Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Selamlar herkese, İsmim Nazca, en azından iki yıldır geniş bir iş arama sürecindeyim, halen ikinci yükseği yapıyorum, burs kesintisi sebebiyle bırakma noktasındayım. Çok yüksek ihtimalle gelecek dönem ders seçmeyeceğim zira artık akademik kariyeri devam ettirecek motivasyonum kalmadı. Yalnız bu mevzu canımı çok sıkmaya başladı, ve böyle devam etmesinden korkuyorum. Birkaç seri sınav, kallavi mülakat, görüşme vs. sonrası artık ümidi kesmiş durumdayım, aylardır nereye başvurduysam hepsinde işe alım süreci olumsuz sonuçlandı. Tamam çok fazla deneyimim yok fakat öyle Amerika'yı yeniden keşfettirecek ilanlar değil başvurduklarım, mühendis, proje sorumlusu vs. vs. pozisyonlar arasında çok fazla fark yok. Az çok başvuru koşullarını, gerekli iş tanımını sağlayabilen niteliklere sahibim, zaten aksi halde olduğu gibi araştırma yapıp her yere de başvurmadım. Saçı sakalı kestim, elim ayağım yerinde, sicilim bembeyaz, gözler bayağı bozuk, iş var da bana neden yok allahsızlar. Yılkı gibi ortada kalacağım (kaldı). Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Hangi bölüm mezunusun biraz daha niteliklerini ac burda pırlanta experi bile var illa biri cıkar yardımcı olabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Askerlik yok sanırım, o da bi sebep olabilir. Biz şimdi bu adamı alıp iş öğreticez, askerden sonra başka firmaya gider, boşa vakit kaybı olur bize diye düşünüyo olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 sehir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 nazca kız diye okuyodum saçı sakalı kestimde olmadı asdf :) iş arama sürecinde öğrendiğim bişey varsa; ilanları seçmiceksin hepsine başvuracaksın.400-500 başvuru normal kariyer.nette iş dandik olsada başlayacaksın çalışırken daha iyisini arayacaksın. çalışan adam cazip geliyor, boş adamı la bunu kimse almamış biz niye alalım diye korkuyolar. cvni istersen gönder inceleyeyim neden arka sıralara düşebileceğinle ilgili acımasız yorumlar yapayım. inşaat mezunusun anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 ben de bulamiyorum, ama ben aptal oldugum icin bulamiyorum, caresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 heykel bölümü mezunuyum 1 seneyi birz gecti okul biteli. birkaç ismi olan heykeltıraşla calıstım ve birkac dizinin sanat bölümünde. piyasa okadar kötüki birinin yanında çalışmak katlanılacak durumda degil. şimdi evden bişeyler yapıyorum netten satarım diye.biraz böyle deniyorum ama nekadar başarılı olunur görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 isimden kaybediyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 gypsy said: heykel bölümü mezunuyum http://media.haberrus.com/images/upload/erdogan-guluyor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 ben baya şanslıydım bu konuda ya. 10 şubatta mezun oldum. 9 mayısta iş başı yaptım. bir çok ilan zaten cv ne bakmadan ret veriyor tecrübesiz olduğunu ve askerlik durumunu görünce. o yüzden bölümüne uyan herşeye başvur yani 1 tane yer sınava çağırdı, ingilizce ve genel yetenek. sonra görüşmeye çağırıdılar, ilk görüşmede dedim 1 ay içinde askerden muaf olucam diye. direk ışık yandı resmen. önce muaf raporunu aldım sonra işe başladım. askerlik olayı şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 gypsy said: heykel bölümü mezunuyum 1 seneyi birz gecti okul biteli. birkaç ismi olan heykeltıraşla calıstım ve birkac dizinin sanat bölümünde. piyasa okadar kötüki birinin yanında çalışmak katlanılacak durumda degil. şimdi evden bişeyler yapıyorum netten satarım diye.biraz böyle deniyorum ama nekadar başarılı olunur görücez selam benim heykelimi kaça yaparsın. 1/4 ölçekli olsun salona koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 bonuSimo said: ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gypsy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 selam benim heykelimi kaça yaparsın. 1/4 ölçekli olsun salona koyayım. malzeme ne olacak? mermer, ahşap, silikon, polyester ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 selam benim heykelimi kaça yaparsın. 1/4 ölçekli olsun salona koyayım. malzeme ne olacak? mermer, ahşap, silikon, polyester ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 şu muhabbetide ilk duyan herkez bir soyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 bonuSimo said: http://media.haberrus.com/images/upload/erdogan-guluyor.jpg http://www.youtube.com/watch?v=LW3BY5qzhlg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 sen ne mezunusun? bonuSimo said: gypsy said: heykel bölümü mezunuyum http://media.haberrus.com/images/upload/erdogan-guluyor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 elesso said: gypsy said: heykel bölümü mezunuyum 1 seneyi birz gecti okul biteli. birkaç ismi olan heykeltıraşla calıstım ve birkac dizinin sanat bölümünde. piyasa okadar kötüki birinin yanında çalışmak katlanılacak durumda degil. şimdi evden bişeyler yapıyorum netten satarım diye.biraz böyle deniyorum ama nekadar başarılı olunur görücez selam benim heykelimi kaça yaparsın. 1/4 ölçekli olsun salona koyayım. aboow forum noluyo lan biri heykel yapıyorum diyor öteki fazla egodan ölcek benim heykelimi yap diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 proje yöneticisi gibi pozisyonlara başvuruyorsan zaten olmaz. tecrübe ister hepsi. İşin kendiside tecrübe ister. İnşaatçı isen şantiye şefliği yapı denetim firmalarına başvuracaksın. Projecei olacağım diyorsan pmp şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 gypsy said: heykel bölümü mezunuyum said: gypsy said: selam benim heykelimi kaça yaparsın. 1/4 ölçekli olsun salona koyayım. malzeme ne olacak? mermer, ahşap, silikon, polyester ? gypsy said: şu muhabbetide ilk duyan herkez bir soyler :D Bölüm: heykel, alıntılar sıkıntı, herkes Z ile yazılmış. 2/10 would not hire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Nazca said: Selamlar herkese, İsmim Nazca, en azından iki yıldır geniş bir iş arama sürecindeyim, halen ikinci yükseği yapıyorum, burs kesintisi sebebiyle bırakma noktasındayım. Çok yüksek ihtimalle gelecek dönem ders seçmeyeceğim zira artık akademik kariyeri devam ettirecek motivasyonum kalmadı. Yalnız bu mevzu canımı çok sıkmaya başladı, ve böyle devam etmesinden korkuyorum. Birkaç seri sınav, kallavi mülakat, görüşme vs. sonrası artık ümidi kesmiş durumdayım, aylardır nereye başvurduysam hepsinde işe alım süreci olumsuz sonuçlandı. Tamam çok fazla deneyimim yok fakat öyle Amerika'yı yeniden keşfettirecek ilanlar değil başvurduklarım, mühendis, proje sorumlusu vs. vs. pozisyonlar arasında çok fazla fark yok. Az çok başvuru koşullarını, gerekli iş tanımını sağlayabilen niteliklere sahibim, zaten aksi halde olduğu gibi araştırma yapıp her yere de başvurmadım. Saçı sakalı kestim, elim ayağım yerinde, sicilim bembeyaz, gözler bayağı bozuk, iş var da bana neden yok allahsızlar. Yılkı gibi ortada kalacağım (kaldı). Saygılarımla. özgüvensizsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 applev0dka said: ben baya şanslıydım bu konuda ya. 10 şubatta mezun oldum. 9 mayısta iş başı yaptım. Daha ekstremi var bende Cuma diplomamı aldım Pazar mülakata gittim Pazar akşamı teklif geldi Kabul ettim Sdf Yeni mezunlara önerim siz böyle yapmayın ama gidin dolaşın min 6 ay Seksten sekse koşun Sonra dönün iş arayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 ben de mayis 2008de mezun oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 amma meraklısınız çalışmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 ver paramı oturayım evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 ben de iş bulamıyorum. bazen sıkıntıdan kariyer net'e iş bakmak için değil de sırf salak insanların hazırladığı hatalı iş ilânlarına eksi basmak için giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar