stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Arkadaslarla dün bostancida olan dumanin konserindeydik.Konse basladiginda cok güzel bi ortam vardi.Onümde duran bir kızla tanıstım konserde.O konseri birlikte inanilmaz bir sekilde gecirdik sanki yillardir iliskimiz varmiscasina rahat bir bicimde.Ertesi sabah gelen bir mesaj "seni hatirlamakta zorlaniyorum.Birgünlük isikilerimden birisin heralde..." benim durumum'u siz düsünün ne haldeyim..Ne yapmailiyim...[signature][hline]S.Wraith [Bu mesaj stormeagle tarafından 30 Ocak 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 konserde tanıştığın 1 günlük kızla neler yaşamayı hedeflemiştinki?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 storm sabah durduk yere o mu attı onu yoksa öncesınde msj attın veya cagrı?[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kız günlük kullanıyormuş ilişkiyi yaramaz sana[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bence asmalısın kesmelisin yada bunun gibi birşey yada dün yapabileceğin herşeyi yapmalıydın töbe töbe.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bir günlük bi kızmış o zaman o da[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 1 günlük adam olunmaz Adamın 1 günlük sevgilisi olur =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu bi taktik..kanma.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Pyr0, 30 Ocak 2005 20:06 tarihinde demiş ki: storm sabah durduk yere o mu attı onu yoksa öncesınde msj attın veya cagrı? Kapılmıştım bikere kiza gece ayrilirken yrn beraberiz dimi demisti? Dogal olarak aradim nerdesin die cok ciddi bir ses tonuyla taniyamadigini söyledi.o an hissettiklerimi hic unutmiycam[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bence takma kafana 1 günlük olan sen değilsin o tamirci'nin dediği gibi demekki 1 günlük kızmış.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 "Yarın beraberiz di mi?" den sonra bunları söylemişse üzülmene değmez , boşver...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu arada siz nasi "one night stand" takilirsiniz ya yani erkeklerden bir cogu böle takilir ya,kizlardan da bole takilanlar vardir.asik olmayi sevmezler.hoslandiklari erkeklerle takilir sonra canlari sikilinca birakirlar.sizin gibi yani.normal biseydir.yapanlari takdir ederim.kiz da bunlardan olabilir.ama tahminen taktik.arar o merak etme.aramazsa da bahsettigim tarzda bi kizdir.ayrica not:cinsimin bu tip üyeleri o.. dediginiz kizlardan degildir.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hehe uzun süren bir ilişkiden sonra ilişkinin 1 günlükten farkı olmadığını fark etmek, yada bir günlük bir ilişki gibi hiç önemsenmeden yada hiç sallamanmadan bir kenara koyulmaktan kötü olamaz herhalde :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bir daha ki konsere gorusuruz..[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 .oops. [Bu mesaj Nereid tarafından 30 Ocak 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ehhe =) sana şöle söliim, sırf oralarda erkek arkadaşı olduğu için bile öyle davranmış olabilir.. 1 günlük adam diye sorun etme, ilişkiler kişilik yansıtmak zorunda değil hiç bi şekilde.[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Kafaya takmamak lazım.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: sirnaber, 30 Ocak 2005 20:14 tarihinde demiş ki: cevap olarak "pardon, çıkartamadım?" deseydin katiliyorum...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: BonePART, 30 Ocak 2005 22:21 tarihinde demiş ki: duman denen berbat grubu diniyosan hatta konsere gidiyosan mubahtır :lol:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 a.q gurubu esrar cekip cikiyorlar sahneye.duman mi dinleriz biz ortam olcak die gittik.bedava biletler fln ortam olduda ztn ama fena koydu...[signature][hline]S.Wraith [Bu mesaj stormeagle tarafından 30 Ocak 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hatun tam benLikmiş , cebi var mı kardeş sende :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 o kız storm un albümdeki kız mı spr yaw o kız :lol:[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 (bkz: album abazanları)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 1 günlük olmadığın halde 1 günden kısa süreli bi adam olmak çok daha kötü. beterim beteri vardır...[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Mave, 30 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: hatun tam benLikmiş , cebi var mı kardeş sende :) siz tam bir ayisiniz ya o kız arkım[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar