Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Baslikdanda anlasildigi uzere turkceye cevrilmis grimdark tarzi (game of thrones haric) bildiginiz begendiginiz kitaplari paylasirsaniz sevinirim.. Keske wh40k ve witcher in kitaplari da cevrilse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Yüzüklerin Efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 orjinal sandim ben yazana kadar turkce grimdark roman olmiycak ne yazikki ^_^ https://k60.kn3.net/taringa/7/1/2/8/7/2/7/elizaur66/D9D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 lan anladınız işte dilimize çevrilmiş ne var ne yok.belki arada kaçırdıklarım vardır vs.diye konu açtıydım hipnelik yapmayın söyleyin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 olsa dükkan senin... sen bildiklerini söyle, onların haricinde kalan varsa yazan çıkar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 benim bildiklerim centimen piç serisi, birde pegasus yayınevinden çıkan dikenlikler prensi(parçalanmış imparatorluk serisi galiba devamı türkçeleştirildimi bilmiyorum) Kral katilini,GOT herkeşler biliyor zati aslında şöyle bakınca başkada yokmuş gibi lan asdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Ne Scott Lynch, Ne Kingkiller, ne de ASOIAF grimdark degil. O saydiklarindan Prince of Thorns sadece grimdark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 whitewolf dan hiç çeviri yapılmadı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 sword of truth serisinin, wizard's first rule çevrilmişti sanki türkçeye gerisi gelmedi hani grimdark mı bence değil ama klasik fantastik edebiyatından daha iiydi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Sanırım burada biz cahiller için bir "grimdark nedir for dummies" yazısı lazım. Orijinal dilinde köşe taşı kitaplar falan da önerilse keşke el değmişken. Ben de mesela güzel steampunk roman okumak istediydim ve başladığım The Diamond Age hiç hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Jean Christophe Grange'in tüm kitapları. edit: Witcher kitaplarının 3 cildi çevrildi bu arada. İlkini okudum. Ama beklediğin kadar grimdark olmayabilir, söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar