applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Stringray said: abi barcelona'nın birinci sol beki bizde ne yapsın zaten, 30+ olan gelecek işte. sosa gitmese kolarov'u alacaklardı bence ama o para şimdi amc'ye gidecek, bu paraya çok iyi transfer, onlarca maç oynamış şl'de. adamın kupa sayısı ismail'in kariyerindeki asist sayısından fazladır belki cidden sdfds. İsmail Süper Lig 131maç 2 gol 14 asist (tüm kariyeri 20 asist) Adriano 2X ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU, 4X İSPANYOL ŞAMPİYONU, 4X İSPANYOL KUPA ŞAMPİYONU, 4X İSPANYOL SÜPER KUPA ŞAMPİYONU, 3X FIFA-KLUB-WELTMEİSTER, 2X UEFA KUPA ŞAMPİYONU toplam 19 kupa bonus http://www.yenisafak.com/spor/fenerbahcede-ismail-koybasi-sakatlandi-2498857
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Ortaya da schweinsteiger falan alip gelmesin bunlar?
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 sosa gitti gomez yok. Stoper gelmedi. Çok eksik var...
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Gomez gitti sosa giderse 10 m falan gelir. messiyi falan alır gelir bizim başkan o paraya.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Valla Fener slot açmaya çalışırken ve bu aralar pek beceremiyorken aslında kafasına iyice girip Eren'i ikna etsek ve alsak harika olur. Gomez'in liderlik vasıflarında bir oyuncuyu orta sahaya gömsek ve stoperi de kaliteli transfer yapsak forvet hattı her şekilde iş yapar. Gerçi şu takasta Luiz Adriano olsa harbi rüya gibi olur da işte... Bakalım umarım oradan olumlu sonuçlar çıkar ya, Fiko İngiltere'den dönünce sonuca bağlanır gibi duruyor bizim transfer rotası.
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 abi bizim türkiye'den adam almamız çok zor fiko'nun çingen pazarlığı yüzünden sdfsd. en dandik adama 3m felan çekiyorlar. adam barcelona'dan 3 taksit oyuncu alıyor, onun taksitlerini de eminim haftaya cuma göndeririz felan diyecek. ama tolga - utku - gg hariç 1 kişi daha olması gerekiyor homegrown, o transferi ben de merak ediyorum. ya da pektemek mecburen dahil edilecek kadroya.
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 hahahaha FO ne adammis yaaa dugun alisverisine fln goturmek lazim 10k ya dayayıp dosersin tum evi valla
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 RamsesII said: sosa gitti gomez yok. Stoper gelmedi. Çok eksik var... tek eksik sosa eksikliği gersisi eksik değil cenk ortalığı dağıtacak bu sene
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Esh said: Ortaya da schweinsteiger falan alip gelmesin bunlar? adı geçti bir ara, basın saçmalaması diyordum, fiko da dedi. ama tabi ki hayal de gomez gidince o hayalde uçtu.
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 FİKRET ORMAN: "Mario inşallah ileride tekrar gelir burada futbol oynar. Biz onu çok sevdik... Bakarsınız şimdi de gelir." başgan ya bizi ya fiorentina'yı trollüyor dur bakalım.
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Ardanın formasını alırsınız ancak ahaha ne ardasi kafalar mi iyi?
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Stringray said: FİKRET ORMAN: "Mario inşallah ileride tekrar gelir burada futbol oynar. Biz onu çok sevdik... Bakarsınız şimdi de gelir." başgan ya bizi ya fiorentina'yı trollüyor dur bakalım. mindfiko
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Llama said: RamsesII said: sosa gitti gomez yok. Stoper gelmedi. Çok eksik var... tek eksik sosa eksikliği gersisi eksik değil cenk ortalığı dağıtacak bu sene :D
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 3 taksit lafını duydum, 600.000 değilmiydi ya dedim nası yani, benim anlamakta zorlandığım şeyi herif gerçeğe dönüştürmüş.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Din din din ETO BITMIS din din din Eto bitmis... Totem beyler, saglam dikiyoruz ki ruzgar yikmasin sdfg
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 etoyu istemeyen bi bjk lı ben mi varım :/
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 bende istemiyorum cenke çok güveniyorum
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 eto'o 35 yaşında abi, gelse de cenk bayağı süre alır zaten ki gomez'den sonra bu adam ile antrenmana çıkmak bile kendisine çok şey katar. sanıyorum eto'o ile ön sözleşme yapılacak ve gomez işi %100 yatarsa eto'o'ya dönülecek. bonservissiz, 2x2-2,5m'dan anlaşılsa fena değil gibi.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Hele hele Eto nun bitmesi onemli abi tarihi acidan. Yoksa falcao da gelebilir ama zencinin 35 olmasi hicbir seyi degistirmez kanimca
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Eto'o nedir ya tamam iyi güzelde 35 yaşında ki adamı transfer etmenin mantığı yok. Fikret başgan senelerdir parşat para kazan taktiği yapıyor bozmamak lazım. Tecrübeli kadro isteği iyi güzelde elinde bir miktar paran varken daha iyi transfer yapılabilir. Bas Dost var mesela bedava sanırım şu anda alınabilir.4 transfer yapacağız deniyor. Öncelikle Sosa'dan para kazanıp Milan'dan futbolcu alsak çok güzel olur Adriano deniyordu yalan olmadıysa ?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 1-2 sene kiraliycan olm iste sonra adami scout yapip yardirican kamerunludan
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Gecen sene at gibi oynuyodu eto, hani hic oyle 35 gibi degil. Acayip diri bi 35 Bilmiyorum eto + isimli bir amc yardirir bence baya
Öne çıkan mesajlar