Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şurada Eto'o aşkınız bitmedi bi abi adam antalya'da 20 gol attı die büyütmeyin olm. Eto'o mu kaldı bu devirde yeter ya yazmayın bile şuraya çıldırdım artık asdşkmfds. Yaşı başı düzgün bi adam alsınlar gelsinler şu takıma kefenini giyip gelenle işimiz yok.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

DarKRideR said:

Cengiz Ünder'i mesela BJK'nin alması gerekiyordu. Tam ŞG'nin oyun sistemine uygun, gelişime açık harika bi oyuncuydu. Avcı'nın elinde 4-5 milyon euro bandına çıkar 1-2 sene içinde oradan da Avrupa yapar tahminen zaten.

Cengiz harika olabilecek bi dopçu. Koşar gol atar asist yapar diye demiyorum. Ki onları da yapar orası ayrı mesele:D

Çocuğu bir kaç idmanında izleme ve bir röportaj yapma şansı buldum. O kadar düzgün karakterli bir çocuk ki. 3 büyüklerden hangisine gitmek istersin dediğimde aynen "Yok abi. Şimdi gidersem onlar beni oynatmazlar. Ben oynamak istiyorum. Yoksa kaybolur giderim" demişti. Avcı gelir gelmez oynatmaya da başladı. Çok ümitliyim ben kendisinden. İyi ki 3 büyüklerden biri almadı kendisini.

Onu ben de duydum, kendi özellikle Başakşehir'e gitmek istedi ve transfer o yüzden o fiyata o şekilde bitti vs. diye. Orayı atlama tahtası olarak görüyormuş. Kafa yapısı vs. benim de hoşuma gitti.

Çağlarda mesela BJK'ye gelebilirdi ve burada da as olarak düşünülüyordu ama gelişimi için şuan dünyanın en iyi stoperlerinin yetiştiği bundesliga daha iyi olur diye çok daha az paraya almanyaya aktı.

Bu iki çocukta da özellikle gelecek için inanılmaz potansiyel var. ikisini de aşırı beğeniyorum ben.
Mesaj tarihi:
dark sen bu işlerle uğraşmıyor muydun? bu gibi çocuklara neden seni alalım şu takıma kiralayalım demiyoruz? 3 sene sonra almaya kalksak 5m çekecekler. bir sene yurt içine, iki sene yurt dışına kiralasak bomba gibi olurlar.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

dark sen bu işlerle uğraşmıyor muydun? bu gibi çocuklara neden seni alalım şu takıma kiralayalım demiyoruz? 3 sene sonra almaya kalksak 5m çekecekler. bir sene yurt içine, iki sene yurt dışına kiralasak bomba gibi olurlar.

Ben sadece inceleme yapıyorum hacı, izliyorum falan öyle ciddi bi görevim yok. Onu da gönüllü yapıyorum zaten. O sayede çevre yaptım ama işte paso haber akıyor.

Aklı başında olan kimse kiralanma vaadi ile 3 büyüklere gelmez. Üç büyüklerde eğer gözden düşüyorsan ya da unutuluyorsan öyle kalıyorsun.

Sadece BJK içinde Furkan Yaman gibi bir örnek var. Çocuk gelişemedi ayrı konu ama Enes Ünal'ın İngiltere'ye transfer yaptığı yerde o çocuğun yeteneği ile şuan İngiltere de 11 falan oynaması gerekiyordu. BJK onu unuttu, yatırımını yapmadı ve bi potansiyel harika forvet daha yok olup gitti.

Aynı şey diğer kulüplerde de oluyor. Piyasayı bilen ve geleceğine önem veren oyuncular artık farkında üç büyüklere direkt kariyer yapamayacağını. En ufak terslikte bütün kariyerin çöpe gidiyor.

Şöyle diyeyim Cengiz Ünder'i BJK 1 milyona alsa, satamazsa koymazdı. 5 sene kenarda tutar, kiralar vs. giderdi. Ama Avcı'nın Başakşehir'i bir şekilde onu parlatıp satmak zorunda. Yatırım yapmak, ilgilenmek zorunda.

Oyuncu bunu biliyor. O yüzden kariyerim burada bitmez diye gidiyor o tip geliştirici kulüplere.
Mesaj tarihi:
anladım. o zaman belki uefa'ya gidebilen bir kulüple anlaşılarak ortak yatırım yapılabilir. bonservisi beşiktaş'ta olur, oyuncu belli bir paraya satılırsa diğer takıma pay verilebilir. ya da bonservisi diğer takımda kalır, iki sene sonra bjk öncelikli alım hakkına sahip olur belirli mali şartlar altında.
Mesaj tarihi:
Bir şey çıkmaz oradan, Fenerli başkanın iş güzarlığı işte adfsdfs

Eto'o ya maaşını ödeyecek gelirimiz yok. Kendine kulüp bul yardımcı olacağız demişler. Gelip BJK ile görüşünce de çıldırmışlar işte. Eto'o eğer savunmasında bizi satmazsa bir şey çıkmaz oradan.

İnşallah parasını da ödeyemez bu kekolarda patlar giderler komple sdfsad

O zaman serbest kalsa keşke, free alsak bizde. uff ne tatlı olur.
Mesaj tarihi:
Gestede burada fazlasıyla iş yapar da üst sınıfta Cenk'ten çok farkı olmaz. Bizim forveti en az 2 tık güçlendirmemiz gerek Gomez'i aramamak için Gestede ile o fark yaratılmaz.

Gol kralı olur ama geçen sene Gomez'in beslendiği kadar beslenirse net diyeyim. Ama işte Gomez'in olayı gol kralı olması değildi.
Mesaj tarihi:
khalad said:

para var şu an talisca geldi sosa yerine daha faydalı olacaktır ama Gomez'in yerine önemli bir takviye gelmesi lazım ve bu Eto'o olmamalı.

Talisa Sosa'ya hiç benzemiyor sanki ya
Yani faydalı vs olur mu bilmemde sosanın yerini doldurabileceğini sanmam
Mesaj tarihi:
talisca sosa'nın yerine alınmadı. sahte 9 gibi oynuyor kenardan girer oyuna.
sosa yerine nasri oynayacak gelirse, ufak esneyebilir geçen seneki sistem.
mangala da gelse asıl bomba olacak da dur bakalım.
eto'o son güne kadar belli olmaz bence ama gomez'den düşük profil bir st açıklanırsa son gün eto'o gelir.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Nasri'yi begenmeyen tas olur da.
Eto'o meh yaa. (yaşından dolayı)
Daha iyisi gelsin isterim.

abi nasri'nin kafada sıkıntı var, topçuluğuna kimse bişey diyemez

van persie gibi olur gelirse
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...