Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 DarKRideR said: hoca ve komite eğer eksikliklerinin bu olduğuna karar verdiyse eksik odur. Çıkıp kendi kafana göre adam alırsan bu sefer hocadan verim beklemek saçmalık olur. Yani o zaman hocaya gerek yok. Tamam hoca süper tercihlerde bulunan bir adam değil, bunu en çok ben eleştiriyorum ama başarısızlık durumunda faturanın kesileceği isim yine hoca olacak. Bir de hocanın takıntı durumu var oyunculara karşı. Görüyoruz yani taktı mı ya oynatmıyor ya da yanlış şekilde oynatıp verim almamaya kasıyor resmen. bkz. aboubakar, olcay vs... her şeyin yanında şunu unutmamak gerek. en erken nisan ortası oynayabileceği söylenen bir adamı, hocanın istediği hazır ve geldiği gibi oynamaya başlayacak bir adamın yerine alırsan burada çatışma var demektir. tabii felaket senaryosu, kaos ortamı vs. değil onun olmadığı belli ama sen işlere haddinden çok karışıyorsun demektir. Bu çok kötü bir durum. Ayrıca Eren Derdiyok bizde olsaydı şuan çok daha verimli iş yapardı. GS onu oynatamıyor. Oynattığı tek dönemde, burada adam övülürken sistem belliydi kenardan yüksek orta Eren'e şişir eren vursun ya da indirsin ortayı karıştırsın takım iş yapsın. GS ondan vazgeçtiğinden beri Eren yok. Şuan BJK de olsa her şekilde geçen seneki Cenk gibi iş yapardı. abi kafana göre diye bir durum yok, eksikler belirlenip liste çıkar ama oyuncunun kulüpte oynayıp oynamayacağına başkan karar verir her türlü. başkan (aslında yönetim) belirli bir süreyle seçiliyor, td kontratlı çalışan. şg'yi çok seviyorum ama durum bu yani, son karar her zaman her kulüpte yönetimin. hocayla uyumlu çalışmak çok büyük artı elbette. fatura da doğal olarak hep yönetime çıkmalı zaten bunu hep söylüyorum ben. bizde kriz çıkmaz çünkü şg pek sallamıyor bu işi, eline gelenden en iyisini yapmaya çalışıyor. eren cenk ile dönüşümlü iyi oynardı bence ama o bonservis ve yıllık ücrete çıkmaya değmezdi, gs daha da artıracaktı her türlü. demba ba da şg'nin ok'ledikleri arasındadır mesela ama traore önde olabilir. ama cenk'ten tek iyi yanı uzun boylu olması olan bir futbolcu finansal duruma göre de alınmayabilir vs.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 şg demba'yı neden ok'lesin ya? adam nisan ortası sahaya çıkacak?
calimero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 abi bi de bu durumun sakıncası ne biliyor musunuz elinizde futbolcu tutamazsınız bu kafayla. gomez gitti 1 sene peşinden koş, ersan gitti istediğin zaman geri gel, demba gitti, ampute de olsa geri al, atınç gitti geri gelsin, töre gitti geri gelsin. ringo'nun ahırı mı burası.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 ringo ringo şişeler, neyse işte abi. ayrıca bu şekilde elindeki adamları da küstürürsün. düşünsene, cenk'in yerine koy kendini demba en son leşin leşi oynamaya başladığında kulübü sallamadığında bile herkes demba ba diyordu. sonra gomez geldi hadi ok, e şimdi sen forvetsin, yerine alınan adam abou bir şey yapamıyor, yine de senin kadar forma şansı bulmuş. e şimdi de ayağı 5 yerinden kırılmış adamı getiriyorlar çare demba ba diyerek.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Care demba ba diyen yok ya. Adam eneramo tadinda, ya tutarsa transferi iste. Eminim maliyeti de minimal olacaktir, olmazsa fikoya soveriz hep birlikte iste.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 e olm demba gool gool gool, şampiyonluk gidiyor diye tezahürat mı yapalım? para harcanmak istenmiyorsa kiralasınlar piyasa kiralanacak adam dolu, sakat, nisanda sahaya inecek adamı transfer etmek nedir.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 bosverin simdi demba'yi. atiba oynayacak diye haber yapmislar.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Abi denemislerdir, zaten belli yani otelediler bunu biraz biraz. Baktilar kimseyi getiremiyorlar, hic yoktan belese bir zenci forvetimiz daha olsun demislerdir. Kimse gelmeyecekti muhtemelen zaten.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 abi mitroviç'e 4.2 milyon euro verip forvette adamın yokken sakat demba'yı getirmek büyük bir yönetim zaafiyeti o zaman. ayrıca getiremiyorsun diye bir şey yok, daha yeni 2.7'ye kerim'i sattık. diğer transferlerden kalan da para olması lazım. para yok değil yani, ya harcanmıyor ya da salak salak harcanıyor.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Demek ki omer cenk abubakar yeter dediler abi.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Demba da oylesine geldi yani ekstra bi para bisi vermiyosun heralde
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Hedef ligse cidden yetebilir bu adamlar sonucta.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 abi bilmiyorum ya tamam feda sezonu tuttu da bu fiko'nun cimriliğinin boku çıktı artık. hadi cimrisin, ulan mitroviç'e 4 milyon euro vermek ne?
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Onda 10luk cevher gormustur basmistir 4 u
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 20 lik defansi dun 4lediler abi. Parayla degil bu isler zaten
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Ee atiba ilk onbirde ? Bu adam robot robot
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Esh said: Hedef ligse cidden yetebilir bu adamlar sonucta. ŞG üstü kapalı bundan bahsetti biraz. hedef kupa ve lig, al yok. Yani gittiğimiz sürece gidecğeiz ama bize maddi bir getirisi yok diyor. Lig şampiyonu direkt ŞL gidiyor, AL şampiyonu direkt ŞL gidiyor. Realist hedef olarak eğer takım gelecek sene ŞL'de oynamak istiyorsa yapacağı tek şey lige yüklenmek. AL de yürümekte iyi piyasa işi ama tahminen ŞG'de ligde kastıracak. Hazır FB ve GS de düşmüşken kilit maçlarda patlamak istemez. Bugün Konya kazanırsak GS ile fark 5, Karabük ve Akhisar kaybetmezsek ki GS de kaybetmez o süreçte tahminen GS maçını alabilirsek o iş orada biter. Bu süreçte kupadaki FB maçını da pek iplemeyiz gibi duruyor. Atiba %100 FB maçına yetişecekken erkenden bugün oynatmaya çalışmanın mantığı budur tahminen. Ligde kayıba tahammül yok gibi gözüküyor. Buradan ben şunu çıkartıyorum. Aboubakar ve Cenk zaten yeterli, Talisca da var. Bunlar ligde zaten fazlasıyla yeterli. Demba'nın takımda olması oynamasa da bi ruhani liderlik olacaksa ve özellikle Cenk'e Aboubakar'a falan mentörlük katkısı olacaksa gelsin demişlerdir. 0 maliyet, arabasını ve evini ayarlayacakmışız sadece. Nisan ortası en iyi ihtimal deniyor ama daha erken dönerse vs kar olur belki oynar. Oynamazsa zaten yeterli diyorlardır.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Stringray said: bizde kriz çıkmaz çünkü şg pek sallamıyor bu işi, eline gelenden en iyisini yapmaya çalışıyor. eren cenk ile dönüşümlü iyi oynardı bence ama o bonservis ve yıllık ücrete çıkmaya değmezdi, gs daha da artıracaktı her türlü. Eren eğer imza atsaydı Kasımpaşa'dan çok daha düşük miktara alacaktık. Maaşı beğenmediği için GS'ye gitti. BJK ve FB anlaşmıştı hatta FB üç büyükler arasında ilk Kasımpaşa ile anlaşan kulüptü. Ama iki kulübünde teklif ettiği maaş GS'nin verdiğinin yarısı kadardı. Bonservisi niye katladı GS kimse bilmiyor ama yedirdiler galiba.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Esh said: Demek ki omer cenk abubakar yeter dediler abi. said no one ever.
Öne çıkan mesajlar