applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Gomezin fenere koyduğu kafaya mahmut uslu ağlıyordu en son. Sustu mu o ?
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Bugun de cl grubu cektik diye agliyodu sanirim
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Hayatta besiktasli comar ozguveni lazim diye hep diyorum. Uefada gruptan cikamayip biz yirmi yildir cldeyiz havalarina girmeler falan. Bunlar 8 yilda bir sampiyon olmasa napcak acaba
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Ya sen simdi birak ozguven mozguven Adam agliyo mu aglamiyo mu
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 şu ban sebebi mesela, beşiktaşlı çomar ne lan.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Besiktasli comar yok mu hic? Hepiniz mi nisantasi cocugusunuz?
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 ayrıca biz 20 yıldır cl'deyiz diyen kim onu merak ediyorum. şu kadroyla cl'de yarı final zorlanır dedim. fenerbahçe o kadroyla direkten döndüyse.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 fizban said: Besiktasli comar yok mu hic? Hepiniz mi nisantasi cocugusunuz? çomar ne abicim, anana babana çomar dediğimizde alınmayacaksan herkese çomar diyebilirsin ya da birisi sana çomar dediği zaman. çomar=köpek. senin hangi anlamda kullandığın beni alakadar etmiyor ki, bir halt olduğunu zannedip de diğer anlamıyla kullananlar da o çomar dediklerinden daha alt seviyede. futbol başlığında oğuz atay döşettirmeyin buraya.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Tamam ben gomezi size veriyorum bi tur amatore getirip fifada cl de yari finale gelin sonra dogru yataga ama. Sabah okul var.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 ANAMI KARISTIRMA. ANAMI KARISTIRMA DEDIM1111!!!1@25+1%16
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 sen önce bi yörüngeye git gel de kardeş özür dilemezsen yatağı sonra düşünürüz.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Abi terbiyesizlik niye eder ki bir insan? Neyin acısı bu şimdi?
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Adama da hak ver. 70m harcamis ikinci olmus final kaybetmis. Takimin en gozde iki adamini şampiyona kaptırmış yerine aldigi adamin fenere koybasi diye bagiran videolari var. Rakıbi nasri talisca adriano alıyor o küme dusen sivastan cacoculelule diye birini. Üstüne gitmeyin birakin
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Ahahah yemin ediyorum hollandada bu kafaya gelmedim henuz. Daha fazla eglenemeyecem biraz daha ucun mumkunse.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Ne CL'si ne yari finali abi. Istersen 50 tane Gomez gelsin. Boyle yaziyorsunuz ondan sonra trollenince magduru oynuyorsunuz. Herkes taraftar burda. Ama mantik var. Bu kadar sacma fanatik olmaya gerek yok. Futbol gibi basit bir oyunda objektif olmak zor olmamali. Bir sene once dandirik UEFA grubundan cikamayan takim icin CL yari finali zorlar yazarsan sabaha kadar trollenirsin.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 beşiktaş ve CL yarı finali zuahahahaha
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Sotto said: Ne CL'si ne yari finali abi. Istersen 50 tane Gomez gelsin. Boyle yaziyorsunuz ondan sonra trollenince magduru oynuyorsunuz. Herkes taraftar burda. Ama mantik var. Bu kadar sacma fanatik olmaya gerek yok. Futbol gibi basit bir oyunda objektif olmak zor olmamali. Bir sene once dandirik UEFA grubundan cikamayan takim icin CL yari finali zorlar yazarsan sabaha kadar trollenirsin. abi zico senesi fenerbahçe inter'i yenseydi yarı finalde değil miydi? neyin hayali, geçen sene dandirik uefa grubundan çıkamayan dediğin takım tolga'nın insanüstü saçmalamaları sonucu çıkamadı. bu sene de tolga kaleye konur ve insanüstü saçmalarsa evet yarı final göremezsin. ama fabri geçer ve ortalama, bakın üstün demiyorum, bir performans gösterirse yarı final hayal değil. tekrarlıyorum fenerbahçe'nin o dönemki kadrosune 10 falan basar şu yazılan isimler geldikten sonra bu kadro, artı şenol güneş faktörü var.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 fenerin o kadrodan 5-6 tane yer şu beşiktaş :d
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 beşiktaş bu grubu lider bitirse, hangi grubun ikincisiyle eşleşiyoruz bilmiyorum ama çok sağlam bir takım gelmezse %50-50 şans olması olası. e sonra da 2 maça bakıyor, yani atla deve değil. milli takım misal, final oynayacak takım mı, 7 gezegen align oldu öyle bir balla gruptan çıktık. ama bir maç daha kazansak finale kadar yürüyebilirdik, neden? çünkü ballı kuramız vardı finale kadar her takıma dişimiz geçebilirdi, düşünün bu milli takımla.
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paris Saint-Germain, Arsenal Barcelona, Manchester City Bayern Münih, Atletico Madrid CSKA Moskova, Bayer Leverkusen (Tottım ve Monako'yu eledim. İlk torbada değillerdi. Şanslarına küssünler.) Real Madrid, Borussia Dortmund Leicester City, Porto Juventus, Sevilla Al sana gruplardaki ilk 2 torba takımlarını yazdım. Beşiktaş gruptan sürpriz yaparak çıktı. Bana Beşiktaş'ın gruptan çıktıktan sonra rahatlıkla eleyeceği 2 (Bir değil iki) takımı yazar mısın? Beşiktaş gruptan çıkabilir. Beşiktaş çeyrek final ve hatta yarı finali de görebilir. (Ciddi söylüyorum. Trollediğimi düşünme. Futbol bu sonuçta) Ama bu çoook ciddi bir sürpriz olur. Geçen sene Leicester City'e düzülen peri masalları bu sene Beşiktaş için düzülür. Ama kusura bakma da direk "Bir Gomez = Yarı final" dersen öeah demeye hakkı olur herkesin.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 yarı final zorlardık dedim zaten, ayrıca beşiktaş'ın gruptan çıkması sürpriz değil (gomez'siz de değil) bu yukarıda yazdığın takımlardan Arsenal, Porto, Leicester, CSKA'yla rahatlıkla kafa kafaya oynarız. Eleriz eleniriz o ayrı mevzu bak, ama kafa kafaya oynarız. Arsenal geçen sene o kadroyla elimizden kaçtı misal. Diğer takımlarda da futbol bu abi, olmaz olmaz diye bir şey yok. Real, Barça ve Bayern Münih dışında Fenerbahçe Beşiktaş'ın 2 maç sonunda asla eleyemez dediğim takım yok. Bu üç takım çok farklı bir seviyede futbol oynadığı için bunlar geldiğinde direkt gg derim. İşte o biraz peri masalı olur, imkansız olmasa da.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Sikinti su. Uzun sure arka arkaya Avrupa'da oynamayinca takiminin relative gucunu cidden goremiyorsun. Besiktas su an ne yapabilir kapali kutu cok ciddi. Ama gecen seneki performansi ortada. Bu seneki takim ne kadar daha iyi olacak bilemiyoruz. Hal boyleyken iddaali konusmak anlamsiz. Besiktas'in Avrupa'da ne seviyede oldugunu bilen yok - ancak mantikli dusunursek CL'deki bircok 1-2-3 torba takimindan zayif normal olarak Besiktas. Avrupa'da basarilar oyle yukaridan rastgele gelmiyor. FB'nin basarisinda bile 2003-2004-2005'te kurulmus olan iyi yerli/yabanci oyuncu havuzu kimyasinin etkisi vardi. Zico ile harmanlaninca Alex, Deivid gibi adamlar max potansiyellerine ulastilar efsane oynadilar. O yerli havuzuyla 2008'de de basarili oldu milli takim (ha cogu baldi dfs) Ona ragmen mesela Italya'da Inter cok rahat yendi, burda kaleye gidememisti. Sevilla'yi elemek buyuk olaydi. Chelsea ikinci macinda orta sahayi zor gecmisti Fener, ilk macta 2. yari cok iyiydi. Buyuk takimi elemek ile kilpayi elenmek arasinda ciddi bir cizgi var. Bircok takim kilpayi eleme noktasina geliyor, cok azi gercekten eleyebiliyor. Buyuk takim olayi oradan geliyor zaten. Arsenal'le kafa kafaya oynamis olmanin bir anlami yok. Eleyebildin mi sonunda, onemli olan o. Buyuk takimlarla oynayan her zayif takim icin gecerli bu. Sonucta 4-3 bitmedi maclar. Gol atabildin mi, hayir. Keza GS'nin 2001 senesi. 2-0'dan 3-2 yapmissin Real'e ama orada ilk yaridan 3 olmustu mac. Kolay degil CL'de yarin final filan. Cok zor. Bir takim iyi bir kadroyla 2 sene 3 sene duzenli oynayacak - ustune koyacak. O zaman is degisir. Besiktas daha 1. seviyede. Kosmasini beklemek hayal olur.
Öne çıkan mesajlar