Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burak bizde oynarken hırsız değildi böyle, zaten çok da oynamadı bi halt olmaz diyerek gönderdiler,
burakı görmektense küme düşmeyi tercih eden taraftar çok, alsalar bile arenada sahaya çıkamaz protestodan, ki biraz aklı varsa fikonun almazlar yani

bu arada,
https://teyit.org/fotomactan-macta-yaralanan-yusuf-erdoganin-bacagina-montaj/
Mesaj tarihi:
Cenk, Burak gibi değil ya. Cenk tam bir MAL

çok şey yazılır aslında oyun tipiyle ilgili ama benim son zamanlarda gördüğüm en fizik fakiri forvet olabilir. ayakta duramadığı için çoğu pozisyon uçuyor ve saldırmaya hazır rakip takım taraftarları hemen ağlamaya başlıyor emek hırsızı diye.

sıkıntı, Cenk'in bilinçli kendi atmaları; ikili mücadelelerde embesilce yer kalmasının yanında o kadar az ki keşke burak gibi olsa derim ben. en azından suçlamaları da haklı yer.

daha ben onun bir stoperi sırtına alıp gittiğini görmedim. ikili mücadelelerde bu kadar başarısız, top tutamıyor. omuz koymayı bırak, dokunsa hemen yerde kalıyor.

yere sağlam basamıyor. geçen maç mesela kısa alanda çok kral hızlandı ama yere basacak kadar fizik kuvveti bile olmadığından kaydı mal gibi pozisyonu yedi. millet onu da gerçi yere attı kendini penaltı bekledi diye hayalledi ama pozisyondan sonra hakem bile gidip iyi misin diye sormuştu görüp olayı asdfsda

aşırı güçsüz. ampute pektemek bile 2 kat daha fazla ikili mücadele alıp, 3.5 kat daha fazla hava topu mu ne almış birlikte takımda bulundukları sürede ki yarısı kadar oynamadı sanırım cenk'in.

cenk fizik yapmadığı sürecede ondan bir bok olmaz.

yetenek olarak bence türkiye oyuncu havuzundaki en iyi forvet bu arada, bu konu tartışmaya kapalı ama fizik ciddi anlamda genetik israfı...
Mesaj tarihi:
ŞG de diyodu zaten yetenek olarka eksiği yok ama rakip stoperlerle boşuşamıyo diye, Pektemek Carvalhal zamanında ciddi çok daha iyiydi Cenk'ten, ama tekrar sakatlanması falan bitirdi.

kör ölür badem gözlü olur hesabı pektemeki mi arıyoruz şimdi
Mesaj tarihi:
Pektemek iyi adamdı ya, ilk sezonunda 30 maçta 9 gol 3 asist mi ne yapmıştı ki 1500 dakikada mı neydi. Maç başına 45 dakika oyun süresi mi ne ediyordu.

Sonra tekrar çapraz bağlardan gitti. daha da toparlanamadı seri başladı.

biz aldığımızda da gençlerden zaten injury prone riski çok yüksekti. gençlerde de çünkü zaten bir önceki sezonun yarısını kaçırmıştı ama devre arasından sonra gelip 10 maçta 5 gol 3 asist katkı verip direkt gençler'i kümede tutan adam olmuştu.

zaten fener'in elinden almıştık biz de. aziz orhan şam + pektemek paketiyle alacaktı da demirören araya girip 4 tek pektemek'e verip almıştı :D

iyi adamdı ya ama işte talihsizlik onun ki direkt. çok daha farklı yerlerde olabilir kariyeri.

herif kendi düğününde bile sakattı :(
Mesaj tarihi:
başarılı hamle hem yurt dışından salça oluyorlar şimdi de başakşehir istiyormuş. bu yıl atiba - oğuzhan - tolgay yardırır, önümüzdeki sene atiba'nın yerine gelen eleman monte olur, oğuzhan giderse bile tolgay oraya çekilir 30- kaliteli bir 10 numara alınır. sağlam bir orta saha kursak şöyle 4-5 yıl hiç transfer gerektirmeyecek süpürürüz ligi, türkiye'de en önemli yer net şekilde orta saha.
Mesaj tarihi:
kerim başakşehir'e veya herhangi bir yere satılabiliyor, kiralanabiliyorsa gitsin, itirazım yok ama kalacaksa hocanın ondan verim almaya başlaması lazım. geçen sezon efektif bir hamle oyuncusuydu. bu sezon ne fark var anlamıyorum. 10 maçın 7'sinde klübede ama iki maç sokmuş. kenarda formsuz olcay, random santrafor vesaire görmekten sıkıldım. caner sakatlanmışken daha da çekilmez oldu. çıkıp söylesin bu oyuncuya şu sebepten dolayı şans vermiyorum diye. lazımken sokmadığını görmekten sıkıntı bastı.
Mesaj tarihi:
Goldemek hakkaten iyiydi ama cok futbolcu var daha 18 yasinda sakatliklardan dolayi kariyerine devam edemeyen.

Futbolculugun onemli bir kismi da sakatliga dayaniklilik gibi geliyor bana
Mesaj tarihi:
Visca yazılıyor umarım olur, sezon öncesinden beri en istediğim adamlardan biri, ve aslında pozisyon. 5 m + pektemek deniyor. İyi transfer olur her türlü. 4 civarına kapatılabileceğini düşünüyorum.

Badstuber yazılıyor, ücretine bakar ama sürekli ısıtılıp sunuluyor medyada, menajer işi olsa gerek.

Bu arada konuşulmayan bir şey Rodallega'nın sözleşmesi Mayıs 2017'de bitiyor. Hani düşme potasında çok geride kalırsa amaan yemişim tsl'yi derlerse (ki sanmıyorum) 2. devre getirilebilir 1-1.5 milyon euro gibi paraya. Sözleşmede 6 ay kalınca görüşme yapma hakkı oluyordu değil mi? en kötü eğer kurallar dahilindeyse anlaşmak lazım kontratı bitmeden.

edit: mustafa + kerim + 2m avro deniyor visca için bir de. öyle olursa çok daha tatlı olur.
Mesaj tarihi:
Yani Kerim'e karşı çok büyük beklentisi varsa Avcı'nın o iş olabilir. Pektemek zaten Başakşehir de çok iyi işler yapıyor, tam tamına Avcı'nın istediği oyunu ortaya koyuyor. Onu ister, bonus olarak Visca'ya dönüştürebileceği bir potansiyele karşılık 2 milyon euro, Başakşehir için ciddi anlamda iyi para.

Yazın Sevilla'ya transferi konuşulurken 4 milyon euro bonservis alacakları söyleniyordu ama transfer olmamıştı. Şu paketin değeri zaten para ile birlikte min 5 milyon euro ediyor.

Kötü teklif değil ama şu durumda devre arası Visca vermek bayağı saçma olur.
Mesaj tarihi:
Gerçi ben her şeye rağmen Avcı'nın şampiyonluk hayallerine kapılmadığını düşünüyorum. Ligin ikinci yarısı bu kadar domine edici olamazlar. O da onun farkındadır.

Diğer yandan Visca'yı verip, Pektemek - Kerim ile kadroya +1 yapıp gelecek para ile de transfer yolunu açabilir.

Yazın Cengiz ve Dieng'e 1.2 milyon euro verdiler; Attamah, Eren ve Holmen'i beleşe toplayıp bir nevi o paraya 5 adaml ekleyip şampiyonluk yarışına girdiler.

Devre arası 2 trink gelecekse mesela o paraya yine yarışta kalmak adına belki bi planlar yapıp, Visca yerini doldurabilecek bi adam da alabilirler. Nitekim Visca'yı da yıllar önce 350k euroya mı almışlardı. Avcı'nın defterinde yine Orta Avrupa'dan bayağı adam vardır toplayabilir.

Yani düşününce kötü teklif değil kesinlikle ama işte Visca normal şartlarda Başakşehir için takımın %50'si gibi bir şey.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...