Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

Darksun said:

Bu adam olmasa kim oynayacaktı peki yerinde? Satılırsa seneye ah vah q7 demeyinde :)

valla abi ozan tufan bile oynasa olur artık
bir sene daha ben şampiyonluk yarışı kaldıramıcam.. yemin ediyorum enerjim bitti

Valla bendende o kadar, dün cidden kanser ettiler yine, cumartesi kasımpaşa maçında yığılıp kalmam inşallah. Direk göğsüme ayrı olarak dönüyor bu takım :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ne abartildigi kadar iyi ne yerildigi kadar kotu iste. Hakkaten sacma sapan top eziyor, az adamla yakalamisiz mal gibi sut cekiyor, serbest vuruslarda bir basarisi varmis gibi surekli basinda falan gercekten sinir bozucu adam. Ama bir yandan da arada bir guzel hareket yapiyor bir orta aciyor duvar olsa ona carpip gol olur iste. Onu da gectim, adam hirsli. Maclarda 80. dkyi goruyorsun cenk baslamis yurumeye, millet salmis bakiyorsun quaresma tac cizgisinde garip garip hareketler yapip top kapip gol pozisyonu yaratiyor.

Surekli oynatilinca civitiyor bu adam belli, kontrol etmesi de zor. Yeri doldurulabilecekse gitmesi daha iyi olur takim icin ama yerini doldurabilecekler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Necip en son satilacak oyunculardan.Yedekten gelip is yapiyor bir bolgede kriz varsa necip gecici cözum oluyor. Ayrica klüpten yetismis olmasi bircok acidan takima yariyor. Bu sene sadece olympiakos macindaki oyunu yeter mesela. Kesinlikle satilmamasi gereken oyuncu.
Onun disinda su quaresma gitsin yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

necip bir yere gitmez çok değerli altyapı kontenjanında. ayrıca bizde yedek ama aynı pozisyondaki gs/fb aslarıyla eş seviye hatta daha iyi.

oğuzhan ndiaye alınacaksa ve iyi para veriliyorsa satılabilir

tolgay kalmalı, töre gelip adam gibi oynamalı

pektemek'i satsınlar artık başakşehir'e 1-2m neyse artık

en sona da sığır editör utku'yu koymuş ama bizim topçu değil o sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

yermek icin soylemiyorum. kendi, mesru secimidir. ama baska klupte calismak yerine X spor'a, Y spor'a yorumcu olarak gittigin anda "o tip" oluyorsun. futbol adami olarak calismalarina golge dusurmez. ancak idealizm soylemlerinin dayanagi kalmiyor.

fiko tek adam olmak icin biraz sivrilen kim varsa teker teker postalar. hayali aziz olup etrafini yes-man doldurmak.
Sosyal ağlarda paylaş

nereye yazayım bilemedim, sonra insider sayıldığı için buraya atayım dedim. benim kulüpte direkt yönetime bağlı rapor sunarak çalışan scout tanıdık listelemişti ve kulübe ALIN demişti. Tabii ilgilenilmedi bile %99 asdfsd

Maximiliano Gómez > Celta Vigo

4 milyon euro vermişler.

20 yaşında, 1.86 boyunda işte Uruguay'ın Defensor takımından kaptılar. Beklenen performansı verirse en az 2 sene içinde 20 milyonluk adam olur.

Bu sene 27 maçta 17 gol 8 asistlik pivot performansı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...