Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ulan adam gibi bir Alman kaleci almak bu kadar mı zor ya.
Düzgün kaleci alınsa kimse kızmaz kaleciye 5-6 EUR verilir mi diye.

Satın Töre'yi Gomez takımda kalacaksa yarısını stoper ve kaleciye gömün işte.

2 senede hasta etti kaleci hepimizi konusu ya.
Mesaj tarihi:
Fener alırsa van der Wiel'i büyük iş yapmış olacak.
Beşiktaş'ın yapması gereken transfer hamlesini Fener yaptı valla.
Bir de bu Fabri falan gelirse tam cinnet nedeni.

Allah aşkına adam gibi kadro kurun ya.
Mesaj tarihi:
o adam gitti abi sanıyorum bu fabri elemanıyla geçen seneden yapılmış anlaşma zaten, herif sakatlanınca askıya alınmış. sonra boyko alındı, o da gidici istemiyor kalmak. bu dönem de ospina felan gelmeyince buna döndü tekrar yönetim yılda 1m'a takılsın diye ama büyük kumar.

van der wiel'i de geçin, üç büyüklerin 3,5m imza parası + yıllık 3,5m'u sağ beke verme lüksü yok bence. fiko zaten görüştü bu adamla yıllık ücrette inmedi o yüzden geri bile dönmediler. fb de almaz bence önünde rvp ve nani gibi örneklerden sonra, bir ihtimal BEYLER BAKIN GG GİTTİ AMA BEN EN İYİSİNİ GETİRİRİM atarı yapmak için alabilir aziz.
Mesaj tarihi:
Kaç para lan bi Ospina.
Ulan adam gibi bi kaleci alsan Marcelo/Rhodolfo/Tosic/Necip stoperleri bile yeter ligde. Stoper alma kaleci al.

inb4 şl; ŞLde zaten 6 maç yapıcaz, çok çok iyi oynayıp beklentiyi aşarsak 8 maç yapıcaz. Öncelik tekrar şampiyon olmak olmalı.
Mesaj tarihi:
kaleci çok fark ediyor ya.2 sene önceki gs şampiyonluğunun mimarı direk muslera.bjk nin uefa dan elenmesinin mimarı da tolga misal.defansın ne kadar iyi olursa olsun kaleci saçma sapan gol yer şampiyonluk gider
Mesaj tarihi:
takıntısı felan yok abi adamın açık açık söyledi zaten kaliteli bir kaleci istiyorum diye. ucuz yerli olayı sakat, ali şaşal vural lafı geçiyordu bir ara ama o da fabi etkisi direkt bir farkı olmaz.

fabi denilen adamın olayı şu, geçen senenin ortası anlaşılmış zaten sakatlık olunca askıya alınmış. şimdi de ospina'ya wegner izin vermeyince, babacan'a 7,5m felan isteyince bari adamı beleşe alalım dediler, belki 1m felan cayma ücreti felan da vardır. dün çok hype vardı sağlık kontrolü vs bugün sular duruldu, tepki ölçmek istiyor da olabilirler.

bence çok riskli hareket yönetim için çünkü taraftar 1 kez daha avrupa'dan kaleci yüzünden elenmeyi kaldırmaz kesinlikle, fiko'nun yaptığı tüm olumlu işler anında unutulur. iyi çıkarsa da kimse helal başkan demez şansa çıktı herif felan denir maksimum.
Mesaj tarihi:
şu açıklamalar üstteki durumu doğruluyor sanıyorum.
fabri ile sözleşme yapıldı geçtiğimiz sezon ortası, cayma bedeli felan var onu ödeyeceğimize gelsin takılsın diyorlar. yine de yıllık boyko 900k, tolga 1,1m, fabri 1,1m totalde kaleye 3,1m vermek mantıksız oldu bayağı.

FİKRET ORMAN: "Boyko bir yere gitmek istemiyor. Zaten şu ana dek değerini bulan ve bizim 'düşünelim' diyebileceğimiz bir teklif de gelmedi."

FİKRET ORMAN: "Rekabet her zaman takım için en faydalı motivasyondur. Boyko, Tolga ve Fabri de çok büyük bir rekabetin içine girecekler."
Mesaj tarihi:
Fabri iyi elemanda bizim taraftara kimi getirsen yaranamazsın. Bi Ospina takıntısı belirdi başka adam kabul etmiyorlar. Costil lafları geçiyor mesela bizim adı anılanlar arasındaki açık ara en iyi kaleci ama yine Ospina yine Ospina...

BJK taraftarının dediğine kulaklarını kapatıp transfer yapması gerekiyor yönetimin. Net çok daha başarılı olacaklar. Fabri'nin tutacağına bu yüzden inanıyorum ben. Tek sıkıntısı 1 senedir sakatlıktan dolayı yatmış olması da öncesi zaten gayet iyi kaleciydi.

Son 3-4 yılda BJK taraftarının hep bir ağızdan kötülediği ne varsa biliyorum ve inanıyorum ki artık 10/10 adamdır/iştir.

Boyko da gitmek istemiyorsa harika kaleci rotasyonu oluyor. Fabri gerçi Avrupa maçları dışında 18'e giremez ve lüks kaçar ama olsun. Lig maçlarında 18'de bir yerli kaleci zorunluluğu var çünkü :(
Mesaj tarihi:
Van Der Wiel de öyle ahım şahım bir transfer değil. Yani iyi de abartılacak iş değil. GG'nin yerini kapatır, hücum olarak değil ama savunma olarak 1 tık daha iyi performans verir o kadar. Seviyeyi korumak için 10 numara iş bence ama öyle kıskanılacak bir transfer değil. Zaten ona da olmayacak deniyor 4 milyon euro imza parası istiyormuş Aziz de vermiyormuş.

Asıl GS'nin Kranevitter ile ilgilendiği söyleniyor ki onu kiralayabilirlerse falan ciddi anlamda yılın transferi olur. BJK'ye almak için çok uğraşmıştı Erdal ve Ali Ece ama Atletico kapmıştı hiç zorlanmadan doğal olarak. Şimdi gelirse GS'ye Linnes gibi harbi büyük iş olur.
Mesaj tarihi:
Şenol'un oyununa uygun defans kurmak zor. Bak mesela geçen sene Tolga-Rhodolfo-Ersan(Marcelo)-Beck-İsmail'in toplam bonservisi bir Chedjou veya Kjaer etmez ama taş gibi oynadılar. Ha buna aldanmadan CL de varken bence bu 5 isim de ilk 11'e gitmez. İsmail'e para basıldığına göre as sol bek o. Sağ beki de Güney Amerika veya GG ile rahat kapatır ama 1 kaleci+2 stoper kesin lazım, Serdar Aziz'i Şenol çok istiyordu, Fiko'nun pintliği tuttu
Mesaj tarihi:
Serdar Aziz'i GS nasıl aldı lan. Bunların FFP anlaşması falan yok muydu?
Kadroda satabilecekleri bir Muslera bir Sneijder var. Eee nasıl yaptıklar/yapacaklar transfer ?

Serdar'ın gelmesini açıkçası istemiyordum GG'nin de gelmesini istemiyorum.
Mesaj tarihi:
ismail'e 1,3m verdiler yıllık, diğer transfer maliyetlerine bağlı ama bir sol bek daha alabilirler. belki kolarov kiralık gelir. serdar aziz uefa listesi için istenilen bir transferdi bjk'de zira diğer takımlara oranla homegrown futbolcu pek yok ama 4,5m + üç futbolcu etmez kesinlikle, bizden de tolgay'ı istiyorlardı.

semih kaya'dan bir farkı yok ki gs neden aldı hiç anlamadım, büyük ihtimal terim gelecek onun transferi. nasıl alabilmesi de sneijder, muslera, podolski, telles ya da chedjou'yu okutacak başka para edecek adam yok. çok söyledim önceden zaten bursa'dan çöp bile istenmez özellikle konu bjk olunca iyice kendilerini bir şey sanıyor başkanları ve taraftarları.

gs'nin serdar aziz'i alması şu yönden de iyi oldu ki fabri yerine homegrown statüsünden volkan babacan düşünülebilir. çok para istenirse ali şaşal vural alınır boyko kazanılır. yine bu statü nedeniyle gg iyi transfer bjk için. iki stoper de alacaklar zaten yabancı olacak. gustavo gomez ilk tercihim benim ama yanına bir de veteran lazım. bu transferler için töre'ye yol verilmesi lazım ama 15m'da diretiyor galiba fiko.
Mesaj tarihi:
Ahmet Çalık alınabilir homegrowth için, yani görüşme varmış ama bonservise bağlı işte.

veteranın rhodolfo işte. avrupa tecrübesi yok eyvallah ama brezilya'nın en avrupai oynayan takımında yıllarca savunma lideri oldu. sakatlık dönüşü riski olmasa zaten tahminen 2 değil, bir stoper bakardık. Yoksa geçen sene açık ara ilk yarının en iyi stoperlerinden biriydi ki hatta istatistiksel olarak en iyisiydi. (top kesme, atak sonlandırma, pas, pasla oyun kurma vs...)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...