Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 şl'de adriano oynar zaten. caner ligde ve kupada takılır.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Caneri sırf o şampiyonlar ligi kontenjanına girsin diye aldılar sanırım yoksa TR den yetişmiş 4 adamda çıkmıyor :p
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 bir ihtimal şl maçlarında caner - adriano defansif şekilde kanadı da paylaşabilir, bu açıdan da güzel. o kontenjanın biri halen boş şu an o nedenle bir türk transferi daha bekliyorum. gg çok sakatlanacak gibi sağ bek ve stoper oynayabilen bir türk lazım takıma zira beck'i şl listesine yazmak zor görünüyor şu durumda.
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 bu takım ne ara birbirine ısıncakta top oynıcak (gerçi iskelet ligi yürütür) orasıda ayrı bi tartısma konusu ama iskeletinden 2 saglam adamın gitti sosa ve gomez şenol güneş sövüyodur suan bakalım son gün servisde calısıp finale girer gibi, şl maçına cıkıcaz
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 2 gitti 4 geldi.. caner gokhan iyi de nasri ve oteki forvet saibeli..mario kadar is yapmaz bence..yani yapsa satmazlardi..isin iyi yani bjk de her zaman butun takim forvete oynar yani hamuru az iyiyse adapte olur..
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 İşte Beşiktaş'ın maçları ve kanalları: 13 Eylül: Benfica (D) - TRT 1 28 Eylül: Dinamo Kiev - Tivibu 19 Ekim: Napoli (D) - Tivibu 1 Kasım: Napoli - TRT 1 23 Kasım: Benfica - Tivibu 6 Aralık: Dinamo Kiev (D) - TRT 1 (sporx) tivibu yurt dışında izlemek için tek maç vs varmı bilgisi olan tivibu ney yaaaaaa
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 bence sistemi geçen seneki gibi düşünmeyin hiç. aboubakar şg onaylıysa - ki mutlaka öyledir - bu yıl 4-3-3 gibi oynayacağız. şl'de 4-5-1'e döner çok zor değil zaten bizdeki kadroyla. aboubakar ile pivot santrafor oynama şansımız yok. ya da eto'o son saniyede felan gelecek bilemiyorum.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Abi Kiev çıktı ; maçlara gittiğimiz grupla kutlamalar yapıyoruz tabi deplasmanlara gittiğimiz için buna da gideceğiz. Fikstür açıklandı ve Kiev deplasmanı Evlilik Yıldönümüme geldi!!! Böyle şansın ben
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 dana22 said: mario kadar is yapmaz bence..yani yapsa satmazlardi... Gomez zaten bayrampaşaçocuğu , altyapıdan yetişti bizim. Onu kiralamadık biz Aboubacar gibi filan.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Fakat Osmanlı bile böyle yükseliş yaşamadı abi.. İsmail - olcay ikilisinden Adriano(caner) - Nasri ikilisine.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 suBzer0 said: Abi Kiev çıktı ; maçlara gittiğimiz grupla kutlamalar yapıyoruz tabi deplasmanlara gittiğimiz için buna da gideceğiz. Fikstür açıklandı ve Kiev deplasmanı Evlilik Yıldönümüme geldi!!! Böyle şansın ben Ha cunku yildonumune gelmese butun kieve kayip gelecektin.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 suBzer0 said: Abi Kiev çıktı ; maçlara gittiğimiz grupla kutlamalar yapıyoruz tabi deplasmanlara gittiğimiz için buna da gideceğiz. Fikstür açıklandı ve Kiev deplasmanı Evlilik Yıldönümüme geldi!!! Böyle şansın ben ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Esh said: suBzer0 said: Abi Kiev çıktı ; maçlara gittiğimiz grupla kutlamalar yapıyoruz tabi deplasmanlara gittiğimiz için buna da gideceğiz. Fikstür açıklandı ve Kiev deplasmanı Evlilik Yıldönümüme geldi!!! Böyle şansın ben Ha cunku yildonumune gelmese butun kieve kayip gelecektin. mümkündür gayet.
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 sonra da o kadınlarından biri bi futbolcuyla evlenirse gör o zaman şamatayı.
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 23 kişilik kadro 4 Türkiye'de yetişmiş: Tolga Zengin - Gökhan Gönül - Utku Yuvakuran - Caner Erkin! 4 Altyapıda yetişmiş: Necip Uysal - XXXX - XXXX - XXXX Kalan 15 kişi 1- Fabricio 2- Beck 3- Marcelo 4- Stoper! 5- Tosic 6- Adriano 7-Oğuzhan 8- Tolgay 9- Aboubakar 10- Nasri 11- Olcay 12- Talisca 13- Cenk Tosun 14- Atiba 15- Quaresma Boyko - Veli Kavlak - Kerim Frei - Aras Özbiliz - Oğuzhan Aydoğan - Ömer Şişmanoğlu - Rhodolfo forzadan copypasterino en mantıklısı bu gibi
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Rhodolfo'suz olmaz o liste, onu eklemek gerek.
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 adriano ve caner in olduğu kadroda tosic lüks, rhodolfo sağlam olduğu sürece tosici keser. tosic'in jokerliğine ihtiyaç kalmadı.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 rhodolfo bence giremiyecek listeye. hala tam performans değil sanıyorum ve yeni transfer, marcelo ve tosiç dışında necip'i oraya çekebiliyor, 15 kişiden 4-5 kişi stoper yazmayacaklardır. buraya şu an sağ bek de oynayabilen ve rotasyona girebilecek bir türk lazım aslında. caner'in gelmesiyle beck liste dışına alınıp aras ya da kerim listeye girebilir bence zira adriano sağ bek de oynayabilir. bu sene beck'in performansı gayet iyi ama belli olmaz orası. şl'de genelde 451 ya da 460 gibi oynayacaksa takım aras ve kerim de liste dışına alınıp gökhan inler ve beck dahil olur gibi. 01. Club-Trained (1): Necip Uysal 02. Club-Trained (2): Enes Durmuş 03. Club-Trained (3): Fatih Aksoy 04. Club-Trained (4): Eslem Öztürk 05. Association-Trained (1): Tolga Zengin 06. Association-Trained (2): Gökhan Gönül 07. Association-Trained (3): Caner Erkin 08. Association-Trained (4): Ahmet Çalık (ya da yeni transfer) 09. Fabricio Agosto 10. Pepe / Sakho / Mangala (yeni stoper transferi) 11. Marcelo 12. Dusko Tosic 13. Adriano 14. Atiba Hutchinson 15. Talisca 16. Oğuzhan Özyakup 17. Olcay Şahan 18. Ricardo Quaresma 19. Samir Nasri 20. Aras Özbiliz 21. Tolgay Arslan 22. Cenk Tosun 23. Aboubakar Liste dışı (TR'de oynayabilenler) Utku Yuvakuran, Andreas Beck, Kerim Frei, Luiz Rhodolfo, Boyko, Veli Kavlak, Ömer Şişmanoğlu, Oğuzhan Aydoğan
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 pepe mi? onunla da mı görüşüyomuşuz dsf. abi şu transfer dönemi lütfen bitsin artık ya.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 ahmet bulut'un oyuncusu olduğundan görüşülmeme şansı yok sdfsd. ilk hedef sakho sanıyorum ama zor bayağı. pepe'ye de 1m bonservis, 2,5m yıllık önerilecek diyorlardı. bundan önce de mangala ile görüşülüyodu. gil ve indi olayı geçti sanıyorum artık. eldekiler bunlar yani.
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 kiralasınlar işte mangala'yı ya. pepe nedir. burada şımarır her maç bi kart görür o.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 basgan belessen gel kampanyasi yapmis..duyan isiten gelmis..
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 pepe tam gs oyuncusu ya, her türlü çirkefliği yapsın ama kart görmesin stya..
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 aktiftablet said: Caner alınınca Nasri den vazgeçilmiş diyorlar. Ulan caner, ulan fiko! :/ yok abi böyle bir şey konya maçından sonra gelir kap'lar aboubakar, nasri ve caner tamam stoper adayları pepe, sakho, mangala bence eto'o da gelecek son dakikada, pfdk muhabbetin soğumasını bekliyorlar inler yine son dakikada gelebilir onun çingene pazarlığı son saniyeye kadar sürer ayrıca türk kontenjanına stoper / sağ bek / 6 numara pozisyonlarından ikisini oynayabilecek bir kişi bekliyorum son olarak birkaç gurbetçi atarlar kadroya oğuzhan aydoğan kafasında
Öne çıkan mesajlar