Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Pektemekim kol kirildi Kaldi yine bize
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 dirseği döndü ya iki haftaya iyileşir zaten sezon bitti
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=kgoMFHW1xvE&feature=youtu.be Babel'in şampiyonluk videosu. Başından sonuna kadar mutlulukla izledim. Takımda herkes kardeş gibi
knox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 video cok iyi(tu) necip odunu ingilizce konusamiyormu?
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Babel bir ara konustu ya orada biraz daha duygusal konusma yapsa aglicaktim Adamin ses tonu huzun kokuyo
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 meheh renkiler çok erken açıyorlar sezonu :p yine lig başlangıcı form tutup sonra erken salınacaklar :D
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 konya kupayı aldı diye mi oldu bu durum
totemic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 aynen biri temmuz ortasında başlıcak diğeri sonunda sanırım. gruplara kalırlar inşallah. konya - gs -fb bir de başakşehir ön elemeden avrupa ligine gelse 4 takım da gruplara kalsa ne güzel olur.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 aras tam bir yalnız kurt üzüldüm adama valla, geçmiş en arkaya tek başına oturmuş lan babel oynayacak mısın diye sorunca caner'in gülerek i hope bro demesi efsane ya sdfsdf acayip kafa adam kendisi belli babel trt'den güzel video hazırlamış valla şg'nin soyunma odasındaki şampiyonluk konuşması da çok iyi
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 totemic said: aynen biri temmuz ortasında başlıcak diğeri sonunda sanırım. gruplara kalırlar inşallah. konya - gs -fb bir de başakşehir ön elemeden avrupa ligine gelse 4 takım da gruplara kalsa ne güzel olur. aynen başakşehir elenip bize şl gelirini tamamen paslamalı ve uefa pastasını maksimum bölmeli sdfsdf durum şu oldu şimdi 3-4 haziran : lig maçları 10-11 haziran: milli maclar 11-12 temmuz: uefa ikinci ön eleme (lig dördüncüsü) 25-26 temmuz : uefa üçüncü ön eleme (lig üçüncüsü) bu sene osmanlı erken başlamıştı sezon sonu bitti herifler mesela, tatil olmaması da transferleri çok etkiler tudor 15 haziran'da kampa çağırır topçuları sgk'lı gibi 1 hafta tatilleri felan olacak sdfsd
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Stringray said: aras tam bir yalnız kurt üzüldüm adama valla, geçmiş en arkaya tek başına oturmuş lan babel oynayacak mısın diye sorunca caner'in gülerek i hope bro demesi efsane ya sdfsdf acayip kafa adam kendisi belli babel trt'den güzel video hazırlamış valla şg'nin soyunma odasındaki şampiyonluk konuşması da çok iyi Ş.g soyunma odasında da aynı lafı söylüyor gülü gülene ver vs. tercüme duyulmuyor ahaha
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Stringray said: totemic said: aynen biri temmuz ortasında başlıcak diğeri sonunda sanırım. gruplara kalırlar inşallah. konya - gs -fb bir de başakşehir ön elemeden avrupa ligine gelse 4 takım da gruplara kalsa ne güzel olur. aynen başakşehir elenip bize şl gelirini tamamen paslamalı ve uefa pastasını maksimum bölmeli sdfsdf durum şu oldu şimdi 3-4 haziran : lig maçları 10-11 haziran: milli maclar 11-12 temmuz: uefa ikinci ön eleme (lig dördüncüsü) 25-26 temmuz : uefa üçüncü ön eleme (lig üçüncüsü) bu sene osmanlı erken başlamıştı sezon sonu bitti herifler mesela, tatil olmaması da transferleri çok etkiler tudor 15 haziran'da kampa çağırır topçuları sgk'lı gibi 1 hafta tatilleri felan olacak sdfsd abi bana senede 3 milyon euro versinler, gunde 25 saat top oynarim.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 biz o paralara şaklaban gibi dolanırız abi de bu topçular ona alışık değil işte, öğrencilikten devam 3 ay tatil yapalım diye geziyorlar etrafta 10 gün tatil resmen ölüm onlar için sdfsd
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 kartal yuvasından bayrak aldım 35tl ye bu kadar dandik bu kadar dandik bir ürün görmedim almayın.. yamuk basmışlar baskıyı her tarafa bulaştırmışlar kumaşı yamuk kesmişler 100cm başlayıp aşağısı 120 ile bitiyor falan
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 kartla yuvasinin da mi cakmasi var acaba. ben simdiye kadar aldigim seylerden memnunum ya tshirt anahtarlik falan aldim gerci
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 bana bayrak lazım ya bir yerlere asmalık :D 2 tanede tshirt begendim.
totemic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 ben de 25 liraya aldım amblemin yanında kartal olanından bende de baskı hatası vardı siyah bölümde beyazlık olarak. yeni formayı bekliyoruz artık.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 gri kadıkoy panteri formasi ve kırmızı feda tisortu gayet guzel ama beyaz gurur lan cok tirt cikti resmen 2 yıkamada baskisi gitti lesh otesi oldu efendi besiktas almaktan vazcaydım o sebeple
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Fiko ziyan etmez o ürünleri, bir de kartal yuvası outlet açar
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 abi rengi atınca yenisini alacaksınız işte 1,5m tl borç nasıl bitecek yoksa sdfs
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Bir de store'dan bayrak almak nedir ya. Alın çakmacıdan. Güneşin altında zaten 1 haftada bembeyaz olur o bayrak.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 la olum sonra samet aybabaya olcaya kalıyoruz verelim az para 10 yılda bir ilk defa kartal yuvasından bir şey aldım ya bayrak yok hem asalım balkona
Öne çıkan mesajlar