Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Evet Adriano yine sakatlandı asdfasdas
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Ooo iki hafta sonra golü vr o zaman .d Bu arada talisca nerden atmis ya oha
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Şu Avcı iyi TD. Herhangi bir klasik anadolu takımı teknik direktörü gelse Başakşehir kümeye oynar bu kadro ile.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Utku da tolgadan iyi kaleci bu arada.
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 utku gayet iyi ziraat kupası'nda 11 oynar. zaten kupa kadrosu çıkarmış şg.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Kerim'i bir daha BJK forması ile göreceğime 40 yaşına kadar Quaresma'ya garanti sözleşme verelim, sözleşmesinde de her sene en az 10 maç 90 dakika oynayacak maddesi koyalım, bana uyar... Hamza bayağı iyi çocuk, konumlanması ve topla buluşması vs. mental kalite akıyor. Üstüne durulursa iş çıkar o çocuktan. Sedat'ı da beğendim ama eksiği çok özellikle pas şiddeti konusunda inanılmaz zayıf.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 http://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/785132757148176384
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 utku 18 yaşında tolga'dan daha yüksek özgüvene sahip. yan toplarda da şimdiden daha iyi sdfs atınç ilk golde çok ağır kaldı, rhodolfo bu kadar uzun top meraklısı mıydı hep? bugün de organize gol atamadık bu arada. ceza alanı dışından iki gol attık yine. uzun top ağırlıklı oynayacaksak dönen toplar için orta saha ve kanatlar ceza alanına yakın oynasa bari. bu şekilde bayağı gol atarız.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Verin Kerim'i Başakşehir'e . 1 sene kiralık oynasın kendine gelir.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 DarKRideR said: Kerim'i bir daha BJK forması ile göreceğime 40 yaşına kadar Quaresma'ya garanti sözleşme verelim, sözleşmesinde de her sene en az 10 maç 90 dakika oynayacak maddesi koyalım, bana uyar... B)-
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Aras ne olacak ? Onun da farkı yok Kerim'den.
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 aras'ın neyini izlediniz de kerim'den farkı olmadığını gördünüz? yarım hazırlık maçı oynadı altı üstü.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Kerim'e verilen şans Aras'a verilmedi, ŞG'nin en bunak hamlelerinden biri şu Kerim resmen. Yazın yine 2 milyon euroluk teklifi ŞG istedi diye reddetti yönetim, Championship'ten sürekli teklif geliyor Kerim'e ki başka yerden zaten alan çıkmaz. Kulüp verse kasasına para girecek ama vazgeçmiyor. Bu sene kavga da ettiler ilk maçlarda hatta bi ara ŞG, Kerim'i kadroya bile almadı ama hemen affedip tekrar sahaya sürmeye başladı. Atınç gibi kariyerinin en önemli dönemecinde olan adama şans verme, Aras'a verme gidip şu çöpe ver... Onu geçtim bugün mesela ben Hamza'yı aşırı beğendim ona ver. Bu vasıfsızı görmekten gına geldi artık, yok yani olmuyor. Gençlere önem veriyor denen ŞG'nin bir tane çöp için diğerlerinin geleceğini yok etmesi bana koymaya başladı.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 kerim tam bi beyinsiz ya, yani ondaki yetenek sabri de olsa o bile uçar.
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Efendi Beşiktaşin futbolcuları birbirine girmiş fsfsff Yiyin birbirinizi yakışır
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Ne yapmış, takım arkadaşının ağzını burnunu mu dağıtmış Melo gibi? Beşiktaş taraftarı Caner'e ne yapıyorsun ulan ayı der. Galatasaray taraftarı "Melo'yu yedirmeyiz o takımın kilit adamı :(" der
oldun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Futbolcular sabah 8de kalkarlar calisma masalarina oturup fyi'li maillerini atip saat 5 dediginde de salak kelime sakalarini yapip isten ayrilirlar. Ama bizimkiler boyle terbiyesiz iste.Bagiriyorlar faln itisip kakisiyorlar.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 10 kere yazdım caner gibi çirkefler alınmasın diye ama oldu artık, başka vukuat olmaz umarım. Wispy said: Ne yapmış, takım arkadaşının ağzını burnunu mu dağıtmış Melo gibi? Beşiktaş taraftarı Caner'e ne yapıyorsun ulan ayı der. Galatasaray taraftarı "Melo'yu yedirmeyiz o takımın kilit adamı :(" der kapak olmuş.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Caner açıklama yapmış "Büyütülcek birşey yok cenk benim kardeşimdir, antrenmanda böyle şeyler olur." demiş, bitanesi de ağzından salyalar akıtarak foruma koşmuş.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Fanatik yine az kaldı, Tolgay TR milli takımında oynayabilecek diye haber yapmış da o iş onların anlattığı kadar basit değil, medyada döndüğü kadar da safsdfsda Alman alt yaş takımlarında oynadıktan sonra TR'yi seçiyor, ama çağrılmadığından ve o ara Almanya çağırdığından tekrar Almanya'yı seçtiğini belirten bir evrağı FIFA'ya yolluyor. Almanya'da da resmen forma giymemesine rağmen son tercih hakkını Almanya'dan yana kullandığı için ve bunu da resmen FIFA'ya bildirdiği için başka ülkede oynama hakkı kalmıyor. Yani şuan FIFA evrağı geçersiz saymadığı sürece Tolgay'ın TR için oynama şansı yok. Daha önce benzer bir şekilde evrak iptali olmadığı ve Tolgay da ilk olmayacağı için öyle bir beklentiye gerek yok. Yani hayaller güzel, tam milli takıma nokta atışı olacak hamle vs. ama :(
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Kusura bakmayın da Tolgay çok overrated ya.
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 kime göre, neye göre? en büyük rakiplerinde orta sahalar selçuk / tolga / bitik sneijder / josue, topal / ozan / josef / salih. atiba, inler, oğuzhan, tolgay, talisca bunların karmasından bile iyi.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=T0tyPwlX7aE?feature=oembed" width="459">
Öne çıkan mesajlar