tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 e hani değildi ?[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ordaki esmer olan kız arkım digerli degil...onla ne alaksi var simdi konunun ya...baslarim kız arkıma ayrılsın bendende kurtulim[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 birazdan hebele gübele bişeyler diyicek strom ben çekiliyim en iyisi :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 helal olsun kiza[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 demekki kız yaptırdıklarını cabuk unuttu kızın uzerinde iz bırakamamısssın :D[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa [Bu mesaj Cheester tarafından 31 Ocak 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kızın yüzüne 1-2 vurup morartsaydın, aynaya baktıkça seni hatırlardı.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Saeros, 31 Ocak 2005 00:03 tarihinde demiş ki: kızın yüzüne 1-2 vurup morartsaydın, aynaya baktıkça seni hatırlardı. +1[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 takmayacaksın tak açacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bu topic eglence oldu Dresq'e :)[signature][hline]wi$h, the g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bence o kız ot falan kullanmış konsere gelirken sonra ayılınca öyle bi mesaj çekmiş sana.[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eğer kız sarhoş ise konser sırasında rezil olduğunu düşünerek, seni 1 günlük adam olarak gösterip seni rezil olan kişi gibi göstermeye çalışıyor olabilir. yada ben sallıyoda olabilirim :P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SFX Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Çok anlamsız bir topic gerçekten;madem kız arkadaşın nie başta kızla yeni tanıştık falan gibi yazıp,sonra beni unuttu ayağına yattın anlamadım?Eğer böyle yapmadıysan da yalan olduunu düşüncem :yapma:[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 oha çok kötü bişi.Belki seni deniyordur dostum, doğru adam olup olmadığını yokluyor belki ? bırakma ucunu koyduysan kafana[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 duman konseri ve "doğru adam olup olmadığını yoklamak" ? o_O[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 31 Ocak 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yada bakarsan bostancıda çoğu konserde hatunlar sarhoş kafaları bi dunya oluyor. Benim izlenim bu ama seni hatırlamıycak kadar sarhoş olması abi çok kötü durum neler hissettiğini anlıyorum.Birde hatundan etkilenmiş flnsan berbat[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Kötü abi :([signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: SFX, 31 Ocak 2005 00:15 tarihinde demiş ki: Çok anlamsız bir topic gerçekten;madem kız arkadaşın nie başta kızla yeni tanıştık falan gibi yazıp,sonra beni unuttu ayağına yattın anlamadım?Eğer böyle yapmadıysan da yalan olduunu düşüncem :yapma: paticik albümdeki kiz arkim konserde tanistigim ap ayri biri cok güzel cok saf biri(gerci beni kandirmis)albümdekinden banane diyorum...[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bole esrari cekip konsere giden tipler var.. Onlardan olmasin hatun? E normaldir ertesi gun hatirlamamalari..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: stormeagle, 30 Ocak 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Kapılmıştım bikere kiza gece ayrilirken yrn beraberiz dimi demisti? Dogal olarak aradim nerdesin die cok ciddi bir ses tonuyla taniyamadigini söyledi.o an hissettiklerimi hic unutmiycam Yanlış numara almış yada aramış olmayasın =)[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eheh başlığı ılk okudugumda sankı kendıne 1 gunlugune çekiduzen verdigini sandım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Güzel kardeşim böyle ortamlardaki kızlardan yararlanacan ki sana bağlansınlar evet biliyorum çok kötü bir tavsiye ama böyle dünya :-) Bazı kızlara iyilik değil p.çlik yapacan anca onlardan anlarlar Uludağda sahroş olan bir grupla biz bayaa eğlenmiştik sabah ise karşılaştığımızda gayet siz kimsiniz ayağı çekmiştik...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 *mesaj gelir* *klick*(mesaj açlır ve okunur) cevapla: bana bi gün daha ver[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 salla gitsin kısa sürmüş bişey zaten.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Yok abi hatirlamamasi gibi bişinin imkani yok. Kizlarda kopek gibi hafiza var ya taa 4 sene once senin ne soyledigini dahi hatirlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hoca One Night Stand kavramanı anlayamıyorsunuz siz. Illede seviceksiniz.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar