tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 madcow sarı kart dediyse sarı karttır tartışmayın daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 İzledim degaj yapan kaleciye ayagını kaldırıyor. Oncesinde de adamın bilegine tabanla bastı top diyor. Top olsun olmasın dokun dokunma faul ve kart tehlikeli hareket. Ayrıca oguzhanın acık kolunu gormemis olamazsınız. Besiktaslı olsanız da gozunuz oldugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 birinci sarı kartı ucuz, ikincisi tamamen yanlış. tekme tokat oynayan antalya bizde tüm topçulara sarı verdi. yenilicez yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 madcow said: İzledim degaj yapan kaleciye ayagını kaldırıyor. Oncesinde de adamın bilegine tabanla bastı top diyor. Top olsun olmasın dokun dokunma faul ve kart tehlikeli hareket. Ayrıca oguzhanın acık kolunu gormemis olamazsınız. Besiktaslı olsanız da gozunuz oldugunu dusunuyorum. tehlikeli hareket olursa faul olmaz her tehlikali hareket sarı kart mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Hani nerede kara boğacılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 sen dünkü TS 1. golde penaltı olabilecek pozisyonda semih'e faul var diyen adamsın.. böyle gözünüz var mı yok mu olaylarına girme üzülürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 adam öldürmeden kart görmeyecekler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 adam kuralı bilmiyor gelmiş burda ağlıyor. 1.si o tehlikeli hareket değil, kaleci hakimiyetindeki topun oyuna sokulmasını engellemekten sarı kart. Tehlikeli hareket dediğin rakibe yönelik olur, burda hareket topun gidiş yönünde 2.si hareket ceza sahası dışında, bir karar çıkacaksa kaleci topu dışarda elleriyle tuttuğu için endirek serbest vuruş olur. gözün var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ABI ATIYORDU PRENSIM off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Ben maçı izlemiyorum da, alıcaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 arcane said: ABI ATIYORDU PRENSIM off. atibanınki gol olsa önce ebubekire girecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 digiturk yorumcusu bile ilk defa yorum yapıyorken görüyoruz ama olmaz MADCOW reyiz kart diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 eto niye sweeper oynuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 bu kadar tekme atıp , her faulde yere kendileri düşen takım bu takımın 5. olması ligin rezilliğini gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 eto'o ne lazimsa onu oynuyor. misal su mac penaltilara gitse kaleye de gecer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 bu maçı alırsak mucize olur bence, 1 haftada 2 mucize çok zor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 beraberlik iyi skor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Fabri macin adami kacinciya cikartiyor boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 uzun süredir ilk defa kalecimiz puan kurtarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ben bilmek zorundamıyım geçen sene kimin şampiyon olduğunu. topikten anlayamıyorum kimin maçı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 entry nick uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 oha bu sarja nasil faul vermedi? resmen adama girdi antalyali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 kalan maçların hepsini mete yönetse kümede kalmaya oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Mal bi dur Allahını seversen zaten ortalık karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 düdükten sonra topu kaleciye abandı buna bile sarı vermedi adasdfsafas dursun özbek yönetiyor maçı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar