Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sosa'nın kalması takım içerisinde nasıl tepki bulacak esas problem bu. Sonuçta adam kamp dönemi filan geçirmedi kafasına göre takıldı birde kötü örnek oldu. Her oyuncu aynı olayı yapabilir kafasına göre ben gidiyorum der sonra affedilir psikolojisi oturmasa bari.

Tolgay varken forma vermemesi lazım kesinlikle ŞG nin. Otursun kanıtlasın bakalım şimdi kendisini.
Mesaj tarihi:
En az 5, 6 hafta oynayamaz. Sonra da ŞG uzun süre Tolgay/Ozzy nin arkasında kalır.
Şenol kanatta da değerlendirebilir Sosa'yı bi ihtimal .

Bu arada geçen sezon Aras'ı kiraladığımız takım oynatmadığı için tazminat ödeyecekmiş, fiko onları da kazıklamış
Mesaj tarihi:
Stringray said:

o peluş twitter'daki raskol mu abi? kim o adam cidden?

remy bait gibi geliyor biraz sanki? şg'nin istediği striker tipi değil ki. hala gomez bekleniyor mu?

aynen raskol, lavuk ahmet bulut oyuncuları için net bilgiler paylaşıyor ama gerisinde full saçma salak ve yalan konuşuyor. gomez için dedikleri ve rakamlar vs. direkt sallama mesela...
Mesaj tarihi:
ahmet bulut'un değil ama ortak oluyor. tr pazarlama haklarını alıyor komisyondan pay karşılığında işte pazarlatıyor. Gil'i bilmiyorum da Remy'nin TR pazarlama haklarını aldığı kendi söylemişti geçen yılda.

Gil listemizde eskiden kalma olduğundan onla alakası olmayabilir ama bu sezon BJK'ye transfer edilen her isimde Ahmet Bulut'un imzası var menajer kısmında. Fiyat/performans iyi olduğu sürece sıkıntı yok ama bir çok transferde de bazı yöneticilerin aklına girip vazgeçirdiğini iddia ediyorlar ki Erdal Torunoğulları bu yüzden karşı çıkıp, ortalığı dağıttı ve istifa edecek. Haklı olarak...
Mesaj tarihi:
khalad said:

Sosa'nın kalması takım içerisinde nasıl tepki bulacak esas problem bu. Sonuçta adam kamp dönemi filan geçirmedi kafasına göre takıldı birde kötü örnek oldu. Her oyuncu aynı olayı yapabilir kafasına göre ben gidiyorum der sonra affedilir psikolojisi oturmasa bari.

Tolgay varken forma vermemesi lazım kesinlikle ŞG nin. Otursun kanıtlasın bakalım şimdi kendisini.

yok ole bişe bence adam gelmiyorum dedi sak die noter cagırdılar cezayıyazdılar. Geldi antremanı karıstırdı. U21e yolladılar. Şuana kadar yönetim hiç egilmedi o konuda. Haa melo gibi son dkda gidiyom der giderse işte o zaman tüm karizma çizilir.
Mesaj tarihi:
Ya bu tip iş yapan ilk adam değil TR'de, Lugano ve Melo da her sene yapardı da işte bundan sonra gelip onlar gibi kendini affettirmesi gerekecek. Melo'nun ilk sezonundan sonra her sezon böyle açık açık idmana katılmama vs. durumları olmasa da taraftar gitti gidecek, geldi gelecek diye bekliyordu ama gelip bir şekilde performansını gösterince yine unutuluyordu.

Kalırsa Sosa ki ben kalmasını beklemiyorum, kendini bayağı affettirmesi gerekecek artık. O da kolay değil.
Mesaj tarihi:
Sosa kalacak ya, giderse de 7-8 m euro'ya falan gidecek. ikisi de ok benim gözümde.

kalırsa da tolgay var birbirlerini iyi yedeklerler. ama bence şl için yırtıcı bir dm lazım hala rakibi ısıracak...

bir kanat bir stoper bir de forvet lazım tabi ki ayrıca, stoper forvet öncelikli.
Mesaj tarihi:
Bence kalacak ilk 2-3 hafta cok kritik eger 3de 3 falan yaparsak direk yedek kalır. Sıkıntıda cıkarır kesin. Yerine birini bulsalarda gitmiş kalmıs dert etmesek. İşte onuda ffp faln kitliyor zor işler valla.
Mesaj tarihi:
nereye çıkıyor abi antrenman eksikliğini kapaması minimum 1 ay sosa'nın. geçen sene bile ilk yarı tam performans değildi. bu olaylar da soğumuş olur o zamana. girer golünü atar kalpler kazanılır biter gider.
Mesaj tarihi:
ŞG 6 aydır haldır haldır antrenman yapıp maç oynamayı bekleyen Tolgay'ı keserse bu adam için ŞG de adam değildir. Ama kesmeyecek. Tolgay Ozi oynayacak. Sosa kalırsa yedek + hamle oyuncusu olur. Kanat adamlarının performansına göre kanatta değerlendirilebilir gibi geliyo bana.
Mesaj tarihi:
Abi tamam Tolgay iyi bir adam, hatta Dortmund altyapıda gol kralıydı o zamanlar forvet arkası oynarken, gole de yakın, ama Sosa dediğiniz oyuncu geçen sene son düzlükte resmen yardırdı; Hagi, Alex gibi oynadı. Tolgay'ın ileri vadede katacakları var tabii ki ama fit bir Sosa'yı mümkün değil kesemez

Bak siz 6 aydır haldır haldır idman yapan adamı ilahlaştırıyorsunuz, sonra biz Bruma'nın hazırlık maçlarındaki oyununa ümitlenince balon ya patlar o diyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Sezon başı performanslarına bende güvenmiyorum. Tolgay iyi başladı ama onun yanında Bilic'in elinde bile üst düzey performansı olan bir adamdı zaten o beklentiyi arttırıyor.

Bir de Sosa = Tolgay diye bakmamak gerek. Tolgay ön libero - orta saha merkez oynayan BTB bir adam. Sosa = Oğuzhan sistemde, Oğuzhan kayınca yerine Tolgay geliyor ki Oğuzhan'ın merkezde yaptığının 2 katını yapabilecek kapasitede bir adam Tolgay, yapıyordu.

Yani Sosa'nın durumunda kıyası Tolgay üzerinden değil Oğuzhan üzerinden yapmak gerekiyor. Sosa'nın boşluğunu dolduracak adam Tolgay değil.
Mesaj tarihi:
tolgay geçtiğimiz seneler avrupa ligi'nde de yardırıyordu abi. ha bir sosa değil elbette ama biraz daha şans bulabilmesi lazım, sonuçta bjk'nın geleceği olarak bakılan adamlardan birisi kadroda. hatta bu sene gitmek istemiş şg daha fazla süre vereceğini söylemiş. adamı küstürmemek lazım bir şekilde sosa ile oynayacaklar zira bu sene o bölgeye transfer yapma şansı yok takımın. aynı şey cenk için de geçerli. hatta utku, ömer, frei ve yeni gelen / gelecek gurbetçiler için de.

bruma ile karşılaştırmamak gerek zira 'keşfedilen' bir adam olarak lanse edildi ama 10m euro bonservisi vardı adamın zaten (hatta ek paralar da ödendi biliyorum sonraki yıllarda) ve şu an bunun yarısı belki ediyor. yardırsın bir zahmet artık. bjk gerçekten keşfedip ucuza alıyor ama adamları söndürmemek gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Bruma da çok iyi gözüküyor eğer devamlılık sağlayabilirse sadece süratiyle bu ligde işte yapar. Ama işte o konuda genç oyuncuya güvenemiyorsun. Hele kariyerinde daha tek bir sezonu komple çıkarmamış Bruma'ya hiç güvenmemek gerek yani.

Salih'te mesela aynı şekilde, şimdiye kadar FB'deki açık ara en iyi adam bana kalırsa ama aynı sorun onda da var.

Ha keza bizim Kerim'den 2 senedir sürekli beklenen şeyler vs...

Bu tip adamları sezon sonu oturup tekrar değerlendirmek gerekiyor. Erken konuşmamak gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Abi Tolgay'ın futbolculuğundan bağımsız söylüyorum: Beşiktaş; Tolgay'ı 24 yaşındayken ve Hamburg'da oynayan bir oyuncuyken aldı. Ne keşfi yahu hsdfhsdfhj. Bruma evet keşifti, ama ilk sulandığımızda Avrupa gençler şampiyonası oynanmamıştı, bir de orada yardırıp Pogba'dan sonra en çok oy alan adam olunca turnuvanın oyuncusu olarak fiyat uçtu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...