Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Ali Şaşal'ı alacakmışız. Ahmet Bulut kitlemeye devam ediyor. Zaten Utku'yu da ondan almıştık. 4 kaleci ile gideriz ŞL'ye artık...

Pektemek'in maaşının 500k euro'sunu biz ödeyecekmişiz, 1 milyon euroyu Başakşehir.

valla ben bu kitlemeye fitim abi. pektemek'i okutup 1m kar ediyoruz, onun yerine ali şaşal dursun kadroda yılda 500k'ya. kiradan sonra da ahmet bulut bir yere bonservisle okutsun artık bir zahmet. gerçi yakında kalecilerden 11 çıkaracağız sanırım sdfds

khalad said:

Utku alt yapıda ama Ali Şaşal iyi transfer olabilir milli takıma kadar yükselmiş bir oyuncu sonuçta yedek açısından uygun.

yükselmiş mi yükseltilmiş mi, onu dark bilir ona sormak gerek :)
Mesaj tarihi:
beşiktaş'a golü de var başakşehir de net sdafdsa

ali şaşal yükseltildi bu arada. ft'nin her takımında mutlaka böyle yükseltilen bir kaç adam vardır. menejeri de kesin damadı veya ortağı ahmet bulut falandır.

Yoksa hiç kimse 5 (beş) profesyonel maça çıkarıldığı yıl milli takım ile turnuvaya götürülmez daha çok hak eden en az 3 isim varken... gencinden yaşlısına kadar

kovanın teki ayrıca ali şaşal. ilk başlarda iyi gözüküyordu ama değil yani. utku o yaşında 2 kat daha iyi kalecidir.
Mesaj tarihi:
https://www.youtube.com/watch?v=abDiOzywkh8

şu reklamı şimdi görüyorum
dün maç izlerken bekonun reklamını gördüm
bizim reklamlar tek bir elden çıkıyor galiba bu kadar güzel işler yapılamaz
Mesaj tarihi:
Fikret Orman: "Hangi futbolcuya elimizi sürsek kuyruk acısı çeken kulüpler 1'den 5'e teklifte bulunuyor. Biz de bazen şaşırtmaca yapıyoruz."

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Nasri için transfer girişimlerine başladı. (Sabah)
Mesaj tarihi:
Zaten şu İsmail'i sırf BJK ye ekstra masraf çıksın diye almadıysa Aziz başka birşey demiyorum. Gayet başarılı oldu bence o konuda. Hem yerli oyuncu kotası hem de FFP den 1-2m bonservisin bile önemli olduğu zamanda GG ye karşılık güzel misilleme.

BJK taraftarı kurtulduk falan diyor ama yine alternatif olarak yeterli bir adamdı TR ligi için.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Fikret Orman: "Hangi futbolcuya elimizi sürsek kuyruk acısı çeken kulüpler 1'den 5'e teklifte bulunuyor. Biz de bazen şaşırtmaca yapıyoruz."

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Nasri için transfer girişimlerine başladı. (Sabah)

hatta böyle para kazana biliriz ha
el atalım başkası alsın komisyon kazanak : )
Mesaj tarihi:
caner inter'den ayrılıyormuş, menajeri söylemiş. bjk haberleri düşer yakında.
http://www.ntvspor.net/futbol/caneryol-ayriminda-57b9a223ed4e9f89c45b9b22

inter'de başka sol bek mi var?
Mesaj tarihi:
Caner kiralık
Adriano Olcay'ın yerine çok güzel olurdu.

Martins Indi efsane stoperdi FM'de ama hiç bilmiyorum kendisi. İzlemiş olan var mı ?

Bu ebu bekir derdimize derman olabilecek mi muamma.

Son olarak Jovetic gelse çk güzel olurdu ama hiç sanmıyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...