SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ahanda açıldı tekrar gizli dosyalar şindi nolcak[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Korkuyom[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yaw 2 gecedir izleyemedim , neler oldu neler bitti , özet alabilirmiyim .. en son bilinç altı makinalari izledim işe cuma idi sanirsam .... sonrası yok :)[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Scully'yi uzaylılar kaçırdı. X-Files yeniden açıldı. Mulder Kırayçek'in (Yazılışını bilmiyom valla) hain olduğunu anladı.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 agent doggett rolündeki robert patrick ne zaman girecek diziye? ben o zaman izlemeye başlayacağım.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 walla dizinin en nefret eetttim bölümlerinden kurtuluoz o mulderla scullynin ayrıldıuıı bçlümlerden skinner a tam bi KAPAK oldu adamın hain olması ahaahahahahahahahha[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ya bişey dikkatimi çekti haftada 5 gün yayınlanıyosa dizi 1 gününü falan kaçırıyorum izleyemiyorum ve nedense hep kaçırdığım gün önemli birşey oluyor dizinin gidişatı ile ilgili. Deliricem.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bu gecekinide kaçırırsam Deliririiimm Başlıyor CNBCEyi açın. İzleyin izleyi n izleyin :) Vampirli neytin bi bölüm var.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 giriş mükemmeldi ;)[signature][hline]Jherka McDougall from the Isle of Skye.. [AoL] a George Costanza lover.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Eheh valla o girişteki hatunu görsem korkarım :) Bu arada reklam verdi güzel bi bölüme benziyo en son "The Son" olarak tanınan adam güneşte yandı Kurt adam vari bişe oldu :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 :-o Mulder hatunu Yedi Mulder Hatunu Yediiii :-O[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mulder ın ilk defa bi icraatını gördüğümüz bölüm bence en bayık bölümdü şimdiye kadar(bi iki tanesini kaçırdım). Ne aksyon vardı ne gerilim nede insanda merak uyandıran paranormal olaylar. Öylesine bi bölümdü sanki. Scully yi geri istiyoruz, dizinin en sevdiğim yanlarından biri Scully ve Mulder ın tartışmaları. Kırayçek hibino çıkınca iyiden iyiye yanlız kaldı Mulder. Gerçi Skinner da delikanlı çıkıp X files ı yeniden açtı ama tek başına yürümez bu işler.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 sıkıcı bölümdü offf. goosebumps tarzı olaylar isteriz uzaylı zuzaylı...[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Çok da iyi bi bölüm degildi dün geceki kabul ediyorum. Ama X-Files sadece uzaylılar üzerine kurulmus bi dizi degil. Araya böyle şeyler de sokmaları laızm. Bende daha cok sevıyorum elbette UFO Lu bolumlerı falan ama Sırf UFo uzaylı hede hödö de olmaz. Senarist biraz UFO manyagı ztn o cok bellı oluyo. Bu arada Scullyi özledim =([signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 scully ye tam olarak noldu ben anlayamadım uzaylılar mı kacırdı? cuma gunku bolumde hastaneden kacan adam evine gelmişti sonra noldu biri anlatabilir mi? Ps: cuma gunku bolum muhteşemdi[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Zuzaylılar kacırmıs dedıler bende kacırdım o bolumu ve ozetını anlatacak birisini arıyorum ;)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 cuma gunku bolum bi acayipti ya cuma gunu bir adam 3 tane rehine alıyor eski fbi ajanı bu... kısaca: adamı uzaylılar kacırmıs, dişlerini oyup içine izleyiciler falan koymuşlar, sinus boşlugunda falan vericiler var.. sonunda adamı vuruyolar.. hastanede onceden kimse inanmıodu bu herifin hikayelere sonra adamın rontgeninde bu soylediği vericileri buldular... ustunde aynı barkoda benzeyen micro bişi vardı... bizim scully onu alıp alışveriş sırasında gizlice okuyuculardan geçirdi garip garip rakamlar çıktı fln... sonra da hastanedeki eski FBI ajanı mahlukat bir anda canlandı uzaylıları gordu gene ve hastaneden kaçtı... en son sahnede scully adamı evinin dışında gordu... o arada scully mulder a mesaj bırakıodu bole bole diye... muhteşemdi tek kelimeyle abi pazartesi bolumu kacırdım o yusden aglıcam ya... o gunu cok merak ediom[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Olay P.teside kopuyor zaten. Anlaşılan Gul gıbı 2 Bolumluk macerayı kacırdım.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 cuma günkü bölüm dediğiniz sezon bir, kaçıncı episode? netten çekeyim ben :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Zuzaylılardan farklı bölümler olması iyi tabi, vietconglarla çarpışan uyumayan askerlerin olduğu kırayçekli bölüm güzeldi, kurtadam dandik olsa da kurtadamlı bölüm güzeldi. X file bunların hepsi sonuçta. Ama dünkü bölümün ayrı bi baygınlığı vardı.Belki Scully olmadığındandır. Bakalım bu gün Scully gelicek mi[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ya bana güzel bölüm düşmez mi? bu sefer de allak bullak bişi çıktı..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ya bu x-files insanın piskolojisini bozuor çok gerçekci ama abartı senaryolar var pff[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 baya iyi bi bölümdü yine ama zaten iyileşicekti scully yani allahın emri :D[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 iyileşmeseydi al sana senaryo. mulder gider uzaylılarla anlaşır, büyü yaparlar scully'nın ruhunu getirmeye çalışırlar, ama aslında dark side'a geçer scully, sonra bebek mebek doğurur çok güçlü bir şeytan, mulder başka uzaylılarla anlaşır şeytansı yaratığa saldırırlar, sonra scully'nın gerçek ruhunu bulurlar dizi huzura kavuşur :D (yok canım çok angel izlemiyorum siz karıştırıyorsunuz :-P)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yalan hepsi.... oraya bir dolmuşcu pala dayı göndercen bak nasıl değişir senaryo ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar