cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Asriel said: Federasyon başkanlığı uğruna ülkeyi satmak https://mobile.twitter.com/RidvanDilmen07/status/823952018113003520 vatanımız zorlu bir süreçten geçiyorsa sıkıntılar yaşıyorsa niye sırıtıyon kardeş ben anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Ayrıca böyle efsane olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Bu ne rezillik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Diğer tarafa da yazdım da burada da bulunsun. 2010 da da referandumda sporda evet dalgasını başlatan Hakan Şükür'dü. İnşallah sonları da aynı olur. Kaçacak delik arar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Ben sene başından beri bıraktım futbol izlemeyi, kombinem var maça gitmiyorum. Embesilliğin zirve yaptığı bir organizasyon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 ne diyo izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Fistan'a söyleyin akıllı olsun diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Uçan ayımız yine yapmış şovunu, onu bu halde gördükçe ben ona 2 katı küfr ediyorum, bu kadar iğrenç kaptanımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 volkan'dan nefret ederim ama gs maçından sonra yaptığında hiçbi sorun yok. koyduk mu koyduk sonuç olarak. küfür yok bişi yok. insanlar sırf volkan'a uyuz oluyorlar diye galeyana gelmişler saçmalıyorlar. yüz yıldır tribünlerde söylenen tezahurat yüzünden salak salak polemik çıkarıyorlar. volkan orada takımın bir parçası değil taraftar olarak gelmiş zaten. taraftar olarak tezahürat yapamaz mı anlamadım ki nedir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Terbiyeli ve ahlaklı gs tribünleri çok alınmış, kıyamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 iyi de malumun ilani o tezahurat. sonuc olarak saplanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Yahu bi kere insanda ahlak olur, "koyduk mu!" nedir ya? o saçmayı söylerken içeriğinin, "yendik mi!" olmadığı belli, ne maksatla söylendiği de belli. Kaldı ki sen o klubun ücretli çalışanısın ve karşında ki her branşta senin rakibin. Bana küfür ettiler diye Milli maçı bırakıp giden adamsın, madem öyle TT Arena ada Vodafon'da bi FB derbisinde bırak git bakalım maçı? yapabilir mi? yürek yemez. 35 yaşına gelmiş 15-20m euro para kazanmışsın, sonra kalkıp Can'lar Lefter'ler Fener ruhu cart curt, Leş herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 haberi de paylasin bari ner oldu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ya abicim madem bu kadar ahlak bekçisisiniz (ki bence durumda ahlaksız bişide yok gayet normal rekabet) senelerdir bu tezahurat tribünlerde bas bas bağırılırken neden bir tane bile tepkiniz olmadı ki bu tezahuratın benzerleri binlerce. sadece KOYDUK MU ? diye bağırılıp telefonların ışıklarının açıldığı falan bile tezahurat var. şurda bana volkan savundurtuyorsunuz yemin ederim sizden yol olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Ne yapmalıydım? basın açıklması mı yapaydım, öyle tek başıma taksimde? hem kim çıkıp ne diyecekti?. Sen neden çıkıp söylemedin o zaman vs.vs. VOlkan özelinde söylüyorum, oyuncu çıkıp böyle bi curcunaya girmemeli diyorum nesini anlamadın ki? Senle hafta sonu halı saha maçı yapsak ve bizim takım yense, dönüp "koyduk mu!" veya "geçirdik mi" desem mesela nolur? madem ahlaksızca ya da terbiyesizce değil "eyvallah" der gidersin sanırım. Taraftarın sosyal kültür scalasının başı-sonu belli değil, sinir stres heycan galeyana gelip sinkaf yaptın hoş değil ama kabul ederim. Maçtan çıkınca o taraftardan herhangi biri yolda durduk yere sinkaflıyor mu hayır o atmosferin gazı diyoruz falan filan. Bu ayıda çıkmış utanmadan parkeye sanki kendi emeği var orada ki oyuncuların emeğine ayıp lan, utanmadan rol çalıyor karaktersiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Yenilince ağlayan gs taraftarı, yöneticisi işte klasik, Ergin Ataman küfür edince sorun olmaz ama... http://www.youtube.com/watch?v=K_9QcE1bSdI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ya abicim bırakın bu işleri adam küfür etmemiş bişi yapmamış. hala daha volkan savunduğuma inanamıyorum gerçekten ama yapıcak bişi yok siz saçmaladıkça bişi söylemeden duramıyorum şu saçmalıklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Abi üzgünüm ama ergin ataman'ın yaptığında bişey yok, bizim şenol da okan'a küfrediyo, tolga'ya küfrediyo hakeme küfrediyo yani maç içinde sen ben nasıl küfrediyosak ediyolar yani, bana sempatik bile geliyo mesela fenerbahçeli bi td maç içinde çıkıp akdumun beşiktaşlıları dese ben sinir falan olmam, gülerim gülümserim hatta. ama işte volkan tam bir ayı ya bunu kabul edelim. ismail köybaşı fenere koybaşı da amelelikti, sneijder'in ağlama fener de öyleydi. ama hadi şampiyonluk diye ve normalde böyle adamlar değiller diye bir tier üstteler. ama volkan zaten ayılık +4 geldiği için üzerine bir de bu hareket acaip irite edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Tabi canım gs yöneticisinin bahsettiği zeki çevik ve ahlaklı spor adamı ergin ataman, ama volkan direkt +4 ayılıkla geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 abi ergin ataman süper bi adam değil. ama volkan ya, please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Kayseri ne oynuyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 göte bala attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 salih kazayla asist yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 fener rahat 3-1 alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 bu maç 1-1 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar