Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 benjani said: https://twitter.com/LeaderofFENER/status/828676443118899201 hareket oyun kuralları içersinde leaderofFENER ministry of sound gibi bişi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Formasını düzeltiyor diyoruz, Nouma'nın koşarak tombala çekmesini örnek gösteriyorlar. Sonra da ahlaktan bahsediyorlar, al videoda 5 saniye eli içerde değil. Şu hareketi "dışarda" yapsa diye örnek veriyor, yapsa ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ben olsam bıçağı takardım. erkeklik bunu gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Abi bence Van persie dünya yıldızı. O yüzden tinerciler çekemiyor. Bence 4 yıl daha yılda 5m avro kemiksiz bonus hariç imza atmalı. Dünya yıldızım uçan Hollandalim. Kıskanarak izliyoruz tinerciler olarak performansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 internet sitelerinde yazılıyordu la o dick tazminat olayları, okumaktan yoksun öküzler olmasaydınız zaten gündemde konuşulan şeyi taşıdığımı bilirdiniz. gerçi şuan onları o zaman okumuş olsanız bile pek değeri yok değil mi :( sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 aynen dark'cigim, insider poncigimiz bizim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 bu arada nouma baya bi elini iceri sokup cekilis yapmisti, goruntulerden de anlasilacagi uzere yalanlariniz ve iftiralariniz yine tutmadi. senol'u aramis zaten van persie devre arasinda, gelmek istiyorum dogustan besiktasliyim demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 sana insider yok artık, çok davarsın küçük terörist :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Adamlar tescilli şikeci hala laf anlatmaya kasıyorsunuz, ne diyeyim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Peregrin said: bu arada nouma baya bi elini iceri sokup cekilis yapmisti, goruntulerden de anlasilacagi uzere yalanlariniz ve iftiralariniz yine tutmadi. senol'u aramis zaten van persie devre arasinda, gelmek istiyorum dogustan besiktasliyim demis Ula ne yalanı ya. Adam dilledi eline aldı falan filan. Sallamayın bari. Kupa bizim için önemli olmadığı için persie the milk cup conquerer a haber yollamamistir ŞG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 beyler taze yem diye mi atlıyorsunuz böyle, yapmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Kaybedince süt kupası, kazanınca Fenerbahçe'nin senelerdir alamadığı kupayı aldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Masakari said: Adamlar tescilli şikeci hala laf anlatmaya kasıyorsunuz, ne diyeyim bilemedim. beşiktaşı kastettin değil mi tescilli şikeci olarak avrupaya gidemeyen diğer bir takım olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Irkçı taraftarını "midesi bozuk ondan muz getirmiş yanında" diye savunan yöneticisi olan adamlara laf anlatmaya, ahlak adalet falan gibi kavramlardan bahsetmeye çalışıyorsunuz. Paticik im disappointed.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 sen ne ara döndün la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ooo apple sattın herhalde sana şikayetleri ileten moderatör kankini banın açıldığına göre :p hayırlı olsun hoşgeldin, geçmiş olsun btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 kimmiş o ben merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Esh said: sen ne ara döndün la Gecen oyunda denk geldikten sonra dolmustur heralde bani deyip actim. Unuttuydum neden banlandigini. My bad :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 aynen abi tekrar banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Öncelikle düzelteyim şikayetleri diye bisey yok 1 tane gordum sadece. Kimseyi de satmadım, satsam ilk gun dönerdim 2 ay beklemezdim. Iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ya bırak şimdi orhan pamuk gibi savunma yapmayı. kimmiş o moderatör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 di said: Esh said: sen ne ara döndün la Gecen oyunda denk geldikten sonra dolmustur heralde bani deyip actim. Unuttuydum neden banlandigini. My bad :) Oyun ? Overwatch mi ? O takimda sen de mi vardin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 e banliyorum madem geri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Tamam tamam simdi oturdu taşlar bende yerine .d Ingiltere pasaportu falan filan. Hic mod gibi bir ses tonun yok ki abi ondan çıkaramadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 adam mod değil çünküm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar