Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Rezalet, bir rezalet daha...

Madem Ersan'ı alacaktın Mitrovic'e niye o kadar para bayıldın, paran yokken.

Mitrovic'in ederi o bonservis parası zaten onda sıkıntı yok ama kimi keseceksin?

Ersan'ı yedek kalsın diye mi kiraladın? Öyle bir ihtiyacımız var mıydı? Yoktu.

Ersan'ı as yaptın diyelim sağ stoperde kimi oynatacaksın? Hadi takıntı yüzünden Rhodolfo'yu sildin diyelim Marcelo'yu mu keseceksin? Kesmedin mi?

Mitrovic'i koydun diyelim, bence güzel tandem. Bu sefer 3 aydır sürekli forma verdiğin ve hiçbir şekilde değişmediğin Marcelo'dan tak diye vazgeçmek ne demektir? Demek ki bir oyun planın yok demek.

ŞG ve yönetim her konuda büyük sıçıyor. Sezon başı kadro kalitesi şampiyon yapar rahat diyordum da şimdi olursak bu kafa ile mucize diyorum.

Ha buna rağmen halen en büyük şampiyonluk adayı. FB ve GS'nin halini düşünün bir de. Ben GS'lileri falan daha iyi anlıyorum. Puan tablosunda üstte olsan da niye güvenilmediğini...

Abi dogru duzgun para bile vermiyoruz, dursun degistire degistire oynatiriz hahahahahaha. Bunca zaman stoper konusunda stoper cektik artik yarisi sakatlansa gene sikinti cekmiyoruz mk
Mesaj tarihi:
Rhodolfo da Brezilya'ya satılmış. Yolu açık olsun. 1.5 senelik dönemde cidden ülkedeki en iyi üç stoperden biriydi. Tam sezon oynayıp, ardına tatil vermeden buraya gelip müthiş adapte olmuştu, sakatlık sebebi de buydu zaten. Yolu açık olsun.

An itibariyle

Ersan - Marcelo
Atınç - Mitrovic
Tosic - Fatih (Necip)

oldu stoper rotasyonu. Kalite artımı olmadı ama bir tık daha düzenli oldu.
Mesaj tarihi:

DarKRideR said:

Çıldıracağım ya Olcay'ı 200k euroya vermişler bir de, müthiş rezillik. Ekici gelmesinden iyidir gerçi de ne demek bu ya...

Şu BJK bugünleri gördüyse en büyük pay sahiplerinden biri bu adamdır. Takımdaki kariyerinin kısa bir bölümü formsuz geçti diye adama yapılan rezalete bak ya... Adama bir de vasıfsız muamelesi falan yapılıyor. Bildiğin ligin en verimli kanatlarından birini 200K ya verdi takım ya ahahahaha

Sen gerçi hazırlık maçında bile adamın yaptıklarını, takıma verdiklerini ve en iyi günlerini unutup yuhlarsan adam da gider beklemeden tabii ki. BJK taraftarı kadar tahammülsüz ve vefasız taraftar grubu cidden yok. Şampiyonluğu sosyal medyanın zirve döneminde görünce iyice anladım...

Olcay alacaklarından vazgeçmiş giderken. Bonservisini eline almış gibi.
O yüzden mantıklı. Bide sene sonu Ekici gelecek diyolar.
Spor servisinde konuşuluyordu bugün.
Mesaj tarihi:
oyuncular değişip duruyor ama kaliteyi artıramadık bir türlü stoperde bence de. umarım mitroviç cep transferi değildir de sıkıntı çekmeyiz gelecek birkaç yıl.

asıl atiba (33) bıraktıktan sonra yerine birini bulamazsak kadro direk çökecek bence. buraya mutlaka sağlam bir adam bulunmalı. artık inler daha verimli mi oynar, veli düzeldiyse o mu oynar, necip mi yerleştirilir, marcelo mu geçer, yeni transfer mi yapılır bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
karbeyaz said:

DarKRideR said:

Çıldıracağım ya Olcay'ı 200k euroya vermişler bir de, müthiş rezillik. Ekici gelmesinden iyidir gerçi de ne demek bu ya...

Şu BJK bugünleri gördüyse en büyük pay sahiplerinden biri bu adamdır. Takımdaki kariyerinin kısa bir bölümü formsuz geçti diye adama yapılan rezalete bak ya... Adama bir de vasıfsız muamelesi falan yapılıyor. Bildiğin ligin en verimli kanatlarından birini 200K ya verdi takım ya ahahahaha

Sen gerçi hazırlık maçında bile adamın yaptıklarını, takıma verdiklerini ve en iyi günlerini unutup yuhlarsan adam da gider beklemeden tabii ki. BJK taraftarı kadar tahammülsüz ve vefasız taraftar grubu cidden yok. Şampiyonluğu sosyal medyanın zirve döneminde görünce iyice anladım...

Olcay alacaklarından vazgeçmiş giderken. Bonservisini eline almış gibi.
O yüzden mantıklı. Bide sene sonu Ekici gelecek diyolar.
Spor servisinde konuşuluyordu bugün.

orda alacak dedikleri gelecek alacakları, saçma sapan aklamaya çalışıyorlar transferi. 200k eur gibi sembolik bir paraya verildi ts'ye.

buradaki durum bana göre tosun'un antep'ten sene sonu bedelsiz gelmesine benzer ekici'nin gelecek dönem bedelsiz geleceği. şg zaten oynatamayacağım kulübede kalacağına ts'de takılsın yarım sene demiştir yüksek ihtimalle.

ha buradaki sorun gelecek dönem ekici gelince oğuzhan'ın mı, tolgay'ın mı gideceği ya da talisca'nın mı bonservisinin alınmayacağı. en güzeli ekici iyi oynasın bonservisini alınca oynatmadan direk okutsunlar bir yere 7-8m'a sdfsdf
Mesaj tarihi:
totemic said:

ben hala mitrovic'e neden 4.2m euro verildi onu anlamıyorum. o kadar iyi bir oyuncu mu yoksa potansiyeli mi var?

o parayı eder abi, zaten biz almasak napoli ile masadaymış aynı paraya oraya gidecekmiş. geçen yıl milan, torino falan istemiş rijeka'dan mesela bonservisi az buldular diye satmamışlar ki 2.5 milyon eurodan falan bahsedilmiş az bulunan bonservis için.

italyanların bayağı takip ettiği bir çocuk ki tarzı tam italyan stoperlere benziyor fazlasıyla. potansiyeli yüksek, takip etmeye devam edecek bu adamlarda zaten burada oynarsa biz her şekilde italyaya kitleriz. oynarsa, geliştirirse.

yani çocuğun kalitesi ve transfer parasında sıkıntı yok. ama işte birincil opsiyon olarak almadıysan bu çocuğu almaya ihtiyacımız yoktu. paranın değerli olduğu, nokta atışı yapmanın gerektiği dönemde 4.2 milyon euro böyle bir çocuk için eğer birincil opsiyon olarak düşünmüyorsan aşırı lükstür.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

Ha buradaki sorun gelecek dönem ekici gelince oğuzhan'ın mı, tolgay'ın mı gideceği ya da talisca'nın mı bonservisinin alınmayacağı. en güzeli ekici iyi oynasın bonservisini alınca oynatmadan direk okutsunlar bir yere 7-8m'a sdfsdf

Ekici inşallah gelmez, yazıldıysa bozulsun da gidecek isim Oğuzhan olmazsa sıkıntı olur.

Oğuzhan'ın oynadığı futbol artık TR'yi aştı, şampiyonluk sonrasında yeni sistemde de adapte olamıyor bir türlü. Takımda ederi ve piyasası en yüksek adamken gönderip iyi para katlayıp seviyeyi korumak adına Tolgay ile devam etmek en mantıklısı.

Çünkü Oğuzhan yokken fark ettik ki özellikle lig seviyesinde Oğuzhan olmasa da idare edebiliyoruz. Ha keza ŞL'de de ekstrem aramadık Tolgay ile.

Değerli olanı satıp, az değerliyi değerlendirmeye çalışmak en mantıklısı.

Geçen sezon Sevilla'dan 12.5 milyon euro teklif gelmiş işte reddetmişler Fiko diyordu. 20'ye gidecek falan diyorlardı ama zor. Bir 12.5 daha gelirse göndersinler direkt.

Zaten Talisca alınacaksa böyle bir iş yapmak gerek. 20 milyon euro opsiyonu var. Benfica indirim yapmaz, yapsa da iner iner 15-16 ancak belki. Ne ile vereceğiz dsafsd
Mesaj tarihi:
Yok ya, Mitrovic'i ben kendim şahsen takip etmiyordum ama güvendiğim adamlarla falan konuştum hep, bir de firmadaki bölge sorumluları ile konuştuk da ikna oldum. Özellikle firmadaki çocuk bayağı bilgili çok iyi adam falan diyor.

Milosevic'i de biz patlattık bu arada, biraz homesick biraz da sakatlık da etkisi oldu. Şanssızlık var orada.

Yoksa biz onu transfer ettik. Sakatlandı. Sezon bitti ardına U-23 gitti kazandılar ve BJK'ye 3 milyon euro transfer teklifi geldi. O gün satsak +2 milyon euro karda kapatacaktık ama potansiyelinden faydalanalım vs. derken elimizde patladı.

Yani Almanya da şuan mesela şahsi izinli olduğu 3 maç harici komple 90 dakika forma giydi. Adam istikrarlı bir şekilde gayet iyi oynuyor, Almanya da piyasa yaptı mesela. Yazın onu da bir Alman kulübüne satabiliriz.

Kötü adam değil Milosevic ama işte orada da yanlış kullanım bayağı canımızı yaktı. Sol stoperde inanılmaz kötüyken çok önemli maçlarda sol stoper sürdü sahaya ŞG mesela ağır patladı falan. Algı da önemli, stoperde devamlılık vs...

Bunları sağlayamadıktan sonra kimi alsan elinde patlar. Oturmuş adam alacaksın eğer hazır kıta beklemesini istiyorsan işte Rhodolfo, Marcelo, Tosic vari vs...

Genç alıyorsan özellikle defansta devamlılık çok önemli. Shaktar boşuna Sobol'u kiralamıyor sağa sola. Gelecek planları var üzerine çocuğun ve sürekli oynamasını istiyorlar. Minimum oynatma şartı falan koyuyorlarmış sözleşmelere.
Mesaj tarihi:
Bu arada Mitrovic'te Bilic referansı var. Kulüp son olarak ona danışıp, uzun uzun konuştuktan sonra alabilirsiniz dedikten sonra son kararı veriyor.

Bilic'i neden sevmediğimi biliyorsunuz az çok ama sevdiğim ve sonuna kadar saygı duyduğum bir şey varsa da o da defansif anlamda oyuncu gelişiminden çok iyi anlıyor olması ve kütüğe bile defans yaptırabilecek çapta kaliteli bilgi birikimi vs. olması.

Ha gerçi Necip stoper olayını başımıza saran ve Brugge de rakip küçümsediğinden başımızı yakanda o ama olur o kadar yapacak bir şey yok sfsdfsd

Bilic defansif olarak bi adama ok diyorsa düşünmeden girmek gerek. Yalan yok :(
Mesaj tarihi:
mitroviç franco / miloseviç leşliğinde değil ya bir iki tık üst onlardan. o nedenle bonservisi yüksek de bu transferleri ara dönemde yapmak pahalıya patlar hep bence zamanlama yanlıştı, bu doğrultuda bonservis çok fazla olmasa bile bütçenin çoğunun bu zamandan harcanması saçma oldu. ya da yabancı iyi bir takım da devredeydi şimdiden alalım yoksa alamayacağız kafasına girdiler.

yoksa shaktar rakitskiy'e 30m çekmiş, defolun gidin demişler direkt. vida'ya da 15m çekmişlerdir rahat. kimse ara dönemde stoperini kaybetmek istemiyor doğal olarak.
Mesaj tarihi:
artık şu kolay gol yeme olayını bitirmemiz lazım. kaleyi hallettik ucuza ama stoper böyle olmayacak gibi pek.

geçen sene şu şekilde onlarca gol yiyip nasıl şampiyon olduk hala anlamıyorum asdfsfd.
http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/13/akhisar-genclikspor/leocisio-sami-16953
Mesaj tarihi:
Tomas Necid'i kapatmak lazım bursa yolluyormuş, yedek santrafor olarak iş görür, tam da şenol'un istediği adam.

Edit: Gerçi şimdi de oyuna giriyor ama gönderecek deniyordu bugün haberlerde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...