totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 ben orda totem yaptım. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 aboubakar'ın şöyle ince pasları efsane ya sanki on numara pozisyonunda mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 totemic said: ben orda totem yaptım. asdf nicktende mi anlamadınız birisinin yapması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Stringray said: aboubakar'ın şöyle ince pasları efsane ya sanki on numara pozisyonunda mübarek Ahaha ekmek çıkarmaya çalışmak. Önceki babel e atamadığı KALIN pasa da bakarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 ne ekmeği ya ne alaka bu arada takım yine 1-0 a yatıyor hiç akıllanmıyoruz helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Aboubakar sevdalıları olarak diyorum, sdf Beck girdi, allahtan bursa nanay hücumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Cumhurbaskanimizsupor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bir bjklı olarak gene epic bir son dakika aksiyonuyla puan kaybedelim istiyorum nedense. kötü oynuyoruz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 valequenta bu ne renk kartti soyle bakalim ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Vale GS macini bu kadar pur dikkat izlemiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 cenk'in kulagi cekilmis bariz belli ahah. A for effort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 kara inciye laf yok, adam müdahale etmeden iki bursalı sakatladı sdfds cenk'i de sakatlıyordu gol sevincinde neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 nasil bir ofsaytta bekleme abi o. ayip be, gobegin olsa orada beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 5dk ne abi.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Abi 5 dk yi salla da. Bizim takımin bursa ya bile korner direğinde zaman geçirmeye çalışmasi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 ya bu bursaya kim ne vermis hicbir yarari yok adamlara puanin hicbir zararlari yok puan kaybetmenin adamlar 10 kisi bizim sahadalar ya beraberlik ya hicbir sey diye hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Şaka gibi ya sanki Siirt koy hizmetleri real e karşı oynuyo. Aha yapacağın şu yani, zaman geçirmek ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 oha dovduler adami. yerde tekmeledi top bursa'da? dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweig Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 neyse şu liderlik koltuğuna kurulalım tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 macin son 25 saniyesine yetistim gol oldu ya kacirdik, nasil gecti bari heyecanli miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 abuatarrrrrr.... asdfffasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 arcane said: oha dovduler adami. yerde tekmeledi top bursa'da? dafuq? Su pozisyonu tekrar tekrar izleyelim ya ben birsey anlamadim iki kisi aralarina alip tekmelediler resmen adami yan hakemin onunde. Sonra da kaleci aldi 5 metre oteden serbest vurus kullandi wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Kaç perdeydi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Son anda faul gibisinden durdular ve abubakar attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 O kadar uğraştı Bülent kazanamayalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar