Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7,5m doğruysa fiko patlamıştır sevinçten sdfsdf.
2 aydır gitmek isteyen 31 yaşındaki sosa ve taraftardan onca transfer baskısına rağmen pazarlıkta eli güçsüzleşmesin diye transfer yapmadılar. geçen seneki sosa'nın 7,5m'a bile gitmesini istemezdim ama o futbolcu olmayacak artık asla.

applev0dka said:

11 oyuncusu mu alınacak rotasyon oyuncusu mu önemli olan o.

gelen o parayı stoper + golcü'ye harcayıp ortaya rotasyon oyuncusu alıp tolgay-atiba
ozzy orta sahası yapılır cok da güzel olur

stoper gil kiralık.

ben de isterim atiba - tolgay - oğuzhan orta sahası hatta şenol güneş kupa maçında bir ara 4-4-2 bile denedi ama olmuyor. ki şg sistemi bursaspor'da da trabzon'da da 6-8-10'dur. tolgay da oğuzhan da 8 oynuyor (6 da değil 10 da), tolgay 10'da idare ediyor. oğuzhan 10'da çok sıkışıyor espirisi kalmıyor. şu durumda atiba - oğuzhan - yeni amc 6-8-10 oynayacak, tolgay da 8-10'u rotasyona sokacak. oğuzhan avrupa'ya giderse tolgay 11'e geçer ancak.

veli iyileşmeyeceği için 6 numara transferi gerekiyor bence de ama dediğim gibi genç ve geleceği olan birisini tercih ederim ben.

bence sosa'nın parası kaliteli bir amc'ye harcanacak ve striker için gomez beklenecek.
Mesaj tarihi:
remy > lyon

büyük ölçüde bitirmişler işi. bizimkiler git gel bi türlü bitiremediler. mil topladılar paso sdfasdfsd gerçi cebe para girince tahminen ona göre rota değiştirdiler. güzel bi adam gelebilir cidden.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

ne inler'i yahu taktınız şu herife. eren'e de methiyeler dizmiştiniz, gördük bomboş bir adam.
kagawa, hernandes, quintero alınabilecekken adı bile geçmemeli. 10 numara lazım bize 6-8 değil. alınacaksa genç bir eleman alınsın atiba yetiştirsin kendisini.

Eren halen iyi adam, çok iş yapar GS de. Bir maç kötü oynaması kalitesini düşürmez. Tamam seviye atlatmaz ama var olan yapıda gayet iş yapar.

Bir de Eren'in sıkıntısı Marcelo'ya karşı oynaması. Ben Marcelo'yu da genel olarak pek beğenmesem de cidden ligin en iyi 3 hava topçusundan biri falan. Onun olduğu bölgede yere sağlam konuşlanmışsa ondan hava topu almak cidden imkansıza yakın. Ciddi anlamda allah vergisi bir sezgi mi dersin yetenek mi dersin var adam da.

Gökhan da rotasyonda gayet iyi iş yapar. As oyuncu olarak düşünmemek gerek.

Tolgay'ın net bir şekilde 11 de olması ve Oğuzhan'ın ileri atılması gerekiyor artık. Bu olursa rotasyonda adam yok. İnler zaten kiralık olarak görüşülüyor gayet iyi bir sene kotarır orayı.
Mesaj tarihi:
Zaten Gomez veya Sosa satılmasa BJK transfer yapabilecek miydi ?

Şuan ya Gomez'i yüzde 50 bonservis ödeyip alacak yada oradan da para gelecek 2-3 oyuncu alacak işte.

Sosa gitmeden Gomez'in veya yeni transferlerin gelme ihtimali ancak kiralık idi.
Mesaj tarihi:
ha bu arada cumbaba'ya yanlamamızın bizim için bi artısı yok, o tamamen fiko'nun kendi işleri için sevimli görünme çabası ve yöneticilerin. sportif başarı ile alakası olmaz cumbabanın, işte belki gs'ye yaptıkları gibi vergi borcundan silerler 200 yerine 20 öderiz falan ama daha o da yok yani. o yüzden sportif ya da maddi anlamda fiko'nun yalanmasının bi faydası yok onu bi not düşelim.
Mesaj tarihi:
En çok bize kırmızı çıkaran kuddusi açığa alınmış fetöcülükten.
Bu fetöcünün GSye hç kırmızı vermemesi de tesadüftür sanırım
http://i.filmot.org/HvRM8Nx.jpg

süperligde görev yapan hakemlerden 11inde fetö bağlantısı tespit edilmiş.
Mesaj tarihi:
Kayserispora da kırmızı cıkarmamıs. Bildigimiz gibi kayserispor da hakemler tarafından korunan bir takımdır. 4 buyukten sonra sampiyonlukta hep adı gecer. Ayrıca kayserispor un rakiplerine de 16 macta 5 kez kırmızı cıkarmıs.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Tolgay'ın net bir şekilde 11 de olması ve Oğuzhan'ın ileri atılması gerekiyor artık. Bu olursa rotasyonda adam yok. İnler zaten kiralık olarak görüşülüyor gayet iyi bir sene kotarır orayı.

bunu yapmayacak abi şg boşuna beklemeyin. daha önce de açıkladım, tolgay 10 numarayı ancak idare ediyor. oğuzhan da 10'da çok etkisiz kalıyor.

33 yaşındaki atibayı 32 yaşındaki gökhan inler ile yedeklersek iki sene sonra 6 numarasız kalıyoruz. gökhan inler değil hesaplı ve gelişmeye yatkın bir transfer gerekiyor oraya ki 2 sene sonra görevi atiba'dan devralsın.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Kayserispora da kırmızı cıkarmamıs. Bildigimiz gibi kayserispor da hakemler tarafından korunan bir takımdır. 4 buyukten sonra sampiyonlukta hep adı gecer. Ayrıca kayserispor un rakiplerine de 16 macta 5 kez kırmızı cıkarmıs.

kayseri feto'nun kalesi bu arada abi. hani ben illa gs feto falan demiyorum da, sen söyleyince belirteyim istedim.
Mesaj tarihi:
Bursa da mı kalesi? Ya da konya? Ya da Karsıyaka? Ya da Fener. Baksana besiktasa 4 macta 1 kırmızı vermis fenere 10 macta 1. Kesin birsey var bu iste.

Boyle salak bir korelasyon kurulabilir mi? Bize cok kırmızı gosteren hakem gs ye hic gostermemis hem de FETO dan almıslar gordun mu belliki GSyi kollamıs FETO.
Mesaj tarihi:
abi afedersin ama galatasaray'ın hiç kırmızı kart görmediği bir sezon var. son maçta gerçi hayatında gs forması giyemeyecek bir elemanı sokup kırmızı kart "gördürtüldü". melo kırmızı kart görmedi arkadaş kırmızı kart görmedi 1 sezon boyu neyi tartışıyoruz ya.
Mesaj tarihi:
Diyosunki FETÖ butun hakemleri gs a kırmızı gostermemek (ya da galatasaray lehinde karar vermek icin) icin bir sezon boyunca ikna etti. Aynı hakemler Bruno Alves'e bir sezonda 7 kırmızı falan gostermemisti ama bunda bir problem yok(ya da onlarca baska insanın yanlıs kırmızı kart gormesi ve ya gormemesi gibi). Melo gormedi onun icin GS kollandı.

Hatta juvestustan cl turu aldıgımız macta da macın 2. yarısını ertelemesi icin hakemi ikna eden FETÖ ymus. Mac ertelemesi sayesinde turu atlamamızı saglamıs.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...