souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 GS ile Semih Kaya için görüşecekmiş Nur Çebi :D
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Bu yeni kombine şeysine uyuz oldum, artık tribüne ceza gelirse kulüp senin yerini başkasına satacakmış. Oh ne güzel aynı koltuktan duble para kazan, artık ceza alalım diye dua eder sevgili fikret efendi. İyice .oku çıktı bu işin.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Talisca iyi adam. Ama benim bildiğim Wolverhampton ile anlaştı Benfica 15-20 milyon pound gibi bir ücretle. Work permit bekliyor herif, tabi Wolves'u Çinliler alıp paralandırsa da takım bir alt ligde. Fakat yine de bu adamın bonservisi bu civarda ve satıcısı Mendes'in ocağı Benfica. Zor yani
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 şenol niye basın toplantısı düzenliyor yarın? daha dün konuşmadı mı bu
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 BulletRide said: Talisca iyi adam. Ama benim bildiğim Wolverhampton ile anlaştı Benfica 15-20 milyon pound gibi bir ücretle. Work permit bekliyor herif, tabi Wolves'u Çinliler alıp paralandırsa da takım bir alt ligde. Fakat yine de bu adamın bonservisi bu civarda ve satıcısı Mendes'in ocağı Benfica. Zor yani Zaten Ahmet Bulut aracı olmuş. Mendes'in ortağı Ahmet Bulut. Bu sene bizim kulübe iyi sardı zaten Erdal'ın sikerler diyip istifa etmeye kalkışması vs. onun yüzündendi. Opsiyonlu kiralık diye konuşuluyor. Bonservisini direkt alma şansımız olmaz ki opsiyonu da yine bi 15 çekerler bana kalırsa da.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 said: Fırat Günayer @firatgunayer şimdi4 saniye önce Gomez, Wolfsburg'a imza atmak üzere.. Konuşulan rakam 7m Euro.. Fiorentina anlaşmada katakulli yapmazsa, 3,5m euro Beşiktaş'a gelecek.. 3.5m Euro az, bi 5 bekliyorduk :( Neyse bi an önce satılsın da bari de kotası aksın hemen.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 işte rakam bu zaten de bize gelmek istemyior ki adam
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Ş.G istifa felan mı edecek acaba bir anda basın toplantısı falan.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 yok ya gazetecileri toplu azarlama festivalinden kareler izletir.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Ya R yapar ya da istifa eder diyeceğim ama Şenol hoca R yapacak bir karakter değil, istifa da çok saçma sonuçta hayatında ilk kez şampiyon olmuşsun BJK ile ve sana sonsuz güvenen bir grup var. Öyle rutin bir basın açıklaması yapar takımın son durumu ile alakalı denebilir ama o zaman neden 2 gün arayla basının karşısına çıkarsın ki?
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 başgan ortalık çok karıştı hoca demiştir, o da gazetecileri azarlayacak ben böyle diyorum siz böyle yazıyorsunuz vs. cidden adamın canlı söyledikleriyle yazılanlar arasında çok fark var. sosa'nın gitmesi son damla olmuş çıkmış dert yanmış yönetime, basın hemen İSYAN diye duyurdu beklendiği üzere. genel olarak şg'yi basın önüne çıkarmamak gerekiyor. yönetimin sürekli iletişimde kalıp habersiz bırakmaması lazım kendisini. futbolcu seçimleri de iyi değil bana göre, hadi serdar aziz'i anlarım türk kontenjanı diye ama eren derdiyok tam bir vizyonsuzluk. gomez'i de kendisi seçmemişti bildiğim kadarıyla. bizde scouting iyi zaten, şg de iyi sistem oynatıyor maksimum verimle. futbolcu ismine karışmadan şu özellikte oyuncu lazım deyip scouting ekibinin sunduklarından eleme yapması ve medyaya pek demeç vermemesi yeterli.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Ya yok, kamp dönemi boyunca hiç röportaj vermediği için gazeteci tayfaya sözü varmış sezon öncesi onu yapacakmış. Hatta yine yapmak istemiyormuş ama Lig TV'ye zorunlu verdiği röportajdan sonra baskı yapmışlar lig başlamadan olsun vs. diye. Soru sorarlar, cevaplar işte ŞG pek bir şey beklemeyin.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 BJK kanat alternatifi olarak Osmanlı'dan Aminu Umar'ı istiyormuş. Anadolu takımlarındaki favori adamım Visca ile beraber, baya genç de. Ucuza kapatılırsa iyi iş olur
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 lig bittiğinde de umar aminou söylentileri çıkmıştı , sonra arkasından hiçbişey gelmedi, ama fena adam değil bence de.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 sanmıyorum onu alacaklarını. fena transfer olmaz ama 11'e stoper, amc ve forvet, rotasyona sol bek, iki stoper ve belki bir dmc lazımken olcay - q7 - kerim - aras arkasına beşinci adamı almazlar. alsalar da açıklamazlar sdfsdf omerou geldi rotasyona ama açıklamıyorlar sanırım şu an.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Hem Osmanlı hem de oyuncu ile anlaşmıştık. İlk transfer olacaktı zaten de satış işleri, FFP'nin aşırı ciddiye alınması vs. patlamıştı. Tam rakamları hatırlamıyorum ama bayağı uygun fiyattan anlaşmıştık. Yeni fiyat çekerse Osmanlı özellikle eleme maçlarından sonraki performansına göre zor alırız. Pek ihtimal vermiyorum.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Bu kadar stoper lazım iken neden Denayer'i kiralamıyor BJK ? Bence Şenol Güneş sistemi ile iyi iş yapar.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Ne kadara sattik belli oldu mu?
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 souldarkorn said: Bu kadar stoper lazım iken neden Denayer'i kiralamıyor BJK ? Bence Şenol Güneş sistemi ile iyi iş yapar. Boktan bir stoper olduğu için ?
kayserili Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 http://www.fanatik.com.tr/2016/08/17/milan-jose-sosa-yi-resmen-acikladi-1248026 Hayırlı olsun. Şg boşuna ağlamamış belli ki geçen gün. Adam akıllı adam. Görüyo daha lig başlamadan takımının şampiyon olamayacağını. Yol yapıyor. Edit: http://www.hurriyet.com.tr/senol-gunesten-flas-karar-40198044 Yarın bir istifa gelirse çok büyük dram olur.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Fırat Günayer @firatgunayer 4 sa.4 saat önce Şenol Güneş'in muhabirlerle kamp boyunca konuşmayıp, Lig Tv'ye açıklamalarda bulunması, Beşiktaş medyasında rahatsızlık yaratmıştı..++ Fırat Günayer @firatgunayer 4 sa.4 saat önce Bu durum kulübe iletildi..Şenol Hoca hem "herkese" konuşmak,hem de eleştirilere cevap vermek için yarın 12'de basın toplantısı düzenleyecek.
Öne çıkan mesajlar