 20 yılda kazandığı parayı 1 yılda kazanan adamın bu işle ilgilenen en az 5 tane avukatı vardır sizin kadar kafaları çalışmıyor mu tazminatını almadan kovulacak? şu küçük dünyalarınızdan bir çıkın artık. he fb'nin muhasebecisi vermiş çıkışını devamsızlık yaptığı için işsizlik maaşını alamayacakmış ayda 200tl'lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 fizban said: neye gore, kime gore? ozel is sozlesmesi yapsan dahi iscisi oluyorsun o sirketin. Kanuna göre. Kanun kapsamına giren ve girmeyen meslekler is kollari yaziyor ilk maddelerde, okursan futbolcularin kapsam disi olduğunu göreceksin. Dersini aldim ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 http://www.emreulusoy.av.tr/antrenor-teknik-direktorlerin-kidem-ihbar-tazminati-haklari Antrenör, Teknik Direktör vb. Çalışanlar İş Kanununa Tabidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 dersi kadir has universitesindeki sertifika programinda aldiysan soyle parani iade ettireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 is kanunu linki yerine istersen kartalhaber.org linki yollayayim, ama fenerbahcenin dayanagi bu. adamin dayanagi da bana mobbing yaptilar, kactim demek olacak iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 eve geldim şimdi iş kanunu kitabına baktım sporcular yazıyormus sadece, benim aklımda sporcular + TD olarak kalmış sorry yamulmuşum, İTÜ'de aldım dersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar