Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

valequenta said:

resmi olarak takimda cok iyimis :D

ben resmi olarak kim var kim yok demedim, neden apar topar kacar? dedim.

sosa atiba ve gomez'in kacmak istediklerini biliyoruz, adamlar resmi aciklamalar filan yapti panik halinde sacma sapan hareketler yaptilar yani.
diger yabancilardan da zaten rodolfo disinda ise yarayacak adam yok, eli mahkum kaliyorlar ya da kacmak icin firsat ariyorlardir.

neyse en azindan cevap geldi yarim yamalak da olsa eyvallah.

Resmi olarak takimda

Zaaaaaa

Bosoktosun yoboncoloru kocoyor

sosa atiba ve gomezin kaçmak istefiklerini nerden biliyomuş bu acaba? Hadi gomez darbeden ötürü açıklama yaptı da diğer ikisi? akıllanıp vazgeçmiyo da bu tarz postlar atmaktan.
Mesaj tarihi:
pff coluk cocuk yahu .

umut bulut da ayni seyi arkadaslarina soyluyormus, hani Galatasaray beni istemiyor iste Galatasaraydayim diye zaaaaliyormus.

ulan adam milyonlraca dolar ceza odemek istemedigi icin pasa pasa kaldi, bu besiktasin oyuncularinin kacmak istemedigi anlamina gelmiyor?
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

applev0dka said:

valequenta said:

resmi olarak takimda cok iyimis :D

ben resmi olarak kim var kim yok demedim, neden apar topar kacar? dedim.

sosa atiba ve gomez'in kacmak istediklerini biliyoruz, adamlar resmi aciklamalar filan yapti panik halinde sacma sapan hareketler yaptilar yani.
diger yabancilardan da zaten rodolfo disinda ise yarayacak adam yok, eli mahkum kaliyorlar ya da kacmak icin firsat ariyorlardir.

neyse en azindan cevap geldi yarim yamalak da olsa eyvallah.

Resmi olarak takimda

Zaaaaaa

Bosoktosun yoboncoloru kocoyor

sosa atiba ve gomezin kaçmak istefiklerini nerden biliyomuş bu acaba? Hadi gomez darbeden ötürü açıklama yaptı da diğer ikisi? akıllanıp vazgeçmiyo da bu tarz postlar atmaktan.

abi kendisi soyledi sosa, yine tabletini almadin galba
Mesaj tarihi:
abi çok gereksiz şeyleri tartışıyonuz ya.

giden gider, gitmeyen de kalıp oynarsa sezon başlayınca performansı vs konuşulur. herifin karar sürecini siz niye bu kadar ince tartışıyonuz abi deli mi dürttü.
Mesaj tarihi:
yaziyorsunuz da komik durumda dusuyorsunuz yalniz yine olayi anlamamissiniz :)

ben bu adam apar topar kacmak istiyor dedigimde 'yoo hakli adam terorden korktu yoksa sosa bizim canimiz' diye agliyordunuz?

peki resmi aciklamadan sosa'nin "affedildigi" soyleniyor. neden affedildir terorden korktugu icin mi? asdfsdf.

adam kacmak istedi, kendisine o parayi veecek takim bulamadi ve ozur dileyip affettirdi kendisini. olay bundan ibaret. hadi simdi usulca uzaklasin.
Mesaj tarihi:
beyler ne gereksiz muhabbet dönüyor bu başlıkta ya. sabah antalya, öğlen sosa. trollere cevap vermeyin bir gitsinler.

adama 3 seçenek sunuldu bonservisini getirip gidersin, özür diler devam edersin kontratına, iki yılını paf takımda geçirirsin. ikinciyi seçti, bu kadar basit. 3-4m gibi rakamlara bırakmadığı için de yönetimi kutlamak gerek. ffp varken bu paraya bu adamın yeri imkanı yok dolmazdı.

gs'deki karaktersiz para yiyiciler gibi de olmaz bu adam performansını verir. tolgay da zorlayacak bu sene 11'i fişek gibi çocuk. ha oynamazsa da kontratı tarık çamdal kadar zaten, hiç değilse sosa paramızı yiyor deriz ortamlarda.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

beyler ne gereksiz muhabbet dönüyor bu başlıkta ya. sabah antalya, öğlen sosa. trollere cevap vermeyin bir gitsinler.

dur akşam gomez tartışcaz hele bi açıklansın oda :P

şampiyon kadroyu koruyup üstüne daha iyi bir kadro kurunca adamlar kıskandıysa işte
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

madem adam terörden korkuyo, terör bi tek nevzat demir tesislerinde mi var, nasıl beşiktaştan kaçmak istiyo bu adam?

yahu sen lutfen yazma :) benim dediklerimi destekleyici seyler yazmaya basladi simdi ahahah.

terorden kacmak istiyorum diyen sosa idi zaten, twitterda aciklamasi var diyorum adamin. uzuldum sana hakikaten yardim etmeye calisiyorum su an. sdfdsadfhasj.

neyse sosa mosa ufak seylerle ugrasamayacagim ben soyleyecegimi soyledim bi iki arkadas sevinmis kursaginda biraktik yine sorry
Mesaj tarihi:
Sosa'ya halen kulüp aranıyor bu arada affedildiğine bakmayın. Satamazsa kulüp rotasyonda tutulacak, geçen seneki gibi kilit düşünülmüyor en azından ilk aşamada. ŞG kulüp transfer yapamadığı için affedilmesini kabul etmiş ama pek şans vereceğini sanmıyorum direkt.

Sosa'nın gidişi de kalışı da şuan BJK için bir şey ifade etmiyor. Ha ne ediyor, orta saha rotasyonunda sayıca kalite eksikliği vardı. O sayıyı +1 yapıyor şuan başka artısı olmaz yaşananlardan vs. sonra.
Mesaj tarihi:
abiniz an itibariyle gönüllü scout olarak işe başladı bu arada :( ayıks.

gerçi başta ikinci lig takımları için çalıştıracaklarmış ama olsun. haftada 15'ten fazla maç izliyorum. en azından dosyaya çevireyim de belki birkaç kulübün işine yarar, komisyoncu dark olurum sfsad
Mesaj tarihi:
aynen zaten bu adamın form tutması minimum 1 ay. şu an atiba - oğuzhan - tolga 6-8-10'u formda ve bunlar oynar.

yeni iş hayırlı olsun, türkiye ligi ile mi sınırlı? şu pilot takım muhabbetini bir yerlere iletebilecek durumda mısın?
Mesaj tarihi:
Olay form o bu su degil.

Şampiyon takim dağılıyor herkes kaciyor dendi.

Tore kiralik gitti.
1 mac oynayan serdar gitti gg geldi.
Kanser ismail gitti barca dan adam geldi.

Gomez gelcek mi belli degil. Ama hala ihtimal var.

Tum yabancilar kaciyor şampiyon takim dağılıyor deniyordu isterse 1 mac bile oynamasin sosa takimda iste.
Islak ruyalarinzda dagilir takim artik
Mesaj tarihi:
Fiorentina bedava vermediği sürece Gomez'in BJK'ye gelme ihtimali yok. Sosa satılırsa ve o para gömülürse belki gelir ama yine orta saha transferi gerekecek, para vs...

Bu arada Eto'o'ya yeni yönetim senin paranı karşılayamama ihtimalimiz var, kendine kulüp bulursan bonserviste yardımcı oluruz demişler ve bizim yönetimle olan görüşmesinde bunu belirtmiş. Zaten bonservisim elimde gelirim diye pazarlığa oturmasının sebebi de kulübünden bunun sözünü almasıymış. Medyaya çıkınca iş Antalya böyle tepki verdi diyor Murat Özen.

Alacağı var mı bilmiyormuş ama tahminen ödemesi bu sene ilk geciktiğinde direkt FIFA'ya verecekmiş ve serbest kalacakmış diyor. Keşke öyle olsa aasdfasdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...