Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir ihtimal şl maçlarında caner - adriano defansif şekilde kanadı da paylaşabilir, bu açıdan da güzel.

o kontenjanın biri halen boş şu an o nedenle bir türk transferi daha bekliyorum. gg çok sakatlanacak gibi sağ bek ve stoper oynayabilen bir türk lazım takıma zira beck'i şl listesine yazmak zor görünüyor şu durumda.
Mesaj tarihi:
bu takım ne ara birbirine ısıncakta top oynıcak (gerçi iskelet ligi yürütür)

orasıda ayrı bi tartısma konusu ama iskeletinden 2 saglam adamın gitti sosa ve gomez

şenol güneş sövüyodur suan

bakalım son gün servisde calısıp finale girer gibi, şl maçına cıkıcaz
Mesaj tarihi:
2 gitti 4 geldi.. caner gokhan iyi de nasri ve oteki forvet saibeli..mario kadar is yapmaz bence..yani yapsa satmazlardi..isin iyi yani bjk de her zaman butun takim forvete oynar yani hamuru az iyiyse adapte olur..
Mesaj tarihi:
İşte Beşiktaş'ın maçları ve kanalları:
13 Eylül: Benfica (D) - TRT 1
28 Eylül: Dinamo Kiev - Tivibu
19 Ekim: Napoli (D) - Tivibu
1 Kasım: Napoli - TRT 1
23 Kasım: Benfica - Tivibu
6 Aralık: Dinamo Kiev (D) - TRT 1 (sporx)

tivibu yurt dışında izlemek için tek maç vs varmı bilgisi olan

tivibu ney yaaaaaa
Mesaj tarihi:
bence sistemi geçen seneki gibi düşünmeyin hiç.
aboubakar şg onaylıysa - ki mutlaka öyledir - bu yıl 4-3-3 gibi oynayacağız. şl'de 4-5-1'e döner çok zor değil zaten bizdeki kadroyla. aboubakar ile pivot santrafor oynama şansımız yok. ya da eto'o son saniyede felan gelecek bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Abi Kiev çıktı ; maçlara gittiğimiz grupla kutlamalar yapıyoruz tabi deplasmanlara gittiğimiz için buna da gideceğiz. Fikstür açıklandı ve Kiev deplasmanı Evlilik Yıldönümüme geldi!!! Böyle şansın ben
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

Abi Kiev çıktı ; maçlara gittiğimiz grupla kutlamalar yapıyoruz tabi deplasmanlara gittiğimiz için buna da gideceğiz. Fikstür açıklandı ve Kiev deplasmanı Evlilik Yıldönümüme geldi!!! Böyle şansın ben

Ha cunku yildonumune gelmese butun kieve kayip gelecektin.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
Esh said:

suBzer0 said:

Ha cunku yildonumune gelmese butun kieve kayip gelecektin.

mümkündür gayet.
Mesaj tarihi:
23 kişilik kadro

4 Türkiye'de yetişmiş: Tolga Zengin - Gökhan Gönül - Utku Yuvakuran - Caner Erkin!

4 Altyapıda yetişmiş: Necip Uysal - XXXX - XXXX - XXXX

Kalan 15 kişi

1- Fabricio
2- Beck
3- Marcelo
4- Stoper!
5- Tosic
6- Adriano
7-Oğuzhan
8- Tolgay
9- Aboubakar
10- Nasri
11- Olcay
12- Talisca
13- Cenk Tosun
14- Atiba
15- Quaresma

Boyko - Veli Kavlak - Kerim Frei - Aras Özbiliz - Oğuzhan Aydoğan - Ömer Şişmanoğlu - Rhodolfo

forzadan copypasterino en mantıklısı bu gibi
Mesaj tarihi:
rhodolfo bence giremiyecek listeye. hala tam performans değil sanıyorum ve yeni transfer, marcelo ve tosiç dışında necip'i oraya çekebiliyor, 15 kişiden 4-5 kişi stoper yazmayacaklardır. buraya şu an sağ bek de oynayabilen ve rotasyona girebilecek bir türk lazım aslında.

caner'in gelmesiyle beck liste dışına alınıp aras ya da kerim listeye girebilir bence zira adriano sağ bek de oynayabilir. bu sene beck'in performansı gayet iyi ama belli olmaz orası. şl'de genelde 451 ya da 460 gibi oynayacaksa takım aras ve kerim de liste dışına alınıp gökhan inler ve beck dahil olur gibi.

01. Club-Trained (1): Necip Uysal
02. Club-Trained (2): Enes Durmuş
03. Club-Trained (3): Fatih Aksoy
04. Club-Trained (4): Eslem Öztürk
05. Association-Trained (1): Tolga Zengin
06. Association-Trained (2): Gökhan Gönül
07. Association-Trained (3): Caner Erkin
08. Association-Trained (4): Ahmet Çalık (ya da yeni transfer)
09. Fabricio Agosto
10. Pepe / Sakho / Mangala (yeni stoper transferi)
11. Marcelo
12. Dusko Tosic
13. Adriano
14. Atiba Hutchinson
15. Talisca
16. Oğuzhan Özyakup
17. Olcay Şahan
18. Ricardo Quaresma
19. Samir Nasri
20. Aras Özbiliz
21. Tolgay Arslan
22. Cenk Tosun
23. Aboubakar

Liste dışı (TR'de oynayabilenler)
Utku Yuvakuran, Andreas Beck, Kerim Frei, Luiz Rhodolfo, Boyko, Veli Kavlak, Ömer Şişmanoğlu, Oğuzhan Aydoğan
Mesaj tarihi:
ahmet bulut'un oyuncusu olduğundan görüşülmeme şansı yok sdfsd.
ilk hedef sakho sanıyorum ama zor bayağı. pepe'ye de 1m bonservis, 2,5m yıllık önerilecek diyorlardı. bundan önce de mangala ile görüşülüyodu. gil ve indi olayı geçti sanıyorum artık. eldekiler bunlar yani.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Caner alınınca Nasri den vazgeçilmiş diyorlar.
Ulan caner, ulan fiko! :/

yok abi böyle bir şey
konya maçından sonra gelir kap'lar
aboubakar, nasri ve caner tamam
stoper adayları pepe, sakho, mangala
bence eto'o da gelecek son dakikada, pfdk muhabbetin soğumasını bekliyorlar
inler yine son dakikada gelebilir onun çingene pazarlığı son saniyeye kadar sürer
ayrıca türk kontenjanına stoper / sağ bek / 6 numara pozisyonlarından ikisini oynayabilecek bir kişi bekliyorum
son olarak birkaç gurbetçi atarlar kadroya oğuzhan aydoğan kafasında
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...