Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Yarın yeni bir işe başlıyorum. Boğaziçi kampüsünün orada bir yer. Boğaziçi metro durağına çok yakın. Ortaköyden DT-1 ile gidip bir şekilde Levent - Boğaziçi metroya girmek en kısa gidiş gibi geldi. Nerede hangi durakta inmem gerekir, ya da farklı daha mantıklı bir yol var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 dt1 levente gidiyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Akmerkezin oralardan geöiyor, oralarda inip oradan o metroya geçebilirim diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 aynen dt1 ile akmerkezde inip metroya binmeden ordan geçen 559c ye bin bence. orda metro az sefer çalışıyo. 559 vızır vızır geçiyo zaten. trafik varsa metroya yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 dt1 ile akmerkezden sonra trafik yoksa otobüs, varsa tabanvay en temizi. metroya inip çıkmaya değmez o mesafe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Akmerkez ile Boğaziçi o kadar yakın mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 boğaziçi dediğin üniversite olansa akmerkezin ordaki metroyla en hızlısı. ortaköyden dt1 yapıpyosun, akmerkezde iniyosun. metro. boğaziçi üni. 25dkya filan ordasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 zincirlukuyudan istinye borusan oto'ya nasıl geçerim ordaki duraklardan minibüs var mı EDİT:başka konu açmiim şimdi ondan burda yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 sanssizsansli said: boğaziçi dediğin üniversite olansa akmerkezin ordaki metroyla en hızlısı. ortaköyden dt1 yapıpyosun, akmerkezde iniyosun. metro. boğaziçi üni. 25dkya filan ordasın. Ortaköyden 25 dk mı Akmerkezden 25 dk mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 bogazicine akmerkezden metro 4-5 dk fln suruyor. 0-10 dakika arasi bekleme, toplam 7 dk fln da yurume mesafen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ortaköyden boğaziçi üninin oralara 25 dk. trafik yoksa tabi. genelde ortaköy akmerkez arası çok trafik olmaz zaten. beklemeleri hesaplarsan maks 35dk diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 dt1/u1 + m6 en kısa. 35dk dürüyor toplam. thanks trafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Valvyn said: zincirlukuyudan istinye borusan oto'ya nasıl geçerim ordaki duraklardan minibüs var mı EDİT:başka konu açmiim şimdi ondan burda yazdım Borusan'da işe mi başladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Boru sana girmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 herkes cem yılmaz emenike sdsafas o değil de, androidler için en iyi trafik uygulaması hangisi ? servisle m.köy'e gelmek ölüm oluyor bazen. kilitli olduğunda yolda inip metrobüse binmek 20-30dk falan kazandırabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 şakamısın ? tabiki yandex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 here falan da guzel (hatta bana sorarsan daha guzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 here en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 siz beni dinleyin haha yandex spyware gibi çalışıyor birde çok yaygın taksiciler tarafından ve birde bitaxi ile otomatik geliyor onlara yani istanbulun heryerinde gps verisi topluyorlar. 50metre ile trafik ölçtüğünü gördüm yahu hah şaka gibi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Trafi'yi indir bak dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 trafi trafik uygulamasından ziyede toplu taşıma rehberi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Haa trafik durumu mu soruluyodu? Dt1-metro falan yazınca ben toplu taşımayla nası giderim'i sormuş sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar