oldun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Hepsi dediginiz gibi olsun sikinti degil ligde takim yok zaten
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Dün ikinci yarı oyunuyla Başakşehir'i de çok rahat harcarız. Terslik olmaz umarım.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Başakşehir'in olayı oynatmamak zaten. Abdullah Avcı GS maçında Beşiktaş'ın halini gördüğü için buna özel bir çalışma yapar muhtemelen. Farklı bir şeyler denemesi lazım artık Beşiktaş'ın.
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 farklı birseyi dun ilk yarı denedik şg efendi bir daha da oyle birsey yapmaz umarım benfica ikinci yarı kadrosuyla baslarsa maca hatta cenki sol acik deil de bekirle cift forvet olarak oynatırsa daha etkili olacaktir
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Dün Benfica maçındaki savunmayı yaparsa Beşiktaş 4-3 falan bitebilir o zaman maç.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Yani aslında dün maçın iy'sinden sonra da demiştim, iy savunmamızda kötü değildi. Bence sezonun en iyi takım yerleşimlerinden birini yaptık iy ama hücum performansı o kadar kötüydü ki rakip bozamadık hiç. Adamlar her ataklarına çok net çıktı. İkinci yarı İnler'in girişiyle özellikle top çok hızlı yön değiştirip, kanatların efektifliği artmaya başlayınca Benfica da o rahat çıkışları bulamadı. Başakşehir de temelde aynı şeyi yapıyor. Zorlandığı takımların tamamı onların kendi sahasında oyun kurmasını engelleyen takımlar oluyor. 11 kişi Çanakkale geçilmez yapanları bir şekilde aşabiliyorlar ama üstlerine gelen takımlara karşı çok fazla pozisyon bulamıyorlar. Yani Benfica ilk yarı gibi oynarsak patlarız, fena hemde. Ama ikinci yarı gibi oynarsak şansımız gayet yüksek.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Bir de temelde Tosic'in de defosu dün ortaya çıktı. Yine yazdım dün gece Atınç gayet iyiydi, Tosic'in yapamadığı her şeyi yaptı. Tosic defalarca çok ileride yakalandı ve özellikle Guedes falan çok rahat ekarte edip pozisyon buldu. Atınç girdikten sonra karşı karşıya sadece bir kere yakaladılar o da ofsayt pozisyonuydu. Tosic gibi oyuncular bizim ligde ileride bastığında aşırı efektif oluyor ama ŞL standardı cidden aşırı farklı. Oraya Rhodolfo, Atınç gibi adamlar gerekiyor. Atınç değilde Rhodolfo diyelim, nitekim dün olsa yine ilk üç golün ikisini falan yemezdik tahminen.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 pascalnouman said: farklı birseyi dun ilk yarı denedik şg efendi bir daha da oyle birsey yapmaz umarım benfica ikinci yarı kadrosuyla baslarsa maca hatta cenki sol acik deil de bekirle cift forvet olarak oynatırsa daha etkili olacaktir Cenk zaten kanatta olunca kenar forvet olarak iş yapıyor genelde. ŞG bazen saf kanat oynatıyor o zaman saçma oluyor da dün işte kenar forvet görevini kusursuz yaptı. Ben sene başından beri Cenk için hep bunu istiyordum. Elemanın fiziği o kadar kötü ki birebir için böyle kanat forvette top taşıması, takımı oynatması ya da boş alan değerlendirmesi ceza alanında falan çok daha iyi oluyor. Sergen de mesela defosunu çözüp onu sol açık oynattırıyordu Antep'teyken, bazen de sağ açıkta oynatıyordu adam olmazsa. En uçta adamı heba edip, biz de kendimizi sikeceğimize sinirden böyle oynaması her şekilde 1000 kat daha iyi...
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 DarKRideR said: Dün ikinci yarı oyunuyla Başakşehir'i de çok rahat harcarız. Terslik olmaz umarım. gercekci olun..basaksehirde puan kaybedeceksiniz..
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Ben de öyle hissediyorum da işte :( Çünkü ne zaman şöyle oynarsak koyarız dediysek tam ters bi takımla sahaya çıkıp önce rezil etti ŞG bizi, sonra götü zar zor kurtardık ya da bir şekilde kazandık. Sanki berabere bitecek o maç. Kazanırsak zaten ilk devrenin psikolojik eşiği geçilir, FB maçındaki olası beraberlikle bile sezonu da yarı yarıya bitiririz.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Bu arada http://pbs.twimg.com/media/CyAlXt2WEAAsdmK.jpg fötömöç bööt ötmöz
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 dünkü benfica takımı bizim kadromuza çok tersti. normalde böyle oynadıklarını sanmıyorum adamlar bizim dizilişe özel çıktılar gibi. zaten inanılmaz hızlı hepsi, orta sahayı tamamen kitlediler atiba resmen kalp krizi geçirecekti. tolgay ve oğuzhan ile çok yumuşak kaldık. topu aldığımızda da set oyunu oynatmadılar. yapmamız gereken adamlar takım olarak 40 metrede oynarken aboubakar'u kaçırmak ya da kanatlara uzun top atmaktı. bunu da ikinci devre yaptık zaten değişikliklerle ama ilk yarı 3 gol yemek şanssızlık oldu biraz. başakşehir maçı böyle olmaz zira benfiaca'nın en önemli özelliği çok hızlı oyun oynamaları ki türkiye'de bunu yapabilen bir takım yok zaten. en hızlı yapan biziz o bile benfica / napoli'ye göre slow motion kalıyor.
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 aboubakar kesinlikle porto'ya dönmeyeceğim demiş. sanırım gomez gibi futbolcu isteğiyle uzatılacak bir sözleşme yapıldı. bizde kalır, bu yılki kiralama ücretiyle birlikte 12,5m bonservis iyidir.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 10 milyon euro satın alma opsiyonu var Porto'dan, fiko geleceğe dönük bi anlaşmamız var aboubakar bizim oyuncumuz gomez gibi değil demişti zamanında. tahminen kesin almak üzerine anlaştık ya da benzer bir şey
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 ffp nedeniyle öyle yapılmış bir anlaşma da olabilir. 12,5m bonservise anlaşılmış sanıyorum 2,5 kiralama diye verdik 10m verip alacağız sezon sonu. son vuruşlarını biraz geliştirebilirse world class bir forvetimiz olacak güveniyorum ben bu adama.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Bu haliyle bile zaten 15 falan rahat eder. İyi bir menejer fiziği sayesinde her şekilde o paraya EPL kulüplerinden birine kitleyebilir. Tabii İspanya'ya İtalya'ya Almanya'ya falan zor, yine 10+ eder ucu ucuna belki de eh işte. Tam İngiliz fetişi topçusu bu, daha boktan adamlara ne kadar para bayılıyorlar. İyi pazarlayabilirsek bu yaz bile götürürüz parayı.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 ebubekire gunde 8 saat falan kaleciyle karsikarsiya calistirmak lazim ya
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Esh said: ebubekire gunde 8 saat falan kaleciyle karsikarsiya calistirmak lazim ya günde 8 saatten fazlaya ihtiyacı var sdfsda hiçbir zaman karşı karşıya da iyi olamayacak gibi gözüküyor allahın aslanı :(
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 abi bu adamın gomez positioning / finishing'lisini alamayız zaten hayal görmeyin sdfs o özellikte adamlar direk 40-50m. gomez bu iki noktada çok iyiydi evet ama aboubakar modern forvet özellikleri daha iyi. 15 şl maçında penaltı kullanmadan 9 gol 1 asist yapmış 24 yaşında bir adam bu, twitter'da felan saçma sapan eleştiriliyor. top kontrolü on numara. kaleciden ya da stoper / beklerden gelen uzun topları çok iyi yumuşatıp kenarlara ya da orta sahadan gelenlere aktarabiliyor. stoperler hep sırtında kalıyor ve geçit vermiyor onlara. gomez bu konuda eh işteydi. fiziği ve dribling zaten efsane. topla rakibin üzerine üzerine giden siyahi forvet özlemimiz dindi. bu adam topla benim üzerine gelse korkup kaçarım yeminle. preslerde de bu özelliğini çok iyi kullanıyor karşı defans direk vuruyor topa korkup. gomez bu konuda vasattı. çalımları o cüsseye göre ilginç şekilde çok iyi. çok rahat çalım atıp hızlanabiliyor. gomez de bu hiç yoktu. pes etme gibi bir olayı yok. son golü izleyin mesela 10 saniye önce aboubakar sağ taraftan orta açan adam. top oğuzhan'a dönünce direk ortaya koşmaya başlıyor ve quaresma ortasında golü atıyor. küsme vs yok maç içinde hep yüksek morali. gomez kaddar winner değil henüz bu yaşta olması da imkansız. son olarak karakteri atiba gibi kusursuz. kaç maç oynadı bir kere arkadaşlarına el hareketi yaptığını görmedim. mesela benfica maçı sonrasında soyunma odasında ne konuştunuz dendi, söyleyemem orada kalır dedi. sürekli performansı soruluyor adamın röportajda orası sizin bileceğiniz iş diyor. daha liglerin 3'te biri oynanmadı porto'ya asla dönmeyeceğim diye köprüyü yakıyor. bu karakter olayı cidden çok önemli ki adriano da böyle kaliteli bir adam çıktı. ha ben yine 433'te sol uçta oynamasını isterim ama şg kolay vazgeçmiyor geçen seneki formasyondan. son vuruşları biraz yukarı çekerse world class bir forvet kazanmış oluruz bana kalırsa uygun bir bonservisle.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Sen baska bi ebubekiri izliyosun sanirim
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Eldeki mal bu sevmeyip kostek olacagimiza destek olmaya calisiyoruz. Ama gomezle falan karsilastirmak amanin..
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 sosayla gomez alinacak tamtamlari calmaya baslamis gazetelerde ama ??
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 yok öyle bir şey. gomez hadi bir ihtimal gelmek isterse de sosa çok kötü bıraktı, fiko almaz geri. zaten kendisi birkaç yıldır arjantin'e gitmek istiyor, oraya döner. esh üstte gomez ile karşılaştırdığım noktalardan hangisi hatalı? dediğim gibi onları yapıp gomez finishing'li adam istiyorsanız olay mandzukic, bony, falcao, rooney, diego costa'ya felan dönüyor. ki en vasatları bunlar, ibra'ya kadar yolu var. bunlar da ancak gelecekse 30+ yaşında dünya paraya geliyor ve ne performans vereceklerini bilemiyorsun. onları alamıyorsan genç ve bu seviyeye çıkabilecek potansiyelli bir adam alıp bekleyeceksin başka çare yok.
Öne çıkan mesajlar