Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Bu takimin alexi bulmasi lazim artik. Yok oyle bi tik alti falan.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Kaldi ki bu adamin 7.5a milana okutulmasi nasil bir menejerlik basarisi acaba onu kimse yazmiyo. Resmen okuttular lan adami doktordan temiz ayagina, conta yakmis motorlu herifi
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 alex gelse bu takımda 10.dk ıslıklanır.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ntvspor vs taliskayı geçiyor 2 sene kiralık diye. http://www.ntvspor.net/haber/futbol/159709/talisca-kartal-oldu gomezde wolfsburgla imzalamış, official tweet atmışlar hoşgeldin diye.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Portekiz-Brezilya mafyası olacak takım iyice. Marcelo Q7 Adriano Gelirse stoper Gil Gelirse Tallisca Rhodolfo Ya saç baş yolucaz ya da hoca Lucescu stayla Brezilyalılardan başarı hikayesi yapacak.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 tallisca akar sakatlanmazsa falan 50milyona gider sonra
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 50 etmez, bjk'daysa 210m EUR eder.
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Talisca resmen pogbanin casi dusuk hali yalniz. Ayni tarz bikac videosunu izledim. Uzun bacaklar fuleli kosular falan. Kafasi duzgunse is yapr sanki.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Peregrin said: 50 etmez, bjk'daysa 210m EUR eder. off göz yaşları sel olmuş. aatıf cheaachueacheaue kadar olmasa da eder bir şeyler :)-D
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 o değil de fiko başgan bir şekilde mangala ve nasri'yi yanında getirirse ingiltere'den bu transfer döneminin son olayı olarak büyük sükse yapacak sdfsdf
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 10m da rıdvanın göz yaşları için yazın
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Stringray said: DarKRideR said: Stringray said: talisca 2 yıllık kiralık, opsiyonsuz. satıştan %20 pay haberi var. vardır elbet benfica'yı takip eden, var mı sosa'nın yerine gideri? evet abi seni bekliyoruz dark. videolardan görüldüğü kadarıyla hayvani şut çekebiliyor ve frikik kullanabilyor arkadaş, fiziği de sağlam. sosa'nın yaptığı hücum presi yapabilecek mi ve bizim orta sahadaki pas trafiğine katılabilecek mi? bunlar varsa sosa'yı aramayız. ben portekiz ligini çok takip etmiyorum ya :( şampiyonlar liginde gördüklerim sadece. talisca'yı da gs maçlarında izlemiştim. genel olarak bilen arkadaşlardan vs. okuduklarım yanında bir de ekipteki portekiz ligini takip eden çocuklarla görüşmemden sonra işte birkaç şey diyebilirim ancak. hepsi sosa'dan iki üç kat daha iyi hücumcu olduğunu ama savunmada leş attığını söylediler. Hatta Oğuzhan - Talisca oynarsa ŞG'nin geride çok açık verip, orta alanda savunma gücünün sekteye uğrayabileceğini vs. söylediler. Savunmaya katkısı yok. Kafaca dengesiz bi adam, GS maçında da görmüştüm zaten maç içinde bi anda silinip oynamıyor falan. Çabuk konsantrasyon kaybediyor. Sezon içinde de üst üste maçlarda vs. böyle olabiliyor. Antremanlarda vs. isteksizliği yüzünden çok olay olmuş Benficada. Yani temelde kafası gidik olduğunda sorun çıkartma potansiyeli yüksek bir oyuncuymuş. Ama tabii sezon geneline vurduğumuzda Benfica'da az oluyormuş. Bir de Jesus döneminde çok az olmuş bu olaylar. Kendisini iyi anlayan bir hoca ile daha az sorunlu çalışıyor vs. diyorlar. Yine iş ŞG'de bitecek dediler. Deli şutları var, kaleyi gördüğü yerden yokluyor ve top hakimiyeti iyi. Uzun-kısa pasları aynı derecede kaliteli ve pas dağıtmayı da seviyor. Rivaldo'ya çok benzetiliyor hatta birebir aynı adam diyorlar. Zaten hücum konusunda eleştirilecek tek bir noktası yok. Hücumda her şeyi üst sınıf yapıyor. Boyu sayesinde 3 farklı mevkiide oynayabiliyor vs... İki sıkıntısı varmış işte herkes aynı şeyi diyor. Defansif olarak aşırı zaafları olan bir oyuncu ve mental sorunları var. Zaten 25-30'a transfer olmuyorsa bu adam sırf bunlar yüzünden diyorlar. Bakalım umarım tutar bizde, masrafsız olması güzel. Yedek otursa bile koymaz. Ben şahsen aşırı derecede memnun kaldım.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Esh said: Kaldi ki bu adamin 7.5a milana okutulmasi nasil bir menejerlik basarisi acaba onu kimse yazmiyo. Resmen okuttular lan adami doktordan temiz ayagina, conta yakmis motorlu herifi 30+ yaş oyunculardan son 2 senede 21.5 milyon euro kazanç sağladık. 19 milyon euro kar elde ettik yanlış saymadıysam ve alışları yanlış hatırlamadıysam. TR şartlarını geç şunu Sevilla falan yapsa methiyeler düzülür, romantikliği yapılırdı bu ülkede sdfsdfsda
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 applev0dka said: 10m da rıdvanın göz yaşları için yazın Sampi
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 buyrun benim ? applev0dka said: SELAM Yeni sezona hazır mıyız ? https://www.youtube.com/watch?v=swhyEv1Xg3M Bonus: http://33gomez.com/
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Son torbadan çıkıyoruz. CL çok önemli değil elenelim şampiyonluk için UEFA ya bile kalmayalım fakir sevinci başlamıştı 2-3 sayfa önce. Yine özgüven tavan yapmış asdasda.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Size güzel kura yaptım: CSKA-geçerse Porto-Dinamo Kiev-BJK Ama gönlümden geçen; Barcelona-Dortmund-Tottenham
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Sayilari o kadar fazlayken banko 1 ingiliz ya da İspanyol olur grupta ilk grup icin 5 kilo bal 30 liraci adamla gitmek gerek kuraya. Ikinci gruptan da lider cikariz np
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Bize ingiliz takım çıkmadan rahat etmiyoruzki birde bizim kura şansımız meşhur. En kazık neyse kesin buluruz :)
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Her torbanın en zor rakibini seçeriz o açıdan aklımda şüphe yok. souldarkorn said: Son torbadan çıkıyoruz. CL çok önemli değil elenelim şampiyonluk için UEFA ya bile kalmayalım fakir sevinci başlamıştı 2-3 sayfa önce. Yine özgüven tavan yapmış asdasda. Hiçbi zaman çok önemli değil demedim, kimse de demedi. Nasılsa bu sene ki maddi durumda CLde başarı geitrebilecek bi transfer yapma ihtimali yok, dolayısıyla, kadro planlamasını direk lige göre yapmak gerek dedik. özetle, ligi koyalım ligi. Kapalı üst, hayat altüst, var mı patiden gelen?
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ya hala atiba'yı yedekleyecek, seneye de yerine geçecek birini alamadık. Adam 34 maçta efsane performans gösterdi. Bu sene bir sakatlık yaşasa yandık. Fransız siyahi bir DMC kaç para arkadaş.
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 talisca neamis la cok iyi gelicek valla ama yetmez tabi daha takviye lazim ortaya
Öne çıkan mesajlar