Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

volkan'dan nefret ederim ama gs maçından sonra yaptığında hiçbi sorun yok. koyduk mu koyduk sonuç olarak. küfür yok bişi yok. insanlar sırf volkan'a uyuz oluyorlar diye galeyana gelmişler saçmalıyorlar.

yüz yıldır tribünlerde söylenen tezahurat yüzünden salak salak polemik çıkarıyorlar. volkan orada takımın bir parçası değil taraftar olarak gelmiş zaten. taraftar olarak tezahürat yapamaz mı anlamadım ki nedir sorun
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bi kere insanda ahlak olur, "koyduk mu!" nedir ya? o saçmayı söylerken içeriğinin, "yendik mi!" olmadığı belli, ne maksatla söylendiği de belli. Kaldı ki sen o klubun ücretli çalışanısın ve karşında ki her branşta senin rakibin. Bana küfür ettiler diye Milli maçı bırakıp giden adamsın, madem öyle TT Arena ada Vodafon'da bi FB derbisinde bırak git bakalım maçı? yapabilir mi? yürek yemez. 35 yaşına gelmiş 15-20m euro para kazanmışsın, sonra kalkıp Can'lar Lefter'ler Fener ruhu cart curt, Leş herif ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abicim madem bu kadar ahlak bekçisisiniz (ki bence durumda ahlaksız bişide yok gayet normal rekabet) senelerdir bu tezahurat tribünlerde bas bas bağırılırken neden bir tane bile tepkiniz olmadı ki bu tezahuratın benzerleri binlerce. sadece KOYDUK MU ? diye bağırılıp telefonların ışıklarının açıldığı falan bile tezahurat var.

şurda bana volkan savundurtuyorsunuz yemin ederim sizden yol olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yapmalıydım? basın açıklması mı yapaydım, öyle tek başıma taksimde? hem kim çıkıp ne diyecekti?. Sen neden çıkıp söylemedin o zaman vs.vs.

VOlkan özelinde söylüyorum, oyuncu çıkıp böyle bi curcunaya girmemeli diyorum nesini anlamadın ki? Senle hafta sonu halı saha maçı yapsak ve bizim takım yense, dönüp "koyduk mu!" veya "geçirdik mi" desem mesela nolur? madem ahlaksızca ya da terbiyesizce değil "eyvallah" der gidersin sanırım.

Taraftarın sosyal kültür scalasının başı-sonu belli değil, sinir stres heycan galeyana gelip sinkaf yaptın hoş değil ama kabul ederim. Maçtan çıkınca o taraftardan herhangi biri yolda durduk yere sinkaflıyor mu hayır o atmosferin gazı diyoruz falan filan.
Bu ayıda çıkmış utanmadan parkeye sanki kendi emeği var orada ki oyuncuların emeğine ayıp lan, utanmadan rol çalıyor karaktersiz herif
Sosyal ağlarda paylaş

Abi üzgünüm ama ergin ataman'ın yaptığında bişey yok, bizim şenol da okan'a küfrediyo, tolga'ya küfrediyo hakeme küfrediyo yani maç içinde sen ben nasıl küfrediyosak ediyolar yani, bana sempatik bile geliyo mesela fenerbahçeli bi td maç içinde çıkıp akdumun beşiktaşlıları dese ben sinir falan olmam, gülerim gülümserim hatta.

ama işte volkan tam bir ayı ya bunu kabul edelim. ismail köybaşı fenere koybaşı da amelelikti, sneijder'in ağlama fener de öyleydi. ama hadi şampiyonluk diye ve normalde böyle adamlar değiller diye bir tier üstteler.

ama volkan zaten ayılık +4 geldiği için üzerine bir de bu hareket acaip irite edici.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...