Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 katılıyorum arkadaşa. böyle saçma şey görmedim ömrümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 sırf onun icin kullanıyomuş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 akıcam birazdan bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 oyun olmuş. optimasyon müthiş resmen. ilk defa bir bf betasında grafik ayarlarını açmadım sdfs. atmosfer güzel. silahlar vs ayarlanır zaten. hardcore serverlarda çok da güzel olur bu oyun. atla ingiliz kesmek 10/10 wud bang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 serverlar patlak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 kendin gir servera oynamak için matchmaking çalışmıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 https://www.battlefield.com/career/ şurdan class rank atlamadan bütün silahlar satın alınabiliyor warbondlar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 bendeki olay bu 20-30 kere tıkla sonunda giriyor demişler yorumda. deneyeyim bakalım. https://www.youtube.com/watch?v=fmHp_6PDJl8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ha bi hayal kırıklığı da dıdın dın dıdın dınnn.. bunu duyamadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Xenocide said: ha bi hayal kırıklığı da dıdın dın dıdın dınnn.. bunu duyamadım. :( al karşim https://www.youtube.com/watch?v=LGRy9XsWwCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 bu senin vidyanmış lan zaten sıdıfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Oyunda bir hantallık var anlayamadım şu haliyle bedava verseler oynanmaz. Yalnız 3 sene önce aldığım 7850 ile high ayarlarda min 60 fps ile oynayabiliyorum kart iyimiş tek sevindiğim nokta bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 df said: bendeki olay bu 20-30 kere tıkla sonunda giriyor demişler yorumda. deneyeyim bakalım. https://www.youtube.com/watch?v=fmHp_6PDJl8 battleloga login olun sonra deneyin diye okudum biryerde denedim oldu belki şansa tutmuştur da deneyin yine de http://battlelog.battlefield.com/bf4/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 2-3 kere deneyince girdi. yoğunluk oldu heralde herkese açılınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Silphatos said: bu senin vidyanmış lan zaten sıdıfghj asdf ayıpsın karşim. 30 yıldır battlefield bizim işimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Law said: Oyunda bir hantallık var anlayamadım şu haliyle bedava verseler oynanmaz. Yalnız 3 sene önce aldığım 7850 ile high ayarlarda min 60 fps ile oynayabiliyorum kart iyimiş tek sevindiğim nokta bu oldu. kartın olayı değil o hayvan gibi optimize etmişler bu sefer. aç bi verdun 10 fps sürünsün kart asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Şerefsizler tarafından ddos atağı varmış .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 attı beni de giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Silphatos said: Law said: Oyunda bir hantallık var anlayamadım şu haliyle bedava verseler oynanmaz. Yalnız 3 sene önce aldığım 7850 ile high ayarlarda min 60 fps ile oynayabiliyorum kart iyimiş tek sevindiğim nokta bu oldu. kartın olayı değil o hayvan gibi optimize etmişler bu sefer. aç bi verdun 10 fps sürünsün kart asd Verdun da gayet iyidi bir sorun olmadı. Bendeki 2gb OC lu versiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 bi çıkın da oynayak ya. 35 kişi sıra bekledim. bitmiyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 serverlar bayaa sıkıntılı ya girilmiyor oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Origine bağlanmıyor serveri geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Bu sıkıntılara sebep olanların üzerlerine ateşler yağsın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 rezalet yav battlefront'ta bu tür şeyler olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Xenocide said: ha bi hayal kırıklığı da dıdın dın dıdın dınnn.. bunu duyamadım. :( [video]https://www.youtube.com/watch?v=B0HLElDLEz4?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar