pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 once uefa macini bi atlatalim da gs yi sonra dusunuruz babushlar
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 pattisliborek said: Ne güzel lan. Yenilmenin kılıfı şimdiden hazır; - Abi Şubat ayında ligi bitirmezlerdi verdiler maçı, şeyetmeyin çok sevinsinler zaa. Karabük'e yenildik bişey dedik mi kardeş? Ki adamların golü ofsayt ama hakettiler yine. Siz de hakederek yenin size de bişi demeyiz.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 derbinin basligini vecihi acsin baskasi ellesmesin plx
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ben açık açık 2 haftadır herkese diyorum, karabük maçından öncede diyordum gs'ye yenileceğiz diye. riekerink kovulmamıştı bile sdafds bu işin adabı budur. bjk ne zaman işi bitirip, tamamiyle huzurlu duruma düşecek maça çıkacaksa kaybeder. bilic'li sezonda şampiyonluğun elden kaçtığı maçlar puan farkını açacağımız balıkesir ve eskişehir maçlarıydı. konyada kaybetme vs. bize zarar vermedi çünkü olamayacağımız belliydi. geçen yılda hep puan farkını 5-6'ya çıkartacağımız maçlarda patlamıştık. bu sene keza Karabük'te patladık. Ama işte puan farkının halen olacak olması güzel. kaybetsek koyar tabii ki ama sıra değişmeyeceği için çok fark etmemesi gerek psikolojik olarak. baskı artar sadece.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 karabük maçını önce biz oynadık puan açma derdi yoktu ki o zaman
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 pascalnouman said: derbinin basligini vecihi acsin baskasi ellesmesin plx kaç haftadır başlık açmıyorum ki : ) olmadı akşam açarım
totemic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 akşam maç kaçta, hangi kanalda bizim?
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Llama said: karabük maçını önce biz oynadık puan açma derdi yoktu ki o zaman vardı. ligde şampiyonluk, yarıştığın rakipleri yenmek kadar yarıştığın rakiplerin puan kaybettiklerine karşı kazanmaktan da geçer. karabük'te gs puan kaybetmiş, fb de daha deplasmana oraya gidecekken kazanman gerekiyordu. rakiplerin hepsinin puan kaybetmiş olması ekstradan da olsa temelde fikstürü açıp zaten hedef maçlar belirlemelisin. karabük maçı da bjk için öyle bir maçtı gs bir hafta önce kaybetmemiş olsa bile. gerçi bizim ligin ikinci yrısındaki bütün deplasman maçları hedef maçı, hepsinde kazanmak gerekliydi, gerekli. Alanya Karabük Galatasaray Antalya Trabzon Başakşehir Bursa Antep Bunlardan totalde 5 galibiyet bile büyük başarı olur. 1/2 gidiyoruz şimdilik. Antep düşer zaten son maç onu da alırız en kötü üç galibiyet çıkarmak gerek. Bana sorsalar mesela hangi deplasmanlara hazırlanırsın diye devre arasında Karabük, GS, Trabzon, Bursa derdim otomatik olarak.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 alanya karabük antep ve başakşehir 3 diyorum ben
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 trabzon antalya çakabilir. bursa gs beraberlik olur
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Bütün deplasmanlarda beraberlik alsak yeter, ya içeridekileri kazandığımız sürece, şampiyonluğa yeter o puan.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 gsnin açıklamadan sonra güzel hakem atanmış hiç konuşmuyorsunuz
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 fabri beck marcelo atinc tosic necip inler omer talisca babel aboubakar
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Keske 1 mac da marcelo dinlenme sansi bulsa
totemic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 bi tolga vardı kaleci noldu ona ya?? asdf tam onun maçı aslında AVL rövanşlarını çok sever kendisi..
oldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Bol pozisyonlu mac olacak adamlar zaten 1 tane yeselerde yemeselerde 3 tane atmaları lazım ondan acık oynarlar bizimkiler zaten kontra ataga cıkmayı seviyor min 4 gol olur bence.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Quaresma dışında doğru kadro
oldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Adamın sakatlık riski varmıs ondan riske etmediler diye acıklama yapıldı.Zaten 1000de1 süphe bile varsa oynatmasınlar. Suanda adam takım direk yedegi olmayan oyuncusu.Adamın aklı basına 30undan sonra geldi.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Abi quaresma 11de olduğu için öyle yazdim (:D
oldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Anaa oyleymıs bır onceki sayfadaki kadroda yoktu. Ntvden baktım varmıs cidden. Tühh gerildim simdi.
Öne çıkan mesajlar