calimero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 DarKRideR said: Aboubakar'a BJK taraftarının yaptığı ciddi anlamda şımarıklık başka bir şey değil. Pun intended ama sen de pay mi alıyorsun dedirtiyor Aboubakar in Beşiktaş'tan aldığından dark kusura bakma. Bok gibi adamı kakaladirlar. Senelik 1m verilmeyecek adama 3.5 veriyoruz primler haric bir de diyorsun ki vay efendim 10 milyona almak fırsat falan. Sene başında aminou yu 3m a alıyorduk. Visca max 5 m euro. Şu aldığı ücrete dünyada rahat top class striker getirirsin 10m da üstüne verirsen. En kötü tut epl de tutunamamis yıldız getir. Söylediklerin şaka gibi cidden.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 kamerun milliyetcisiyim, sosa da fener'e gidiyor diye salliyorum de, en azindan tutarli olsun.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 devre arasında aboubakar'a yapılacak bir şey yok maalesef. sene sonunda satılırsa satılacak. onu da satabilmemiz için herifi biraz rahat bırakmak lazım morali dipte şu an çünkü ve bunun ne bjk'ye ne de kendisine bir yararı var. buradan adama küfredince bir şey olmuyor yani. eto'o gelirse devre arası hem mental olarak hem de skor olarak bayağı yükselir aboubakar.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Abi getiremiyorsun işte sıkıntı o, Fernandao'nun bile ederi 5.5-6 milyon euro ki onu da yerden yere vuruyor herkes. Aboubakar'ın kalitesinde sıkıntı yok, takımın oyun tarzında sıkıntı var. Portoda yaşadıkları vs. de büyük şanssızlık, gelişimine bayağı etki eden bir şey ama bu adam çıkışını yaptığında ve Arsenal'in falan radarına girdiğinde 115 maçta 30 gol 17 asistlik performansı ile o radarlara girmişti. Adam zaten çıkışından itibaren büyük golcü beklentisi ile o çıkışı yapmadı, yapmamış. Ben mesela çok araştırdım bize geldikten sonra temel sorun taraftarın burada yaptığı gibi Portoda da adamı ilk günden ıslıklaması, iyi oynasa dahi laf etmesi. Burada ne geliyorsa başına aynısını orada yaşamış ki adam esasen dakika başına en verimli dönemini de Porto da yaşamış. Falcao, Martinez gibi sezonda min 25 atan adamların arkasına golcü niteliği ön planda adam gelmeyince taraftarın kızmasını anlıyorum da esasen, yönetim de arkasında durmayıp elden çıkarmak isteyince yani buraya bu şartlarda gelmesi doğal. Aboubakar bize o yüzden cidden fırsat. Bizde de Ba, Gomez'den sonra golcü niteliği olmayan adam tabii ki laf yiyor. O yüzden burada da taraftarı anlıyorum. Ama işte orada kötü şeyler yaşayıp, menajer uğraşıyla bize gelmesi de büyük şans onu da kavramak gerek. Zaten şuan ŞL portföyü bile adamın değerini 10 milyondan falan açıyor. Porto keriz değil, piyasayı bildiğinden o opsiyonu öyle koydu. 16 maç 9 gol 1 asist. Benzer istatistiği yakalayan adamlar kaça transfer oluyor Aboubakar gibi fiziğe ve yeteneğe sahip olmayanlar kıyasta daha yardımcı olur.
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Abi dark yillarca Almeidayi da savundu. Turkiye liginde leblebi golcusu kendini belli ediyor. Aboubakar oyle olamayacak hicbir zaman, cok net bu bence.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 abi almeida'yı da halen savunuyorum sıkıntı yok o konuda :( gol atmak dışında her şeyi çok iyi yapıyordu. o konuda tövbe etmiş bir hali vardı sadfsdfsda biz de isteriz çok gol atan forvet, gelince ne kadar fark yaratıyor görüyoruz ama işte gol atıp, diğer şeyleri de tam tamına yapan adamları bu lige getirmek çok zor. gelenler zaten gol kralı oluyor, şampiyon yapıp kaçıyor hemen gördüğünüz üzere :(
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 leblebi golcüsü değil zaten bu adam. bunu da herkes biliyordu yani, şg ok'lediyse bu adamı neden 4231 oynuyoruz halen sorun o aslında. eto'o getirilebilirse onunla diamond 442 oynayacak en ileride, olmazsa talisca ile oynayacak başka çözümü yok bu işin yani. eto'o olursa hem kendi vatandaşı hem de adamın sonraki versiyonu kabul ediliyor zaten, güzel moral olur. kerim'i kira ve ömer'i paketleyip versinler işte takasla alınır.
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 sakatlık falan yok di mi ya, bakamadım hiç maça
oldun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 sıkıntı su adamın ligde 12 macta 2 golu faln var heralde almedya bile 2 golden fazla atmıstı su ligde heralde ki darkın dediklerine katılıyorum almedia atmak dısında yaptıgı onemli işler vardı artık bunlar portekiz'de ronaldaya ortam hazırlamaktan dolayı mıdır almanyada oynadıgı zamanlardan alıskanlıklar mıdır nedir belki ikisi de almedia baska işlere yarıyordu ama abuabakar donuyor vuruyor ve top defansa carpıyor sürekli olan bu ve bunun dısında pek bişeyde yapmıyor.Takım eskı takımda degil zaten.Suclıcak birisi en azından futbolun ıcınde birisi yok bence gidenler için adamların gitme sebepleri ortada patide de aynı sebeplerden ülkeden gitmek isteyen bir sürü insan varki burası bu adamların memleketi de degil.Yerine aynı seviye adamı getirmek de dert ortam malum.Yapacak bişey yok meksikadan avrupa kıtası dısından böyle ortamlara alıskın adamlara teklif götürsünler artık ortalık karısık.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Bir de futbolda 2 sene öncesi referans verilmez. ben porto'da izlemedimbu adamı, ama beşiktaş'ta en az 10 defa topu geçip gittiğini gördüm, yani bu çok ciddi koordinasyon eksikliğinin yanında fiziksel eksikliği gösterir. hani depar falan diyoruz ya, defans arkasına kaçma falan, formsuz dediğimiz fernandao açık alanda bizim danadan hızlı, hem de baya bi hızlı. defans yıpratıyor diyorsunuz, ben bu adamın pres yaptığını görmedim defansı neyle yıpratıyor? orta sahaya gelip anca stoperlerden birini kendine bağlıyor tek santrafor oynadığı zaman. fernandao bildiğin hava toplarında ve yaptığı baskıyla rakip stoperleri yoruyor örneğin. yaşı falan da bırakalım, bize bir ofans lazım o da bu sene lazım. eto, rodallega falan kovalasın işte bizimkiler. tapusunu almadıysak da tapulu epl'ye uyum sağlayamamış birisinin ya da fransa liginden fizikli fuleli bi forvet bakılabilir.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Stringray said: devre arasında aboubakar'a yapılacak bir şey yok maalesef. sene sonunda satılırsa satılacak. onu da satabilmemiz için herifi biraz rahat bırakmak lazım morali dipte şu an çünkü ve bunun ne bjk'ye ne de kendisine bir yararı var. buradan adama küfredince bir şey olmuyor yani. eto'o gelirse devre arası hem mental olarak hem de skor olarak bayağı yükselir aboubakar. nasil satacaksiniz hz. ebubekiri ?
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 once satin almamiz lazim :P sonrasini ben de bilmiyorum.
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Aboubakar dan adam olmaz Kiev maçında yaptığı götlüğü hiç unutmayacağım ben. Bonservisini almadıysak hazır sittirsin gitsin nereye gidiyorsa.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 24 yaşında şl'de 16 maça çıkmış, 9 gol atıp 1 asist yapmış kamerun milli takımı forveti kimsenin elinde patlamaz. elbet satılır, adama küfrederek ikinci devre yedek bırakırsak alınan fiyata gider verilen kira içeri girer. oynatılabilecek bir ortam yaratılırsa performansını verir kar ederek satılır. ha bjk zorunda mı ona bu ortamı sağlamaya, o alınmadan önce düşünülmesi gerekiyordu sdfdsf. alındıysa sağlanmalı bence. onu sağlamak için de ayağı düzgün bir forvet ile oynayacak başka çaresi yok yani. bakarsın öyle iyi performans verir, tutulur elde. millete kalsa adamın arkasına teneke bağlayıp yollayacaklar böyle bir dünya yok yani. zaten sözleşmesinin ne olduğu da belli değil ama benim anladığım porto'ya dönmek istemediği sürece bjk'nin 10m verip almak zorunda olduğu. gomez'in sözleşmesi gibi bir şey yapmışlar büyük ihtimalle, oyuncunun kararına göre satın alım opsiyonu.
dhoward Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Beşiktaşlılara fazla Abubakar şımarmışsınız yine. Allahtan bütün dünyadaki futbolseverler sizin gibi değil Anelka, Henry gibi adamlara "gol atamıyor bu" demediler de seyredebildik. Ayrıca bence Beşiktaşın en kaliteli oyuncusu Abubakar, tarafsız gözle izleyen birinin beşiktaş kadrosundan ilk isteyeceği adam odur
calimero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 üstteki 2 mesaja yav he. o kadar patates fenerbahçe'nin kaç puan üzerinde şimdi?
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Dort. O kadar kollanmaniza ragmen dort.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 yav he butonu olsa ya burada. her defasında yazmaktan harfler siliniyor klavyeden :)
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Hakkimiz yendi butonu bile koyarim siteye sen iste. Bastiginda otomatik olarak hak yenir.
khalad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Sosa gibi bir adam olması lazım ebubekiri oynatabilmek için başka türlü olmaz o iş. adam kaliteli mi evet bence sabredilmesi lazım sonuçta saçma sapan bir Almeida değil.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 o kadar kollanan takım halen en az faul yapan ama karşılığında en çok faul yapılan ve buna rağmen rakiplerine en az kart gösterilen kulüp ama neyse :( Sosa gibi bir adamdan ziyade Talisca'nın dönüşü ve çift forvet olarak ikisinin kullanılması da Aboubakar'ın katkısını arttırır. Ama orada sıkıntı kanatlardan biri Quaresma olursa yine + yazmaz haneye takım oyunu olarak. Şunu artık net gördük ki takımda aynı anda sadece bir tane savunmada tembel oyuncuya yer var. Sayı 2'ye çıktı mı bocalıyor, 3 falan oldu mu atak bile yapamıyoruz hatta baskı yiyoruz. Quaresma - Talisca - Cenk üçlüsünün oynadığı dönemlere ve bu sayının sadece Quaresma ile sınırlı olduğu dönemlere baktığımızda zaten farkı bayağı anlarız. Quaresma'nın bile verim deli artıyor. Aboubakar burada da önemli çünkü en uçtayken o baskı yememizi biraz engelliyor. Bugün Bolu maçında bile çıktıktan sonra golü bulduk ama golden başka 3 veya 4 kere BOLU KALESİNE anca gidebildik. Çoğunuz onla gidince de bir bok olmuyor diyor, haklı kısmen de işte onsuz hiç gidilmiyor asdfsda Satma olayları, 10 milyonluk teklif vs. doğrudur inş. Quaresma gidip de yerine ne kadarsa parası Visca falan alıp çift forvete dönsek harbi tek transferle bile yürür takım.
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Penaltısız lig tablosu. Şöyle baktınmı başakşehir şampiyon diyebilirsin. Ama Mhk ve hakemlerin gözbebeği bjk 6 penalti ile lige tutunmuş durumda.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 futbol zaten karşılıklı penaltı çekişme olduğu için haklısın, doğru.
Öne çıkan mesajlar