Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
göz ucuyla baktım biraz.

pas oyunu, kısa tek paslar, hızlı hücüma çıkma falan geçen sene bıraktığımız yerden devam ediyor.

bekler takıma alışıp, sosa da ikna edilir, ileriye 20+ atacak bir forvet alınırsa ez
Mesaj tarihi:
sosa olayı yalan oldu artık onun yerine bir transfer şart. en başında sosa ben mutlu olduğum yerde top oynarım gibi açıklamalar yapmıştı ilk geldiğinde. adamın karakteri bu birde bu saatten sonra sosa'nın tekrar takıma gelmesi sorun yaratabilir disiplin açısından.
Mesaj tarihi:
meçhul dün twitterdan sosa'nın yerine bakılan isim en az 2 gömlek daha iyi.

kiralık +13-14m civarı satın alma opsiyonu ayarlanmaya çalışıyor falan diyordu, bilmiyorum kim ama baya sükse yapar falan yazmıştı.

ben sosa'yı seviyorum kalsın isterim ya. adam her sezon başı böyle, tipik güney amerikalı işte sdas
Mesaj tarihi:
Forvet için ciddi ciddi Balotelli düşünülüyormuş bonservisi veya satın alma opsiyonu ile gelirse müthiş olur. Sosa nın yerine aslında Belhanda filan var fener ilgileniyor çok güzel transfer olurdu.
Mesaj tarihi:
şu oyun sisteminde acaip iş yapar bence kendisi içinde yeniden doğma imkanı sonuçta şu anda kimse almak istemiyor zaten liverpool'da forma şansı bulması mümkün değil. daha iyi bir seçeneği yok adamın asdpkfgmsdpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...