Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 En buyuk sıkıntım uretım hızı yavaslıgı su oyunda , muşteriler hep gelio istediği şey bende yok suggedt diyorum bazen onuda begenmiyo , hele bi tanesi var " buraya niye geliosam nasılsa yoktur" dio harbiden olmuo :D bu köyü etkiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Hayır sana günde kaç müşteri geleceği sabit. Built dediğin ekranda yukarıda yazıyor. Ben mesela artık max level 5 olanlar gelmesin diye olsa da satmıyorum onlara bişey. L8 ve L10 daha sık uğrasın diye. Müşteri memnun etmezsen sadece O müşteri ender uğrar - toplam müşteri sayısı halı, şamdan v.b. ile aldığın puana göre belirlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Oyunun böyle her türden adam alma zorunluluğu muhabbeti kötü olmuş , mesela ben druid ve blacksmith ile beraber 3ümüz takılalım istiyorum , niye carpenter ve taioler mecburi oluyo ki , onları almazsan hiç kalkıp onların yaptığı bişiyi isteyen biri geliyo olmuyo , mecbur arada onlar hep rotate ediyo kendi arasında. Saçma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Neden saçma olsun ki? Sen kebapçıya gidip bilgisayar soruyor musun? Onun gibi. Hep gelsin istiyorsan itediğini bulunduracaksın. O değil başkası gelsin istiyorsan mal satmayacaksın. Net. Sade. Temiz. http://i.imgur.com/5C3jDKM.png http://i.imgur.com/JjJqmVQ.png Bak benim müşteri ilişkilerim böyle :P Healer topladığımız için hepsine iyi davranıyorum. Bitsin city quest kapıdan sokmam bu 5max healerları. :P Edit: evet hırsız city quest bitti yavaş yavaş kötü davranmaya başladım sefil olanlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 iyi gidiyor la. eğlenmeye bile başladım asfasda müşteri ilişkilerine nerden bakılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Chat penceresinin altında Paticik yazan yerin solunda City Log butonu var.Orada Customers butonu var. Hangi komşu hangi alanda ne katkı sağladı listesi de var. Fakdedi Bey beni geçmiş mesela gold donations'da. Aquil Bey item donations alanında uçurmuş kenti. İzmirian Bey daha az küçük esnaf olmasına rağmen gelirinin bir kısmını paylaşmış. Kimin en son ne zaman girdiğini v.b. de ismine tıklayarak görebilirsin. 17 sinden beri girmeyen komşularımız var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Soft Boots ve Brightest Rod lazım quest için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Dikkat! Kentimiz artık steel üretiyor. Katkı veren pek olmadı ama olanların eline sağlık :) Steel Binlerinizi kurmayı unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Komşularım büyük bir kente taşınmak gerekiyor, ne düşünüyorsunuz? Sayısız reklam attım çağrı yaptım tek bir kişi alamadım. Türkler önce ilgileniyor şehir 250k altı diye ilgilenmiyor. Patiden başka oyuncu çıkmıyor. Boşuna kastırmasak mı diyorum. Veya ben gidersem muhtarlığa aday var mı? Yüksek level üretimlerimi alacak müşteri yok şehirde barbarian bir iki kişi hariç. tıkandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Bilmem. Pek anlamıyorum oynuyorum işte üretiyorum satıyorum gelenleri queste yolluyorum. Neyi satıcam neden satıcam pek bilmiyorum zaten =) sen nasıl rahatına geliyorsa öyle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Level 40-45'e kadar idare eder zaten. Sonra kent bulmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 biz kent olamıyoruz herhalde yeter sayıyı bulamadığımız içün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Aquil yeni muhtar - ben taşındım dostlarım. Edit: Vay beee bu ne arkadaş, item akıyor dereler gibi, Quest başarı yüdeleri artmış, item kırılma ihtimaller düşmüş bu da ilk baktığım random komşu dükkanı: http://i.imgur.com/0uLPx24.jpg Bu da bir diğeri http://i.imgur.com/8laN0i9.jpg Kentte item upgrade'ler bitmiş daha yapacak geliştirme yok. Sadece şöyle şeyler kalmış bitirilmemiş - onların da çoğu son tier'de. http://i.imgur.com/P9yJVZY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 sizi zamanında uyarmıştım beyler, işte davayı sattı. beni dinlemediniz şimdi dizleri dövün tükkanlar boş kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Hay allah seni bildiği gibi yapsın Bıngıldak Bey :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Bir tane de tanıdık müşteri var :) http://i.imgur.com/4HQcyCW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 said: Hay allah seni bildiği gibi yapsın Bıngıldak Bey :horace: said: ...seni bildiği gibi yapsın Bıngıldak Bey :horace: said: ...gibi yapsın Bıngıldak Bey :horace: said: ...yapsın Bıngıldak Bey :horace: said: ...Bıngıldak Bey :horace: said: ...Bey :horace: said: ...Bey :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Şu başlığı çok faydalı buldum. Müşterilerin gezebileceği yerleri sınırlamak iyi fikirmiş. http://www.kongregate.com/forums/304-swords-potions-2/topics/441309-nickvdbs-shop-design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 adam esnaf oyunu oynaya oynaya esnaf personasını benimsemiş asdjkasopdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Neden oynanabilir oyunlar mobilde olmuyor? Therian Saga da böyleydi bu da böyle. Dokunmatik ekrana FPS getiriyorlar bunları getirmiyorlar. Nasıl bir mantık anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Fan made google docs. EMEĞE SAYGI veya işsiz overdose. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ts2m8Xb7EqLC0bjaCR5yXcMQ7ayishlUJYsIsTF7n3I/edit#gid=55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Köye direk gelebiliyormuyuz? Yada kasmamız gereken bi seviye falan varmı? Eğerki yoksa şuan level 11 oldum hala kasıyorum al beni al! EmReK160 diye saçma sapan bir kayıt oluşturdu bana otomatik nick bu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 köyde isyan çıktı abi biraz bekle istersen durumlar karıştı. sostizm bıraktı yönetimi, aquila diye bir adama vermiş. adam karımıza bacımıza potion içirmiş haberimiz yok. tükkanı bastılar dün, ne olacak belli değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 koyu orclar basti, ben intikam almak icin peslerinden gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Arkadaşlar hızlı level'in için anahtar CHEST. Bende bir tane vardı, yeriniz yettiği kadar chest koyun ve yükseltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar