Zed Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 29 mayıs - 1 haziran tarihleri arasında yapılcak bu organizasyon. katılım tamamen ücretsiz. gösterilecek filmler: spirited away a chinese ghost story pet shop of horrors wicked city laputa: castle in the sky metropolis otaku no video escaflowne the movie spriggan jin-roh: the wolf brigade akira ghost in the shell ninja scroll vampire hunter d: bloodlust ayrıca sunumlar da varmış. ayrıntılı bilgi burda.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ya şunu dha merkezi bi yerde yapsınlar yahu[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
sharky Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Alakasız olacak ama İzmir'deki arkadaşlar için de ben bir ara Dokuz Eylül Üniversitesinde yapacağım. Yüksek ihtimalle movie değil, seriler yayımlanacak. Ek bir topic açamayım dedim.[hline] -ee
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 vampire hunter d mi keşke ankaada olsaydım :(
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bodrum'da yapsalar nöbetçileri bile olurdum.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ankaralılar spirited awayi kaçırmasın derim..[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Zed Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 spirited away'i az önce izledim, süperdi. gaza geldim şimdi de aynı adamın princess mononoke'sini indircem.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ankara'da ilk kez doğru düzgün birşeyler oluyor.. umarım kaçırmam izlerim[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Pff istanbula taşındık ya yaparlar tabi böyle organizasyonlar ulenn 20 küsür yıldır aklınız nerdeydi benim istanbula taşınmamı mı beklediniz pfff ki ne pff[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Terslik cikmazsa gidicem,gorucem insallah...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Okul olmasa oraya kayardim ama malesef gidemicem icimde kaldi bak[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: nomad13, 03 May 2003 11:00 tarihinde demiş ki: Okul olmasa oraya kayardim ama malesef gidemicem icimde kaldi bak[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Hadi kaytaralım lan okulu benim 1 mayısta vize var ama salla dermişim:D
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Yok abi ole olmaz eksik kalsin bi sefer de :D[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: Thalion, 30 April 2003 16:41 tarihinde demiş ki: Pff istanbula taşındık ya yaparlar tabi böyle organizasyonlar ulenn 20 küsür yıldır aklınız nerdeydi benim istanbula taşınmamı mı beklediniz pfff ki ne pff[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Güzel evladım bu kaçıncı anime festivali, geçen yıl ayıla bayıla izledik Bloodlust, Vampire Hunter D, Jin-Roh gibi güzellikleri anime.gen.tr'ı takip etme sen sonra vur kafayı duvarlara. Gel de ankaraya Hellsing izleyelim koçer .)
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ulen toplar topluluğu bana neden haber vermiyosunuz geçen sene :P bi de utanmadan izledik ohhşş vs. diyorsun :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU
Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Haydut herif psişik yeteneklerim gelişmiş olsaydı tahmin ederdim seninle tanışacağımızı tobe tobe, neyse geçen yılki programla aynı neredeyse[spirited away ve bir iki yeni anime var] yalnız neden bu yıl Blood The Last Vampire yok onu anlamadım, bir de isyan ediyorum arkadaşım Princess Mononoke olmadan festival mi olur ulan? :)
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Is guc nedeniyle ilk 3 gunu gidemedigim festivale bugun gitme firsati buldum. Pasalar gibi Vampire hunter D: bloodlust izledim kendimden gectim. Yanliz ninja scroll la ayni saate koymuslardi zor bi secim yapmak zorunda kaldik.Birde bufede ice tea yoktu pepsiye kaldik :) Herseye ragmen guzel bi organizasyondu. 5. cisinede gidicem insallah...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
RipeFlash Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Festivalde kitap,cd yada ona benzer anime eşyalari satan stantlar varmı?mesela neler?
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ninja Scroll varken onamı gıdılır :)[hline]A little less conversation a little more action please
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Satilmiyordu heralde. Filmin baslamasina 15 dakka kala girdik trailer lar fln izledik cikistada ortaliga bakinmak hic aklimiza gelmedi. Valla ninja scroll, D den daha guzelse onu insanlarin yarattigindan suphe duyarim. :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Mina Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Wolf Brigade ve Ninja scroll gayet guzeldi.....Thalion icinde patlasın İstanbul..... :P[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 en son anime yi indirebilecegim bir site varmı?
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hadi ya bir cevap versin pls =p
Öne çıkan mesajlar