Zed Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 29 mayıs - 1 haziran tarihleri arasında yapılcak bu organizasyon. katılım tamamen ücretsiz. gösterilecek filmler: spirited away a chinese ghost story pet shop of horrors wicked city laputa: castle in the sky metropolis otaku no video escaflowne the movie spriggan jin-roh: the wolf brigade akira ghost in the shell ninja scroll vampire hunter d: bloodlust ayrıca sunumlar da varmış. ayrıntılı bilgi burda.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ya şunu dha merkezi bi yerde yapsınlar yahu[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Alakasız olacak ama İzmir'deki arkadaşlar için de ben bir ara Dokuz Eylül Üniversitesinde yapacağım. Yüksek ihtimalle movie değil, seriler yayımlanacak. Ek bir topic açamayım dedim.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 vampire hunter d mi keşke ankaada olsaydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bodrum'da yapsalar nöbetçileri bile olurdum.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ankaralılar spirited awayi kaçırmasın derim..[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 spirited away'i az önce izledim, süperdi. gaza geldim şimdi de aynı adamın princess mononoke'sini indircem.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ankara'da ilk kez doğru düzgün birşeyler oluyor.. umarım kaçırmam izlerim[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Pff istanbula taşındık ya yaparlar tabi böyle organizasyonlar ulenn 20 küsür yıldır aklınız nerdeydi benim istanbula taşınmamı mı beklediniz pfff ki ne pff[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Terslik cikmazsa gidicem,gorucem insallah...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Okul olmasa oraya kayardim ama malesef gidemicem icimde kaldi bak[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: nomad13, 03 May 2003 11:00 tarihinde demiş ki: Okul olmasa oraya kayardim ama malesef gidemicem icimde kaldi bak[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Hadi kaytaralım lan okulu benim 1 mayısta vize var ama salla dermişim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Yok abi ole olmaz eksik kalsin bi sefer de :D[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: Thalion, 30 April 2003 16:41 tarihinde demiş ki: Pff istanbula taşındık ya yaparlar tabi böyle organizasyonlar ulenn 20 küsür yıldır aklınız nerdeydi benim istanbula taşınmamı mı beklediniz pfff ki ne pff[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Güzel evladım bu kaçıncı anime festivali, geçen yıl ayıla bayıla izledik Bloodlust, Vampire Hunter D, Jin-Roh gibi güzellikleri anime.gen.tr'ı takip etme sen sonra vur kafayı duvarlara. Gel de ankaraya Hellsing izleyelim koçer .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ulen toplar topluluğu bana neden haber vermiyosunuz geçen sene :P bi de utanmadan izledik ohhşş vs. diyorsun :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Haydut herif psişik yeteneklerim gelişmiş olsaydı tahmin ederdim seninle tanışacağımızı tobe tobe, neyse geçen yılki programla aynı neredeyse[spirited away ve bir iki yeni anime var] yalnız neden bu yıl Blood The Last Vampire yok onu anlamadım, bir de isyan ediyorum arkadaşım Princess Mononoke olmadan festival mi olur ulan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Is guc nedeniyle ilk 3 gunu gidemedigim festivale bugun gitme firsati buldum. Pasalar gibi Vampire hunter D: bloodlust izledim kendimden gectim. Yanliz ninja scroll la ayni saate koymuslardi zor bi secim yapmak zorunda kaldik.Birde bufede ice tea yoktu pepsiye kaldik :) Herseye ragmen guzel bi organizasyondu. 5. cisinede gidicem insallah...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Festivalde kitap,cd yada ona benzer anime eşyalari satan stantlar varmı?mesela neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ninja Scroll varken onamı gıdılır :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Satilmiyordu heralde. Filmin baslamasina 15 dakka kala girdik trailer lar fln izledik cikistada ortaliga bakinmak hic aklimiza gelmedi. Valla ninja scroll, D den daha guzelse onu insanlarin yarattigindan suphe duyarim. :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Wolf Brigade ve Ninja scroll gayet guzeldi.....Thalion icinde patlasın İstanbul..... :P[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 en son anime yi indirebilecegim bir site varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hadi ya bir cevap versin pls =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar