cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 valequenta said: Kaç perdeydi oyun aglama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 valequenta said: Kaç perdeydi oyun sen iki kez araladin perdeyi, seni gorunce atti bizimkiler. zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Lan yine kanser ettiniz be Offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 O diil de zaaaaaaaaaaa Valeq i getirin valeqqqq valeqqqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 ilk gol on numaraydi. bursa'nin acayip asilmasi, devamli bomba atilmasi falan ona bir pay ayiriyorum. yine de futbol arizaydi. isler iyi gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Valeq pabucu yarim cik disariya oynayaliiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 valequenta said: Kaç perdeydi oyun ZAA çok mu acıdı canın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 ahahah o yan hakemin gözü önünde cenk'in kalfe tekme attı, beck'i iki kişi linç etti herif mal mal bakıyor sadece ikincide karşıya faul verdi bir de kara inci son 7 maç 6 gol 2 asist bursa'nın böyle oynayacağı belliydi kaç gün önce dedim bize it gibi koşarlar sonra 5-6 yemeye devam ederler diye, inşallah küme düşerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bursaspor'u yeniyoruz valeq'den ses geliyor anlamadım ben bu işi.. ah apple da olacaktı şimdi. üşüyoruz elma reis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 kara incinin goldbörın'ın bile atabileceği gol ve asisti dışında maçta olumlu hareketini göstersene? istatistiklere bakacaksak quaresma neden şaklaban bir de onu söyleyiver stringray? ki ben maç başlarken cicibeybe'ye bu maç aboubakar iyi oynayacak dedim, söylediğimi yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Abi bu maç çok önemliydi Uzun aradan sonra galibiyet geldi. Şoku atlattık çok şükür, haftaya hamsi yapar bişiler biz de novemberpashayı yeneriz şampiyonluk gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Macta herkes kotuydu ya. Abousu cenki zarti zurtu yok. Bok gibi oynadik, bursa bir ara kendini barcelona sandi o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Marcelo ve gokhan gonul gayet iyidi ya herkes kotu diyemeyiz Hatta marcelo cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 quaresma şaklaban çünkü sabote ediyor takımı resmen, bu maç kırmızı görmemesinin tek nedeni hakemin eyyamı, bursa'nın kırmızılarını vermediği için kurtuldu aboubakar daha ne yapsın ben anlamadım valla gayet iyi oynadı herif? 1 gol 1 asist, direkten dönen harika bir aşırtması var, çok iyi top tuttu dağıttı. bir tane çaprazdan auta attı diye adam mı gömelim bir forvetin her pozisyonu gol yapması diye bir olay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 herkes de nasıl kötüydü ya cenk bile zılgıtı yemiş deli gibi bastı, defansa yardım etti. tolgay muhteşem oynadı yeni sözleşme alır, marcelo top göstermedi tosiç gayet sağlamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Macin iki adami var biri sg digeri tolgay gidiyordu mac nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 simdi quaresma'ya sabote ediyor diyorsun ya iste senin sikintin orada zira aboubakar'in saboteleriyle yarisabilecek adam yok takimda. o iki kirmizi karti gormezden gelebilen adamla bir sey tartisilmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Aboubakar bu takımda mutlaka kalmalı. Şu maçta aboubakar'a sallayan adamla futbol konuşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 yo gayet karşılaştırıyorum, atladığın nokta şu ki aboubakar anlık yaptı o hareketleri ama quaresma her maç böyle, her maç atılabilme durumu var net şekilde. sahadaki diğer oyunculara atar yapması, sürekli top kaybetmesi de cabası. ha bir de 33 yaşında bu herif avrupa şampiyonluğu felan var. takımı ateşleyeceğine moralini bozuyor her maç. neyse çin'e göndereceğiz inşallah yerine de lens gibi karakterli bir topçu gelsin. dudu gibi başka bir şaklaban alırlarsa yerine küfredicem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Her maç hakem diye ağlayan takım hakemle kazanmış, herkes mutlu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Tenekeadam said: Şu maçta aboubakar'a sallayan adamla futbol konuşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Sezon başından beri diyorum, aralarda da dedim; geçen haftalarda da dedim. Geçen haftada da dedim. Aboubakar - cenk - Talisca üçlüsü ileride bu ligi domine eder. Arkalarında Tolgay - Atiba - Oğuzhan daha da domine eder. Yedek rotasyonuyla o kadar güzel bir kadro dizilimi ki mesela talisca - cenk kitlenirse q7 alırsın, babel alırsın + seviye katarsın. ortada bugün atiba düştü mesela forvette alırsın savunmada gidişata göre. oğuzhan - tolgay öldü necip - inler alırsın keza atiba... Şunu 2 maçtır yapsa yine götürürdük. Nitekim FB maçında üçlü ortayı denedi domine ettik. Domine edince bozdu rahatsız oldu. Şans eseri bir şeyler olmazsa adam bir türlü inadını kırıp olabilecek ve kendisinin de defalarca deneyimlediği o kusursuza yakın oyunu oynatmak istemiyor... Şu takımın cidden 3 hafta önce falan şampiyonluk işini rafa kaldırması gerekiyordu. Kaybetse de amannn demesi gerekiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 aslında bjk 3-5-2 oynasa fena olmaz gibi :) ona uygun bir kadrosu var, bir tek defans uygun değil ama 1 transferle orasıda çözülür. şampiyonluğunu ilan etseydi keşke de şenol hoca deneseydi diyecem ama adamda laz inadı var.bjk şampiyonluğu kaçırırsa sırf bu inat yüzünden kaçıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 3-5-2 için gerçekten çok uygun bir kadromuz var. Bir tek Kjaer eksik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Suan önümüzden bjk taraftar otobusleri geciyo. Yol kapali. Bazi otobuslerin camlar kirik falan. Trafigin anasini bellediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar