Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kerim'i bir daha BJK forması ile göreceğime 40 yaşına kadar Quaresma'ya garanti sözleşme verelim, sözleşmesinde de her sene en az 10 maç 90 dakika oynayacak maddesi koyalım, bana uyar...

Hamza bayağı iyi çocuk, konumlanması ve topla buluşması vs. mental kalite akıyor. Üstüne durulursa iş çıkar o çocuktan. Sedat'ı da beğendim ama eksiği çok özellikle pas şiddeti konusunda inanılmaz zayıf.
Mesaj tarihi:
utku 18 yaşında tolga'dan daha yüksek özgüvene sahip. yan toplarda da şimdiden daha iyi sdfs

atınç ilk golde çok ağır kaldı, rhodolfo bu kadar uzun top meraklısı mıydı hep?

bugün de organize gol atamadık bu arada. ceza alanı dışından iki gol attık yine. uzun top ağırlıklı oynayacaksak dönen toplar için orta saha ve kanatlar ceza alanına yakın oynasa bari. bu şekilde bayağı gol atarız.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Kerim'i bir daha BJK forması ile göreceğime 40 yaşına kadar Quaresma'ya garanti sözleşme verelim, sözleşmesinde de her sene en az 10 maç 90 dakika oynayacak maddesi koyalım, bana uyar...

B)-
Mesaj tarihi:
Kerim'e verilen şans Aras'a verilmedi, ŞG'nin en bunak hamlelerinden biri şu Kerim resmen.

Yazın yine 2 milyon euroluk teklifi ŞG istedi diye reddetti yönetim, Championship'ten sürekli teklif geliyor Kerim'e ki başka yerden zaten alan çıkmaz. Kulüp verse kasasına para girecek ama vazgeçmiyor.

Bu sene kavga da ettiler ilk maçlarda hatta bi ara ŞG, Kerim'i kadroya bile almadı ama hemen affedip tekrar sahaya sürmeye başladı.

Atınç gibi kariyerinin en önemli dönemecinde olan adama şans verme, Aras'a verme gidip şu çöpe ver... Onu geçtim bugün mesela ben Hamza'yı aşırı beğendim ona ver.

Bu vasıfsızı görmekten gına geldi artık, yok yani olmuyor. Gençlere önem veriyor denen ŞG'nin bir tane çöp için diğerlerinin geleceğini yok etmesi bana koymaya başladı.
Mesaj tarihi:
Ne yapmış, takım arkadaşının ağzını burnunu mu dağıtmış Melo gibi?

Beşiktaş taraftarı Caner'e ne yapıyorsun ulan ayı der.
Galatasaray taraftarı "Melo'yu yedirmeyiz o takımın kilit adamı :(" der
Mesaj tarihi:
Futbolcular sabah 8de kalkarlar calisma masalarina oturup fyi'li maillerini atip saat 5 dediginde de salak kelime sakalarini yapip isten ayrilirlar. Ama bizimkiler boyle terbiyesiz iste.Bagiriyorlar faln itisip kakisiyorlar.
Mesaj tarihi:
10 kere yazdım caner gibi çirkefler alınmasın diye ama oldu artık, başka vukuat olmaz umarım.

Wispy said:

Ne yapmış, takım arkadaşının ağzını burnunu mu dağıtmış Melo gibi?

Beşiktaş taraftarı Caner'e ne yapıyorsun ulan ayı der.
Galatasaray taraftarı "Melo'yu yedirmeyiz o takımın kilit adamı :(" der

kapak olmuş.
Mesaj tarihi:
Fanatik yine az kaldı, Tolgay TR milli takımında oynayabilecek diye haber yapmış da o iş onların anlattığı kadar basit değil, medyada döndüğü kadar da safsdfsda

Alman alt yaş takımlarında oynadıktan sonra TR'yi seçiyor, ama çağrılmadığından ve o ara Almanya çağırdığından tekrar Almanya'yı seçtiğini belirten bir evrağı FIFA'ya yolluyor. Almanya'da da resmen forma giymemesine rağmen son tercih hakkını Almanya'dan yana kullandığı için ve bunu da resmen FIFA'ya bildirdiği için başka ülkede oynama hakkı kalmıyor.

Yani şuan FIFA evrağı geçersiz saymadığı sürece Tolgay'ın TR için oynama şansı yok. Daha önce benzer bir şekilde evrak iptali olmadığı ve Tolgay da ilk olmayacağı için öyle bir beklentiye gerek yok.

Yani hayaller güzel, tam milli takıma nokta atışı olacak hamle vs. ama :(
Mesaj tarihi:
kime göre, neye göre? en büyük rakiplerinde orta sahalar selçuk / tolga / bitik sneijder / josue, topal / ozan / josef / salih. atiba, inler, oğuzhan, tolgay, talisca bunların karmasından bile iyi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...