Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eyv. 401 ve civarı. perşembe cuma satış. peki stadla ilgili bir öneriniz var mı, en son maça gittiğimde köfte satıyorlardı. 90lardı galiba. o derece uzağım.
Mesaj tarihi:
Ahmet bulut efendi takıma Aytaç Sulu'yu uygun görmüş, bonservis verip alacakmışız...

İyi adam olması bir yana derde derman mı? Değil.

Rhodolfo varken ve ona yer açmaya çalışmak gerekirken yapılan hamle mantıklı mı? Değil.

Atınç'ın kariyer dönümünde Leipzig'den koparmışken kenarda tutup öldürmek mantıklı mı? Değil.

Daha iyisini söyleyeyim.

Aytaç bu sene yedeğe düştü. Yedeğe düşmesinin sebebi kiralanan genç bir İsveçli stoper. Kim o? Takımının Beşiktaş'tan kiraladığı Milosevic adındaki bir stoper...

Bizim burada kuyruğuna teneke bağlayıp gönderdiğimiz, adam değil dediğimiz çocuk orada bizim takıma layık görülen adamı kesip önünde düzenli olarak forma giyiyor. Biz ise onun yedek yaptığı adamı alıyoruz.

Teşekkürler futbol aklı.
Mesaj tarihi:
stoper eksiğimiz değil fazlamız var abi zaten. marcelo bizde, tosiç böyle giderse sözleşme yenileyecek kesin. rhodolfo da kenarda. ha alınacaksa top class alınır belki aytaç sulu nedir. atınç da en azından türkiye kupası'nda full oynamalı rhodolfo ile bence. hatta kupa maçlarına tamamen ikinci takımla çıkabiliriz net şekilde. utku, rhodolfo, atınç, inler, necip, tolgay, kerim, aras ve ömer full oynamalı. alırsa bunlar alsın kupayı da, elenirse de bunlar elensin.

devre arasında sol bek adriano'nun durumuna bakar bence, sakatlık yaşamazsa alınmasına gerek yok. beck adriano'yu yedekler gerektiğinde, sağa da muhteşem necip geçer. devre arasında töre zaten dönüyor sanırım. atiba / gökhan emekli olunca oynatabileceğimiz necip'in yeteneklisi genç bir topçu mutlaka alınmalı bence artık. bu yıl ne kadar bonservis fazlamız varsa gömelim buraya bence.

benim gönlümden geçen diziliş şu aslında. talisca'nın en iyi oynayabileceği yer burası bence adam zaten topsuz oyun içinde kaybolmalarıyla doğal bir false nine. ayağı da şu anki tüm forvetlerimizden daha iyi. alex bir ara böyle oynuyordu sanıyorum türk takımlarına karşı iş yaptı mı bu taktik bilmiyorum gerçi. orta üçlümüz sağlam olduğu sürece iyi iş yaparız bence.

fabri (utku)
gg - marcelo - tosic - adriano (necip, rhodolfo, atınç, beck)
atiba - oğuzhan - tolgay (inler, yeni cm)
töre - talisca - aboubakar (olcay, q7, ömer, cenk)
Mesaj tarihi:
ŞLde falan şu talişkayı oynatmak intihar olur. Hamle oyuncusu olarak kenarda durur, gol atmamız gerektiğinde girebilir. Ama adam takım savunmasına dinamit koyuyo resmen, hayalet gbi.

Bu arada kupada ayrı bi kadro çıkması bence de olması gerekn. Ama Tolgay falan gibi gerekli adamlar oynamasın. Eslem falan gibi gençleri koy. Alırlarsa onlar alsın, elenirlerse onlar elendisn. Rakip kim olursa olsun, kupada onlar devam etsinler.
Mesaj tarihi:
Oradan ağrıları varmış zaten. Milli takım kadrosunda olmadığından dinlendirilmesi gereken bir tedavi yapılmış.
Ama imparator fatih son anda kadroya aldığı için planlanan dinlenmeyi yapmamış oluyor.

Bundan bağımsız olarak milli takıma hiç oyuncu göndermeme, ve stadımızda milli maçların yapılamamsını ben de istiyorumi tiksindim artık milli takımdan
Mesaj tarihi:
Kadroda 2 sol bek var doğal olarak biri 1. Biri 2. Alternatif

Caner ise 3. Olarak cagirilmazken Hasan Ali sakatlaninca caner cagiliriyor ve birden 3. Olan adam 2. Yi gecerek 11de oynuyor.

Ben daha ilk 11 açıklandığında da yazmistim bu nasil bir mantık hatası diye.

Futboldaki plansizlik adamin 6 ayina mal oldu. Ha bu tedavi olmuşken yollayan yönetimde de hata var. Ama sanırım caner gitmek istemis simdi çağırıyor gitmezsem tekrar cagirmaz diye dusunup
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Ama sanırım caner gitmek istemis simdi çağırıyor gitmezsem tekrar cagirmaz diye dusunup

caner gitmek zorunda çağırdılar mı
gitmeme durumu yok raporları klüp gönderir milli takım sağlık heyeti değerlendirir
bizde o yüzden ne yaptınız bu adama tedavi mi uyguladınız da oynattınız dinlenmesi gerekiyordu diyoruz. bakalım milli takım sağlık heyeti ne açıklıcak. oradan oynar raporu çıktı ise oynatmışlardır
Mesaj tarihi:
E madem böyle belirsizlik durumu vardı hadi Napoli maçtını geçtik, 2-0 önde olduğun ve kaybetme ihtimalinin kalmadığı bir maçta durumu belirli değilken adamı niye oyuna aldınız?

Sakatlık için tedaviye başlandıysa bu adam niye milli takıma gönderildi?

Kulübün sakatlık durumunda oyuncuyu milli takıma göndermeme hakkı var, hatta normalde de var. Oyuncuyu bağlamaz bu durumda muhattap kulüp olur.

Kusura bakmayın da şu açıklama ile kulüp kendini ateşe atmış. Her türlü mallığı yaptığını itiraf etmiş bu konuda...

Hangi kafa ile ne düşünülüp bu yapıldı anlam veremiyorum. Acaba ortaya çıkmadan bizim mallığımız, topu hazır ağzına edilirken federasyona atalım da ortayı onlar mı yumuşatsın diye düşündüler...
Mesaj tarihi:
Grego said:

babamı napoli maçına götüreyim diyorum. sakin adamdır, oturarak izlerse daha az yorulur, dizleri rahatsız biraz. ilk defa inönüye gidecek ömründe. şu konularda bi fikir versenize;

- pasolig şart mı avrupa maçında ( ikimizin de var ama olmayan bir arkadaşımız daha var onu da alabilir miyiz ki )
- nereden izlemek lazım sakin sakin. adamı yormayayım diyorum.
- nasıl satın alıyoruz, passo da çift maç satıyorlar, satışa çıkmadı heralde?

teşekkürler.

avrupa maçlarında da passolig uyguluyormuş yönetim
biletler de 27 Ekim Perşembe günü saat 11.00 satılta çıkıcakmış
Mesaj tarihi:
benim kombine numaralı tribunde. blok 430 mu ne. tüm stad ayakta yıkılırken burada arka sıralar "beyler oturun göremiyoruz" diyor. o kadar sakin. bulabilirsen oradan al. dh de forza da devreden satan oluyor
Mesaj tarihi:
anladım, saolasın. sanırım soruyu, oturarak izlemek için nereden almamalı diye sormak lazım. ilk kez götürüyorum, bir daha gitme şansı olmayabilir. vip bile basarım yani. mutlu seyretsin adam maçını.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...