senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 casualsan oynarsın ya günde 45dak 1 saat fln adam world first kasmıyordur o halde zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 her gün bir saat bile zararlı. yapmayın etmeyin. ergonomi çok önemli. genç yaşta insan fark etmiyor da 50'den sonra acısı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Şöyle birşeyin üstüne koyarlar olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Yok ya ne world first u, coolerla beraber casual takiliyoruz. Zaten max 1 saat, bilemedin 2 saat. Kalkipta aleti toplarin uzerine koymuyoruz herhalde. Mouse da sert zeminde padle beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 sanırım minderli dizüstü tepsileri baya iyi ya. denemedim henuz benim eşşek ölüsünü kucakta ama muhtemelen ancak oyle kullanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 hepsini denedim abi ben, hiçbiri rahat değil. hani kasarsan kullanırsın tabii ama ergonomik veya kullanıcı dostu değil. zorlama oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Couch olayını baya bi denedim ben. O resimdeki gibi şeyler falan da yaptım, ı ıh. Olmuyor. Rahatlık vs gene oluyor da, iki saat o aleti kucağına al, sonra bi su içmeye bile kalkarken kenara koy falan. Televizyon ekranında zaten oynayabileceğin oyunlar da belli. WoW falan çok zor, yazıları dev yapman lazım falan. UI sapıtıyor 55" ekranda. Bekar adama kolay da, artık öyle bilgisayar için özel oda falan yalan oluyor büyük bir hızla. Ben hala günde 2-3 saat oyun oynuyorum, ama desktopu koyduğum oda çok yakında bebek odası olacak, şimdi salonda bi köşe bucak bulmam lazım. Gaming laptop ben de hiç düşünmüyorum, diğer tüm işlerim için iş bilgisayarı zaten var (iyi köyü oyun da açabiliyor). TV karşısında tembellik ve surfing için de tablet var. Laptop almam için tamamen desktop özelliklerini karşılayacak bi şey olması lazım. Öyle "ama mobilitesi var" falan önemli değil benim (gibiler) için. Belki şöyle modifikasyonlar yapılabilir: Başka iyi resim bulamadığımdan, bu abartı biraz. Ama böyle sağa sola katlanabilir bi monitor arm ile, altkısma da kasayı koyarsın sepet gibi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 çocuk varsa +1 odalı ev tutacaksın abi. en temizi. 2 oda kullanıyorsanız, 3 odalı tutacaksın problem solved. hobi odası yani pc odası olmak zorunda değil. hanıma da bir köşe yaparsın, spor aleti koyarsın, misafir yatağı koyarsın falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 sim manyağıysan yapılır tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Valla bende bundan var. http://cdn.ikea.com.tr/urunler/2000_2000/PE339817.jpg bildiğin yatarak izliyorum twitch felan. Oyun oynucaksam oturup oynuyorum memnunum sahsen kucakta cayır cayır billur kavuyrma oluyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Ben onun üstüne monitör koydum kasayla iç içe duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Abi desktop ta kasayı masa altına falan koyduğunda fan sesi nispeten az geliyor. Laptopta hem fan sesini hem de ısınma durumu resmen hissediyorsun. Bir de benim desktop mesela 27" , laptop olsa olsa 17" olacak, büyük ekrandan aldığın hissiyat/haz çok farklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Sehirdisinda, yurtdisinda okuyan ogrenciyseniz ya da cok fazla seyahat ediyorsaniz laptop akil kari. Evde yer yok diyorsaniz laptop yine akil kari. Geri kalan her sey icin pc. Oyle mini tower tasirim vs. ile olmuyor mobilite. O mi i towerin yaninda klavye monitor vs. sirtlanmak gerekiyor. Ozellikle ucan insanlar icin overkill masaustu tasimak. Had tasidiniz ettiniz diyelim, belki 3 gun kalacaginiz otelin odasina pc kurup toplamak basli basina eziyet. Mobilite icin laptop o yuzden. Ote yandan laptop uzun vadede pcden kat kat pahaliya geliyor. Ben mesela 2012de aldigim pc'ye gtx970 taktim 1080p 60fps oynuyorum hala cogu oyunu. Ama o donem aldigim laptop coktan ozelligini yitirdi; annem okey falan oynuyor netten. Upgrade etme sansiniz vs. yok. Ayrica metal yorgunlugu, asinma gibi dertler laptoplarda daha fazla hersey ic ice oldugundan. Bu fiyat performans olayi hic bir zaman degismeyecek ayrica onu da not dusmek lazim. Sonucta pcde sadece performansa para verirken; laptopta mobiliteye, ergonomiye falan da para veriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar