mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 vp'nin kafasındaki sistem derken toplamda 2 stoper transfer bazında söylemiştim aslında biraz genele vurmuş olabilirim haklısın. yoksa ztn fb'de td'ye göre transfer yapıldığını hiç görmedim heralde. bu senenin ölü olduğunu bende düşünüyüorum. o yüzden ümit özat gibi bir adamın tavırlarını, çomarlığını falan çekiceğime vp kalsın takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 bu sene o sene... http://www.yenimeram.com.tr/wp-content/uploads/2015/12/29/en-komik-yilmaz-vural-capsleri-4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 yılmaz vural'ı isterim fener'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Bence geçen sene tüm transferler VP ve bıyıklıya göre yapılıp takım çakıldığı için Aziz buna dedi tek şartla kalırsın transferleri ben yaparım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Fenerbahçe'nin senelerdir şampiyonluk potasında olmasını sağlayan kitle yok bu sene, sorun orada. Hoca gelse ne olacak. Geçen sene bu dönemde 35k+ kombine satılmıştı. En son kombinelere yönelik haber okuduğumda, bu sene bu sayı 11k civarındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 aziz simdiye kadar hic pokemon transfer etmedi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ben taraftar pakedini bile iptal ettirdim bıktım artık alsın götüne soksun takımını da hocasını da. bu kadar imkan varken bu kadar aptallığa yüreğim dayanmıyor daha fazla izlemiyorum abi feneri yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 BulletRide said: Bence geçen sene tüm transferler VP ve bıyıklıya göre yapılıp takım çakıldığı için Aziz buna dedi tek şartla kalırsın transferleri ben yaparım diye. Sanmıyorum. Geçen sene de bu adam 3-5-2 oynamak istiyodu ama kadro uymadı. hayal ettiği 3-5-2ye dönüyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Gözünüzü seveyim şuna 3-5-2 demeyin. Josef/Topal ve Ozan ile neyin 3-5-2'si. Hadi GvdW eyvallah da, soldaki Jesus/Köybaşı ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ben memnunum vitor perreiradan şampiyon yapar arkasında durulursa takımda kötü değil o kadar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Takim mi daha kotu vitor mu bilemiyorum. Kotuler liginde ilk ikiyi paylasirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Vitor'un bu sene şampiyon yapabilmesi için UEFA'da gruplarda elenmemiz + Kupa'da devre arasında yapılan grup maçlarını geçip, 2. turda elenmemiz + GS'de Bruma, Sneijder ve Muslera'nın çapraz bağlarının kopması ve Beşiktaş'ta Atiba'nın FETÖ'dan korkup kaçması, Quaresma'nın sağ ayağının kırılması, Şenol'un da muayyen dönemlerinin çoğalması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 şuraya bi en çok iş yapabilecek kadroyu yazayım dedim de, ı ıhh yok çıkmıyo mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 @gangren durum okadar kötü değil. beşiktaş geçen seneden en çok gol atan adamını ve en çok asist yapan adamını kaybetti gibi gözüküyor şu anda. şl'de var. galatasaray bizden beter halde. biz emenike'yi fernandao'yu beğenmiyoruz adamlar eren derdiyok transferine seviniyorlar. gs'nin avantajı avrupa yok tek focus lig. bide tabi sneijder. bizde vp belası var ve takımda kimin ne oynayacağı hiiiç belli değil. ama şu anda 3 takımda işe yaramaz gözüküyor bence. kim en az kötüyse o şampiyon olucak gibi gözüküyor bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Kusura bakmayın da, boktan Monaco savunmasına karşı 3 gol attı diye Emenike'yi baştacı yapacak durumda değilim, siz de olmayın :p Fernandao dediğiniz adam geçen sene kaçırdığı gollerle takımı en zor dönemde yarıştan düşüren herif (bknz: Bursa maçı boş kale) Bir maçta 3-5 kafa topu indiriyor diye beğenmek zorunda kalmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 abi takmayin bu kadar ya. ayrica ozan o kadar kotu degil bu sene ya, yazik. fernandao ile josef kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Ya Fiz, herifleri sevmem ama Topal/Josef + Ozan'a bakıyorsun, diğer tarafta da Atiba + Oğuzhan'a bakıyorsun. Kötü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Şkörtel alacağına td alaydı aziz daha iyiydi şu an Fb. Ama kullüp transfer politikasını Beşiktaş'ın istediği bütün oyunculara talip olmak olarak belirlersen öyle olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 said: Tribun Dergi @tribundergi 1 dk.1 dakika önce #Fenerbahçe'yi yakından takip eden spor muhabirlerinin bildirdiklerine göre Vitor #Pereira görevine devam ediyor. haydi hayırlısı sdafsadds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 4-4-2 oynatmasi sarti ile kaldi deniyor. Koybasi iyi oynar 442 .d O kadar stoper ve savunmaci orta saha ile Çanakkale gecilmez oynar bu saatten sonra. 10 numara yok. Kanat yok. Golcü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 var aslinda kanat da, 2 tane. diger 2 si toplam yarim eder. volkan ile alper. ortasahada da salih + ozan oynasa olur o is de josef'siz topal'siz maca cikmaz bu amcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 GOLCU DE DUNYANIN EN ZEKI FUTBOLCUSU EMENIKE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Van persie gibi bi atom fizikcisini pic etti bu takim. Beter olun bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 fizban said: var aslinda kanat da, 2 tane. diger 2 si toplam yarim eder. volkan ile alper. ortasahada da salih + ozan oynasa olur o is de josef'siz topal'siz maca cikmaz bu amcam. Ehe orta sahasiz oynamak demek oluyo yalniz ozan+salih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Marcelo Bielsa kimdir ? .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar