Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 adam maçtan çıkarken bile tarafter q7 diye bağırıyor.. ula kırmızı görse yine bağrına basacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Llama said: Darksun said: Bu adam olmasa kim oynayacaktı peki yerinde? Satılırsa seneye ah vah q7 demeyinde :) valla abi ozan tufan bile oynasa olur artık bir sene daha ben şampiyonluk yarışı kaldıramıcam.. yemin ediyorum enerjim bitti Valla bendende o kadar, dün cidden kanser ettiler yine, cumartesi kasımpaşa maçında yığılıp kalmam inşallah. Direk göğsüme ayrı olarak dönüyor bu takım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Ne abartildigi kadar iyi ne yerildigi kadar kotu iste. Hakkaten sacma sapan top eziyor, az adamla yakalamisiz mal gibi sut cekiyor, serbest vuruslarda bir basarisi varmis gibi surekli basinda falan gercekten sinir bozucu adam. Ama bir yandan da arada bir guzel hareket yapiyor bir orta aciyor duvar olsa ona carpip gol olur iste. Onu da gectim, adam hirsli. Maclarda 80. dkyi goruyorsun cenk baslamis yurumeye, millet salmis bakiyorsun quaresma tac cizgisinde garip garip hareketler yapip top kapip gol pozisyonu yaratiyor. Surekli oynatilinca civitiyor bu adam belli, kontrol etmesi de zor. Yeri doldurulabilecekse gitmesi daha iyi olur takim icin ama yerini doldurabilecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Dün maçta trivela gol olsaymış :p kaleci iyiymiş bayağı ya çok top kurtarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 2 sezon sözleşme yenilemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Beşiktaşlı Futbolculara Teklif Yağıyor. en çok Sampdoria'nın Necip için 2m euroluk teklifine güldüm. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 sat sat sat sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 O kadar teklif olsa Fikret Orman takımı satar be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Necip en son satilacak oyunculardan.Yedekten gelip is yapiyor bir bolgede kriz varsa necip gecici cözum oluyor. Ayrica klüpten yetismis olmasi bircok acidan takima yariyor. Bu sene sadece olympiakos macindaki oyunu yeter mesela. Kesinlikle satilmamasi gereken oyuncu. Onun disinda su quaresma gitsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 necip bir yere gitmez çok değerli altyapı kontenjanında. ayrıca bizde yedek ama aynı pozisyondaki gs/fb aslarıyla eş seviye hatta daha iyi. oğuzhan ndiaye alınacaksa ve iyi para veriliyorsa satılabilir tolgay kalmalı, töre gelip adam gibi oynamalı pektemek'i satsınlar artık başakşehir'e 1-2m neyse artık en sona da sığır editör utku'yu koymuş ama bizim topçu değil o sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 utku'yu almadık mı ya biz bonservisiyle? onu da mı kiraladık? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Necip kalsin q7 gitsin cok net, dunku beyinsiz hareketleri yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Emrah bayraktar baya akılı bir adammış ya bu arada bizde de gençlik gelişim sorumlusuymus 2011-2016 arası. Hani çok mantıklı konuşunca açtım eksi den falan da baktım herkes övmüş. Böyle adamları neden bırakırız ki terfi ettirmek yerine. Asporda yorumcu bu arada şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Wolfsburgdan gomez 8milyon euro aliyormus. Yuh arkadas bu adam bizim iki beden ustumuzmus cidden. Biz de gelip bir sene oynamasi buyuk lütuf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 8 milyon maaş mı? yuhannesburg o ne lan öyle? bizde bedavaya oynamış o zaman asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 totemic said: Beşiktaşlı Futbolculara Teklif Yağıyor. en çok Sampdoria'nın Necip için 2m euroluk teklifine güldüm. asdf Olm Necip'e teklif gelmesi başlı başına büyük bir olay. Teklif avrupa'dan gelince inanılmaz bir olaya dönüşüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 oldun said: Wolfsburgdan gomez 8milyon euro aliyormus. Yuh arkadas bu adam bizim iki beden ustumuzmus cidden. Biz de gelip bir sene oynamasi buyuk lütuf. adam giderken ayar bile verdi bir daha adım atmaz o tatil için bile tr ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Vergisini verince 4e iniyodur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 totemic said: 8 milyon maaş mı? yuhannesburg o ne lan öyle? bizde bedavaya oynamış o zaman asdf hani avrupada cok ucuza oynuyordu bu oyuncular?? yuh kendine 4 kalsa bile cok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 calimero said: Böyle adamları neden bırakırız ki terfi ettirmek yerine. Asporda yorumcu bu arada şu anda. kendin cevaplamissin. futbolda gorev alan herkesin hayali kolay televizyon parasi. ona kiyasla sadece super lig teknik direktorlugu cazip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 emrah bayraktar'ın o tiplerle pek alakası yok. yıllardır zaten yapıyordu bu işi bir beklentisi olmadan. ahmet bulut kulübe salça olup, saçma sapan paraları bağlayınca fiko çok adam bırakıp gitti. daha da giderler bu zihniyetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 yermek icin soylemiyorum. kendi, mesru secimidir. ama baska klupte calismak yerine X spor'a, Y spor'a yorumcu olarak gittigin anda "o tip" oluyorsun. futbol adami olarak calismalarina golge dusurmez. ancak idealizm soylemlerinin dayanagi kalmiyor. fiko tek adam olmak icin biraz sivrilen kim varsa teker teker postalar. hayali aziz olup etrafini yes-man doldurmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 nereye yazayım bilemedim, sonra insider sayıldığı için buraya atayım dedim. benim kulüpte direkt yönetime bağlı rapor sunarak çalışan scout tanıdık listelemişti ve kulübe ALIN demişti. Tabii ilgilenilmedi bile %99 asdfsd Maximiliano Gómez > Celta Vigo 4 milyon euro vermişler. 20 yaşında, 1.86 boyunda işte Uruguay'ın Defensor takımından kaptılar. Beklenen performansı verirse en az 2 sene içinde 20 milyonluk adam olur. Bu sene 27 maçta 17 gol 8 asistlik pivot performansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 yuh ya adamın adı gomez sırf ismi için bile alınırdı.. kaçmış büyük balık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar