Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Caguar said:

Ona güveniyorsunda ne? Yahu Dark, Şenol hoca ağzıyla kuş tutsa yine senin gözüne giremez. Her mesajında tekrar tekrar adamı eleştirmekten vazgeç artık.

Yoo, geçen sene kuşu değil ejderhayı tuttu eleştiren mi vardı? Gayet güzel, pas odaklı modern futbol oynuyorduk. AL'de köy takımına karşı galibiyet hariç bir şey yoktu adama laf eden oldu mu?

Yenilsek de canı sağolsun diyorduk. Hata yapsa da olur diyorduk. Ha hata yaptı mı arkasını toplayan Gomez gibi adam vardı, özellikle şampiyonluk yarışında 2-3 maçı tek başına almıştı reis de neyse konu o değil.

Hata yapıyorsa adam eleştireceksin, bunu üst üste herkesin gözü önünde yapıyorsa yükleneceksin bu kadar basit.

Cenk ile uc forvet, son adam olmadığını herkes görüyor. Hoca görmek istemiyor. Aboubakar oyuna girince rakip takımlar her şeyden önce atağa çıkamıyor, ileride full oynadığı maçların hepsinde rakibe oyun bile kurdurmamışız ama yok. ŞG'yi eleştirmeyin o bir tane.

Talisca-Quaresma ikilisi bir arada olmaz, görüyoruz. Niye olmaz? ikisi de savunmada tembel oyuncu, birlikte oynadın mı oyun alanı uzuyor. uzadıkça özellikle talisca'nın verimi düşüyor. Quaresma çingenesi her şekilde kendi oynunu oynuyor ama talisca akan oyunda çöpe dönüşüyor. 2 maçtır tabela dışında oyunda pozitif hamlesini sayabilecek var mı? Yok. Eee? Göz göre göre aynı hatayı yapmanın ne faydası var?

Daha sayarsın da sayarsın. Bu sene ŞG'nin saçma hatalarını savunmak kusura bakmayın ama adamcılıktır, iş bilmezliktir.

İyiye iyi, kötüye kötü diyeceksin. İyi bir şey yaptı mı hakkını da vereceksin ki veriyoruz bu sene ŞG'nin de yaptığı iyi şeyleri ama olumsuzlar, olumlulara o kadar baskı kuruyor ki bu sene eleştirmekten doğal hakkımız yok.

Maç kazanıyoruz diye her şey güllük gülistanlık takılırsanız sene sonu şampiyonluk kaçtığında yine üstüne suç yıkacak futbolcular aramaya başlar, çıldırırsınız. Yaşadık aynısını, çok eski tarihte de değil...
Mesaj tarihi:
Caguar said:

Ona güveniyorsunda ne? Yahu Dark, Şenol hoca ağzıyla kuş tutsa yine senin gözüne giremez. Her mesajında tekrar tekrar adamı eleştirmekten vazgeç artık.
(tu)
Mesaj tarihi:
Alex-vari dedim, Alex de en leş dönemlerinde bile çıkar atardı ya da en kötü asist yapardı. Hep kötüydü ama tabela yapardı demedik zaten.

Gerçi siz de anladınız da sırf laf olsun torba dolsun...
Mesaj tarihi:
Bizim forumda insanlar kendi takımına karşı negatif olduğunu düşündüğü bişey okuyunca türkçe anlama skillerine debuff geliyor.

"Alex gibi kötü oynarken bile skora katkı yapıyor" demiş adam "alex kötüydü ama skora katkı yapıyordu" dememiş.
Mesaj tarihi:
gene revire döndük geçen sene çok sakatlık olmadı onda da şampiyon oldu takım zaten. adriano da iğneyle oynuyormuş zaten kaç maçtır o da yakında gidici.

alex goygoyu yapanları da sallayın, daha önceki sayfalarda ben de alex tipinde bir oyuncu olduğunu söylemiştim. sub-standart zekada bir insan bunun 'alex kadar iyi' demek olmadığını anlar zaten. fb'de 4-4-alex-1 ya da false 9 oynuyordu, talisca'nın da yeri orası. bu herifi 10 numara ya da sol açıkta oynatmak saçmalık.

benim ikinci devre için kadrom şuydu zaten, talisca olayı çok bozdu işi yeni ısınmaya başlamıştı takıma. en azından şu orta saha artık sakat vermemeli. aboubakar da sol kanat forvete geçsin artık ileride ömer oynasın, cenk biraz türkiye kupası maçlarına çıksın.

fabri (utku)
gg - marcelo - tosic - adriano (beck, necip, rhodolfo, atınç, caner)
atiba - oğuzhan - tolgay (inler, yeni cm)
töre - talisca - aboubakar (olcay, q7, ömer, cenk)
Mesaj tarihi:
tunch said:

Bizim forumda insanlar kendi takımına karşı negatif olduğunu düşündüğü bişey okuyunca türkçe anlama skillerine debuff geliyor.

"Alex gibi kötü oynarken bile skora katkı yapıyor" demiş adam "alex kötüydü ama skora katkı yapıyordu" dememiş.

aynı tipler geçen sen başında ben gomez ile rvp'nin gol sayılarını kıyasladığımda da benzer durumdaydı.

rakamlar gomez gol sayısı olarak > rvp diyor
bunlar kariyer olarak rvp > gomez nasıl olur da gomez > rvp olur diyorlardı. kariyerden bahseden yokken ordan tutunup savunmaya çalıştılar falan sdsfa sonrası malum tabi

bazı insanlara rakamlarla bile laf anlatamazsın, he diyip geçeceksin
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Hata yapıyorsa adam eleştireceksin, bunu üst üste herkesin gözü önünde yapıyorsa yükleneceksin bu kadar basit.

Sen herkesin gördüğünü Şenol Güneş in görmediğini iddia ediyorsan bundan sonra senin postlarını okumadan direk geçeyim. Çok komiksin gerçekten bu kadar puanları şans eseri aldığımızı felan düşünüyorsun. Bir de uzun uzun yazıyor..

Sanki ben sana eleştirme dedim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...