Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Günlük Adam Olmak Nedir Bilirmisiniz?

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

eğer kız sarhoş ise konser sırasında rezil olduğunu düşünerek, seni 1 günlük adam olarak gösterip seni rezil olan kişi gibi göstermeye çalışıyor olabilir.

yada ben sallıyoda olabilirim :P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

Çok anlamsız bir topic gerçekten;madem kız arkadaşın nie başta kızla yeni tanıştık falan gibi yazıp,sonra beni unuttu ayağına yattın anlamadım?Eğer böyle yapmadıysan da yalan olduunu düşüncem :yapma:[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?

Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC
Sosyal ağlarda paylaş

oha çok kötü bişi.Belki seni deniyordur dostum, doğru adam olup olmadığını yokluyor belki ? bırakma ucunu koyduysan kafana[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Sosyal ağlarda paylaş

yada bakarsan bostancıda çoğu konserde hatunlar sarhoş kafaları bi dunya oluyor. Benim izlenim bu ama seni hatırlamıycak kadar sarhoş olması abi çok kötü durum neler hissettiğini anlıyorum.Birde hatundan etkilenmiş flnsan berbat[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SFX, 31 Ocak 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
Çok anlamsız bir topic gerçekten;madem kız arkadaşın nie başta kızla yeni tanıştık falan gibi yazıp,sonra beni unuttu ayağına yattın anlamadım?Eğer böyle yapmadıysan da yalan olduunu düşüncem :yapma:

paticik albümdeki kiz arkim konserde tanistigim ap ayri biri cok güzel cok saf biri(gerci beni kandirmis)albümdekinden banane diyorum...[signature][hline]S.Wraith
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stormeagle, 30 Ocak 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
Kapılmıştım bikere kiza gece ayrilirken yrn beraberiz dimi demisti?
Dogal olarak aradim nerdesin die cok ciddi bir ses tonuyla taniyamadigini söyledi.o an hissettiklerimi hic unutmiycam

Yanlış numara almış yada aramış olmayasın =)[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel kardeşim böyle ortamlardaki kızlardan yararlanacan ki sana bağlansınlar evet biliyorum çok kötü bir tavsiye ama böyle dünya :-) Bazı kızlara iyilik değil p.çlik yapacan anca onlardan anlarlar

Uludağda sahroş olan bir grupla biz bayaa eğlenmiştik sabah ise karşılaştığımızda gayet siz kimsiniz ayağı çekmiştik...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...