Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

ahahah o yan hakemin gözü önünde cenk'in kalfe tekme attı, beck'i iki kişi linç etti herif mal mal bakıyor sadece ikincide karşıya faul verdi bir de

kara inci son 7 maç 6 gol 2 asist

bursa'nın böyle oynayacağı belliydi kaç gün önce dedim bize it gibi koşarlar sonra 5-6 yemeye devam ederler diye, inşallah küme düşerler
Sosyal ağlarda paylaş

quaresma şaklaban çünkü sabote ediyor takımı resmen, bu maç kırmızı görmemesinin tek nedeni hakemin eyyamı, bursa'nın kırmızılarını vermediği için kurtuldu

aboubakar daha ne yapsın ben anlamadım valla gayet iyi oynadı herif? 1 gol 1 asist, direkten dönen harika bir aşırtması var, çok iyi top tuttu dağıttı. bir tane çaprazdan auta attı diye adam mı gömelim bir forvetin her pozisyonu gol yapması diye bir olay yok
Sosyal ağlarda paylaş

yo gayet karşılaştırıyorum, atladığın nokta şu ki aboubakar anlık yaptı o hareketleri ama quaresma her maç böyle, her maç atılabilme durumu var net şekilde. sahadaki diğer oyunculara atar yapması, sürekli top kaybetmesi de cabası. ha bir de 33 yaşında bu herif avrupa şampiyonluğu felan var. takımı ateşleyeceğine moralini bozuyor her maç.

neyse çin'e göndereceğiz inşallah yerine de lens gibi karakterli bir topçu gelsin. dudu gibi başka bir şaklaban alırlarsa yerine küfredicem artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Sezon başından beri diyorum, aralarda da dedim; geçen haftalarda da dedim. Geçen haftada da dedim.

Aboubakar - cenk - Talisca üçlüsü ileride bu ligi domine eder. Arkalarında Tolgay - Atiba - Oğuzhan daha da domine eder.

Yedek rotasyonuyla o kadar güzel bir kadro dizilimi ki mesela talisca - cenk kitlenirse q7 alırsın, babel alırsın + seviye katarsın.

ortada bugün atiba düştü mesela forvette alırsın savunmada gidişata göre. oğuzhan - tolgay öldü necip - inler alırsın keza atiba...

Şunu 2 maçtır yapsa yine götürürdük. Nitekim FB maçında üçlü ortayı denedi domine ettik. Domine edince bozdu rahatsız oldu.

Şans eseri bir şeyler olmazsa adam bir türlü inadını kırıp olabilecek ve kendisinin de defalarca deneyimlediği o kusursuza yakın oyunu oynatmak istemiyor...

Şu takımın cidden 3 hafta önce falan şampiyonluk işini rafa kaldırması gerekiyordu. Kaybetse de amannn demesi gerekiyordu...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bjk 3-5-2 oynasa fena olmaz gibi :) ona uygun bir kadrosu var, bir tek defans uygun değil ama 1 transferle orasıda çözülür.

şampiyonluğunu ilan etseydi keşke de şenol hoca deneseydi diyecem ama adamda laz inadı var.bjk şampiyonluğu kaçırırsa sırf bu inat yüzünden kaçıracak
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...